Το WorldChampion Jet της SEAJETS μας ταξιδεύει στους top προορισμούς του καλοκαιριού!

Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου
Το WorldChampion Jet της SEAJETS μας ταξιδεύει στους top προορισμούς του καλοκαιριού!

Η «μαγεία» του ταξιδιού πριν φτάσουμε στον προορισμό του καλοκαιριού, είναι εκείνη που τις πρώτες ώρες των διακοπών μας, παρέα με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, συντροφεύει όλα εκείνα τα αισθήματα χαράς, ξεγνοιασιάς και ελευθερίας που μας «πλημμυρίζουν». 

Η φράση «εάν δεν επιβιβαστείς σε πλοίο δεν καταλαβαίνεις καλοκαίρι», είναι μία ευρέως παραδεκτή αντίληψη, καθώς το καλοκαιρινό ταξίδι με πλοίο στα νησιά της Ελλάδας, αποτελεί κάτι σαν «ιεροτελεστία» για τις περισσότερες από εμάς.

Η «μαγεία» του ταξιδιού πριν φτάσουμε στον προορισμό του καλοκαιριού, είναι εκείνη που τις πρώτες ώρες των διακοπών μας, παρέα με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, συντροφεύει όλα εκείνα τα αισθήματα χαράς, ξεγνοιασιάς και ελευθερίας που μας «πλημμυρίζουν». Για αυτό το λόγο, άλλωστε, η επιλογή του μέσου που θα μας οδηγήσει στον απόλυτο προορισμό του φετινού καλοκαιριού, δεν πρέπει να είναι τυχαία.



Βάζουμε πλώρη για τους πέντε κορυφαίους ελληνικούς προορισμούς

Όποιον προορισμό και εάν επιλέξουμε αυτό το καλοκαίρι, η SEAJETS θα είναι δίπλα μας, χαρίζοντάς μας ταξίδια με ασύγκριτη ταχύτητα, μοναδική άνεση και πολυτέλεια, τα οποία θα μας οδηγήσουν στα αγαπημένα μας νησιά σε χρόνο-ρεκόρ.

Είτε, λοιπόν, επιλέξουμε κοσμοπολίτικες διακοπές στο πιο αρχοντικό νησί των Κυκλάδων, τη Σύρο, είτε στιγμές «πέντε αστέρων», σε πολυτελή ξενοδοχεία και βίλες, νυχτερινή διασκέδαση και ονειρεμένα φυσικά τοπία στη Μύκονο, δεν θα χάσουμε λεπτό από τις διακοπές μας, μιας και χάρη στο WorldChampion Jet, μπορούμε να είμαστε στη Σύρο σε 1 ώρα και 55 λεπτά και στη Μύκονο σε 2 ώρες και 35 λεπτά!

Από την άλλη πλευρά, αν αναζητούμε ατελείωτες παραλίες με κρυστάλλινα νερά, γραφικά χωριά, πλούσια ιστορία και πεντανόστιμα τοπικά προϊόντα, τότε αυτό το καλοκαίρι θα επισκεφτούμε τη Νάξο σε μόλις 3 ώρες και 20 λεπτά, ενώ στα highlights του καλοκαιριού βρίσκονται, φυσικά, δύο ακόμη πανέμορφοι προορισμοί της χώρας μας και συγκεκριμένα, η Ίος και η Σαντορίνη, στους οποίους θα βρεθούμε σε 4 ώρες και 4 ώρες και 45 λεπτά, αντίστοιχα.

Το σίγουρο είναι πως κάθε καλοκαιρινή απόδραση με τους δικούς μας ανθρώπους είναι πολύτιμη, για αυτό και το WorldChampion Jet με ρεκόρ Γκίνες για την ταχύτητά του και έχοντας βραβευτεί ως πλοίο της χρονιάς, αποτελεί την καλύτερη επιλογή για να μην χάσουμε στιγμή από τις διακοπές με τους αγαπημένους μας, καθώς μας ταξιδεύει γρήγορα, άνετα και με πολυτέλεια.



Όταν το πλοίο μετατρέπεται σε μία μοναδική εμπειρία

Για όλες εμάς, πάντως, που η ανυπομονησία μας μέσα στο πλοίο «σπάει» κάθε ρεκόρ, μέχρι να αντικρίσουμε το αγαπημένο μας γραφικό κυκλαδίτικο λιμάνι με τα γαλανόλευκα χρώματα, το WorldChampion Jet έχει τη λύση, έτσι ώστε να κυλήσουν οι ώρες σαν «νεράκι». Βλέπεις, κάνοντας μια βόλτα στο κεντρικό αίθριο του πλοίου, θα βρούμε ένα αυθεντικό μονοθέσιο της Formula 1, το οποίο έχει τρέξει στον κορυφαίο παγκοσμίως θεσμό του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, το γεγονός ότι το WorldChampion Jet βραβεύτηκε ως το «Πλοίο της Χρονιάς» από τα διεθνούς κύρους βραβεία «Lloyd’s List Greek Shipping Awards 2019», μιας και δημιουργεί συνεχώς νέες εμπειρίες για τους ταξιδιώτες.

Εκτός από το ότι θα σε μεταφέρει σε χρόνο-ρεκόρ στο αγαπημένο σου νησί και θα σου προσφέρει μοναδικές εμπειρίες εν πλω δε, είναι σημαντικό να γνωρίζεις πως η SEAJETS είναι η εταιρεία με τον μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως, εξυπηρετώντας συνολικά 38 λιμάνια και έχοντας περισσότερες από 300 διασυνδέσεις από Πειραιά, Ραφήνα, Λαύριο, Θεσσαλονίκη και Κρήτη με τελικούς προορισμούς τις Κυκλάδες, τις Σποράδες, τα Δωδεκάνησα και το Αιγαίο. Υπάρχει, λοιπόν, κάποια από εμάς που μπορεί να αντισταθεί σε οποιονδήποτε από αυτούς τους κορυφαίους καλοκαιρινούς προορισμούς;

Εικόνα2

Όπως μπόρεσες να διαπιστώσεις, το WorldChampion Jet υπόσχεται μέσα από την ταχύτητά του, τον μοναδικό σχεδιασμό, την άνεση που προσφέρει και τα καινοτόμα χαρακτηριστικά του, να σου «χαρίσει» μια μοναδική εμπειρία, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σου στις Κυκλάδες. Άφησε, λοιπόν, πίσω σου το στρες, τη ρουτίνα και τους πιεστικούς ρυθμούς της πόλης και ετοιμάσου να φτάσεις στους αγαπημένους σου κυκλαδίτικους προορισμούς πιο γρήγορα και άνετα από ποτέ!

Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις:

  • seajets.gr
  • 210 7107710
  • Στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα