Εγκυμοσύνη, γέννα και ομορφιά: Βρήκαμε πώς θα τα συνδυάσεις με τον καλύτερο τρόπο!

Εγκυμοσύνη, γέννα και ομορφιά: Βρήκαμε πώς θα τα συνδυάσεις με τον καλύτερο τρόπο!

Αυτός που σε καταλαβαίνει και μπορεί να απαντήσει με σιγουριά, εμπειρία και γνώση σε ό,τι χρειάζεσαι, είναι η ΔΕΛΤΑ.

Από την πρώτη στιγμή που έμεινες έγκυος συνειδητοποίησες πως οι απορίες έρχονται και σε κατακλύζουν χωρίς… σταματημό! Μια από τις πρώτες σου ερωτήσεις ήταν σίγουρα το αν μπορείς να βάψεις τα μαλλιά σου κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σου – λίγο καιρό πριν είχες πετύχει την τέλεια απόχρωση και δεν θα σου άρεσε να «χαλάσει» τώρα που ετοιμάζεσαι για τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής σου με το μωράκι σου. Είναι επίσης βέβαιο πως φίλοι και γνωστοί είχαν από μια γνώμη να πουν, όμως ποιον θα εμπιστευτείς για κάτι τόσο σημαντικό σε αυτή τη φάση της ζωής σου; Φυσικά, κάποιον που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη σου – εσένα και χιλιάδων άλλων μαμάδων!

«Η αλήθεια είναι πως οι περισσότερες γυναίκες θέλουν να περιποιούνται τον εαυτό τους και στην περίοδο της εγκυμοσύνης. Δεν αφήνονται. Αυτό που εγώ και ο γυναικολόγος τούς λέμε πάντα είναι να μη βάφουν τα μαλλιά τους κατά το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης. Κι αυτό, γιατί τους πρώτους τρεις μήνες πραγματοποιείται η οργανογένεση (σχηματισμός οργάνων) του εμβρύου, οπότε δεν είναι και ό,τι καλύτερο να επιβαρύνουν τον οργανισμό τους με χημικές ουσίες. Μετά τη 14η εβδομάδα κύησης μπορούν να βάψουν τα μαλλιά τους. Είναι προτιμότερο οι εγκυμονούσες να επιλέγουν τις φυτικές βαφές μαλλιών και να προσέχουν όσο μπορούν. Επίσης, η καλύτερη μέθοδος βαφής στην εγκυμοσύνη είναι οι ανταύγειες, γιατί γίνονται με τέτοιον τρόπο που η βαφή δεν ακουμπά στη ρίζα, άρα δεν έρχεται σε επαφή με το δέρμα», απαντά στην ιστοσελίδα deltamoms.gr η μαία Βικτώρια Σιώτη και αυτή είναι η έγκυρη και τεκμηριωμένη άποψη που θέλεις να έχεις πάντα διαθέσιμη για κάθε απορία σου, για κάθε ερώτημα και για κάθε στιγμή σου σ’ αυτό το νέο ταξίδι που ξεκινά και θα σου αλλάξει τη ζωή!

delta2

Και λίγο αφότου γέννησες, σε μια περίοδο που πιθανότατα είναι κάπως θολή στη μνήμη σου, σίγουρα όμως θυμάσαι πολύ καλά πως είχες ανάγκη να αισθανθείς και πάλι όμορφη και περιποιημένη, να ξαναβρείς τον εαυτό σου, που είχες βάλει σε δεύτερη μοίρα, καθώς τώρα η απόλυτη προτεραιότητα είναι το μωρό. «1. Βάλε στην άκρη τα ρούχα εγκυμοσύνης και γύρνα στην παλιά γκαρνταρόμπα σου, 2. Αγόρασε κλασικά κομμάτια, 3. Μην ξεχνάς τα κοσμήματα, 4. Περιποιήσου τον εαυτό σου, 5. Κάνε μακιγιάζ» είναι τα πέντε μυστικά στυλ και ομορφιάς που θα σε κάνουν να νιώσεις και πάλι καλά με τον εαυτό σου, όπως τα διαβάζουμε στο deltamoms.gr, γιατί πραγματικά δημιουργήθηκε για να είναι δίπλα σου αυτό το διάστημα που γίνεσαι μανούλα και χρειάζεσαι στήριξη.

Οι απορίες σου, οι σκέψεις σου, τα ερωτήματά σου

Αυτός που σε καταλαβαίνει και μπορεί να απαντήσει με σιγουριά, εμπειρία και γνώση σε ό,τι χρειάζεσαι, είναι η ΔΕΛΤΑ και το ανανεωμένο deltamoms.gr, που έχει πλούσια θεματολογία και μεταφέρει εμπειρίες από άλλους γονείς, ενώ σου δίνει και τη δυνατότητα να γίνεις μέλος στο deltamoms club, να μη νιώσεις μόνη ή «χαμένη» στις απορίες σου ποτέ ξανά και να αποκτήσεις, εκτός των άλλων, σε μηνιαία βάση εκπτωτικά κουπόνια, για «έξυπνες» αγορές!

delta3

Στο deltamoms.gr θα βρεις απαντήσεις σε κάθε είδους ερωτήματα που μπορεί να σου προκύψουν, τόσο για ‘σένα όσο και για το μικρό σου: Από το αν μπορείς να βάψεις τα μαλλιά σου στην εγκυμοσύνη μέχρι το πώς θα βοηθήσεις το παιδάκι σου να αφήσει το μπιμπερό του και να πίνει το γάλα του από την κούπα. «Μυστικά» και συμβουλές για τον ύπνο, που απασχολεί κάθε μαμά, για το μπανάκι του βρέφους και αργότερα του νηπίου, που επίσης μπορεί να γίνει μια πολύ περιπετειώδης υπόθεση, αλλά και tips ομορφιάς για μανούλες, για να αισθάνεσαι, ανά πάσα στιγμή, καλά με τον εαυτό σου. Ειδικοί σου δίνουν ανά πάσα στιγμή τις χρήσιμες συμβουλές τους, διαβάζεις και ανταλλάσσεις εμπειρίες με άλλες μανούλες, μαθαίνεις τι προτείνεται για την ανατροφή των παιδιών, χωρίς, σε καμία περίπτωση, κάποιος να υποδεικνύει τι «πρέπει» να κάνεις και άλλα χρήσιμα εργαλεία για κάθε μανούλα.

Η ΔΕΛΤΑ, άλλωστε, έχει γίνει «μέλος» της ελληνικής οικογένειας, εδώ και δεκαετίες και είναι καθημερινός σύμμαχος κάθε μητέρας στην ανάπτυξη των παιδιών της με προϊόντα υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας. Γι’ αυτό και η πολύ ενδιαφέρουσα ενότητα του deltamoms.gr, που αφορά στη διατροφή, περιέχει διατροφικές συμβουλές, που είναι απολύτως απαραίτητες για την ανατροφή ενός υγιούς παιδιού – ας μην ξεχνάμε πως η ΔΕΛΤΑ είναι πρεσβευτής της ποιοτικής διατροφής. Παράλληλα, μέσω του deltamoms club και με κάθε εγγραφή, στηρίζει τις μονογονεϊκές οικογένειες, σε συνεργασία με την Ένωση Μαζί για το Παιδί και με ambassador τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, που ως νέα μανούλα, μοιράζεται κι αυτή τις δικές της οικογενειακές εμπειρίες.

delta4

Με γνήσιο ενδιαφέρον και σεβασμό, η ΔΕΛΤΑ και το deltamoms.gr στέκονται δίπλα σου, γιατί όταν είσαι μαμά, θέλεις να μαθαίνεις, να κερδίζεις, αλλά και να προσφέρεις! Η νέα αυτή κοινότητα έρχεται να σε υποστηρίξει σε αυτή την τεράστια αλλαγή στην καθημερινότητα, τα συναισθήματα, τις προτεραιότητές σου, καθώς ανακαλύπτεις νέους ρόλους, καινούργιες δεξιότητες - γιατί με κάθε παιδί γεννιέται και μία μαμά!