Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η Αγγελική Νικολούλη βγάζει εκπομπή παρότι το Τούνελ έκλεισε για καλοκαίρι!

Κατερίνα Ιωακείμ
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η Αγγελική Νικολούλη βγάζει εκπομπή παρότι το Τούνελ έκλεισε για καλοκαίρι!

Πηγές από τον Alpha επιβεβαιώνουν πως η δημοσιογράφος ετοιμάζεται να βγάλει εκτάκτως εκπομπή αύριο Παρασκευή! 

Αμέσως μόλις έγινε γνωστό πως μεταφέρθηκε εσπευσμένα από την Αλόνησο στην Αθήνα, με ελικόπτερο της αστυνομίας, ο 32χρονος σύζυγος της Καρολάιν -η οποία βρήκε τραγικό θάνατο, δίπλα στο μωρό της, στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά- η Αγγελική Νικολούλη συγκέντρωσε την ομάδα της προκειμένου να εξετάσουν το ενδεχόμενο μιας έκτακτης εκπομπής το βράδυ της Παρασκευής.

Η δημοσιογράφος, η οποία ασχολήθηκε αρκετά στο Φως στο Τούνελ με την υπόθεση δολοφονίας της 20χρονης κοπέλας, την προηγούμενη Παρασκευή έριξε αυλαία στην εκπομπή για φέτος, ευχήθηκε στους τηλεθεατές καλό καλοκαίρι και ανανέωσε το ραντεβού τους για το φθινόπωρο.



Παρόλα αυτά, οι εξελίξεις στην υπόθεση φαίνεται πως κρατούν την Αγγελική Νικολούλη on camera για μία ακόμα εκπομπή, πληροφορία που επιβεβαιώνεται από πηγές στον Alpha. Νωρίς αύριο το πρωί θα έχει διευκρινιστεί εάν τελικά θα μπει στο πρόγραμμα η εκπομπή καθώς λογικό είναι να εξαρτηθεί η τελική απόφαση και από την έκβαση των ερευνών για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά και τυχόν νέες ανακοινώσεις της αστυνομίας.

«Έχουν προκύψει νεότερα στοιχεία για τα οποία χρειάζονται διευκρινίσεις. Τα στοιχεία στην έρευνα δεν μπορούν να περιμένουν. Για αυτό τον λόγο κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών μετέβη σήμερα στην Αλόννησο. Ωστόσο περιμέναμε πρώτα να τελειώσει το μνημόσυνο και μετά μεταφέρθηκε ο 32χρονος σύζυγος στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. Θα μπορούσε να είχε γίνει και χθες ωστόσο σεβαστήκαμε την επιθυμία του να παραστεί στο μνημόσυνο», δήλωσε σε έκτακτη ενημέρωση της ΕΛΑΣ, ο εκπρόσωπος Τύπου, Απόστολος Σκρέκας, μετά τη νέα κατάθεση που κλήθηκε να δώσει ο σύζυγος του θύματος, ο οποίος είναι και ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας, προκειμένου να δοθούν διευκρινίσεις για «νέα στοιχεία που έχουν προκύψει».

Πληροφορίες του αστυνομικού ρεπορτάζ αναφέρουν πως ανάμεσα σε αυτά τα νέα στοιχεία συμπεριλαμβάνεται και το βιομετρικό ρολόι που φορούσε στο χέρι της η 20χρονη Καρολάιν! Σύμφωνα με τις πληροφορίες ατυτές, λοιπόν, το ρολόι έχει καταγράψει παλμούς στη νεαρή κοπέλα, σε ώρα που σύμφωνα με την μαρτυρία του συζύγου της θα έπρεπε να δείχνει ότι δεν υπήρχε καμία ένδειξη ζωής... Επιπλέον, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, εντοπίστηκε κάποια «δραστηριότητα» στο κινητό του 32χρονου όταν, σύμφωνα με την κατάθεσή του, ο ίδιος ήταν δεμένος και ακινητοποιημένος.

Η Αγγελική Νικολούλη έχει σημαντικά στοιχεία στα χέρια της που δεν έχει μοιραστεί ακόμα με τους τηλεθεατές; Ένα ερώτημα που θα έχει πολύ ενδιαφέρον να απαντηθεί αύριο!

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΤΟΥ NEWSBOMB ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ