Έξυπνη καθαριότητα του σπιτιού σημαίνει σκούπισμα και σφουγγάρισμα με ένα κλικ!

Έξυπνη καθαριότητα του σπιτιού σημαίνει σκούπισμα και σφουγγάρισμα με ένα κλικ!

Το φθινόπωρο είναι αναμφίβολα η εποχή της ανανέωσης και επειδή την περίοδο που διανύουμε, αρχίζεις να περνάς περισσότερο χρόνο στο σπίτι, γνωρίζεις καλά πως η αλλαγή που θα δώσει ώθηση στη νέα σου καθημερινότητα, καλό είναι να ξεκινήσει από τους προσωπικούς σου χώρους.

Αυτός είναι ο λόγος που οι περισσότερες αγορές σου αυτή την περίοδο, περιστρέφονται γύρω από το σπίτι σου και αφορούν κατά βάση σε tech gadgets και δη, σε ηλεκτρικές ή οικιακές συσκευές.

Τι χρειάζεσαι όμως περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, τώρα που επέστρεψες στο γραφείο και τους γνώριμους και έντονους ρυθμούς της πόλης; Πιθανότατα περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σου και μία πιο άνετη καθημερινότητα.

Σου έχουμε καλά νέα, λοιπόν, διότι η τεχνολογία αποτελεί το «κλειδί» σε αυτή την περίπτωση και ειδικότερα σε ό,τι αφορά στην καθαριότητα του σπιτιού, αν αναλογιστείς μάλιστα πως την εποχή που διανύουμε, αρκεί ένα κλικ ή για την ακρίβεια, το άγγιγμα της οθόνης του smartphone σου για να σκουπίσεις και να σφουγγαρίσεις τους χώρους σου, από την άνεση του καναπέ σου ή ακόμη και όταν βρίσκεσαι εκτός.

Ιδού, λοιπόν, οι high tech συσκευές που θα αναβαθμίσουν τη ζωή σου αυτό το φθινόπωρο και θα σε βοηθήσουν να ανανεώσεις την καθημερινότητά σου και να κερδίζεις περισσότερο χρόνο για εσένα!

Picture2

Κάνοντας την καθαριότητα του σπιτιού «παιχνιδάκι» με τη βοήθεια της τεχνολογίας

«Ειλικρινά, μπορώ να έχω σκούπισμα και σφουγγάρισμα με ένα κλικ;», θα αναρωτιέσαι. Κι όμως, μπορείς και μάλιστα, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια και ξεχνώντας καλώδια και ατελείωτες ώρες καθαρισμού σε κάθε γωνιά του σπιτιού. Αρκεί να έχεις στο πλευρό σου τη Mi Robot Vacuum-Mop Essential και τη Mi Robot Vacuum Mop Pro, δηλαδή τις σκούπες και τις σφουγγαρίστρες ρομπότ, που θα γίνουν οι καλύτερές σου φίλες.

Βλέπεις, η Mi Robot Vacuum-Mop Essential, δηλαδή η ηλεκτρική σκούπα ρομπότ της Xiaomi, ξέρει ακριβώς τι πρέπει να κάνει και μάλιστα, τα καταφέρνει με αποδοτικότητα που σχεδόν συγκινεί, προσφέροντας μεγάλη δύναμη αναρρόφησης και δυνατότητα τέλειου καθαρισμού του χώρου. Όλα αυτά ενώ έχει πολύ κομψό σχεδιασμό και δεν απαιτεί τίποτα από εσένα, αφού όχι μόνο σκουπίζει, αλλά και σφουγγαρίζει! Να αναφέρω δε ότι διαθέτει δεξαμενή σκόνης που προσφέρει μέγιστη χωρητικότητα 420 ml και δεξαμενή νερού 200 ml για σφουγγάρισμα, ενώ μπορείς να ρυθμίσεις και την ποσότητα του νερού σε αυτή, επιλέγοντας ανάμεσα σε τρία, επίπεδα αφού όλα τα δάπεδα δεν είναι ίδια και δεν εμφανίζουν τον ίδιο βαθμό δυσκολίας για τη Mi Robot Vacuum-Mop Essential.

Picture3

Όσο για τη Mi Robot Vacuum Mop Pro, φτιάχτηκε για να κάνει το σπίτι σου πιο καθαρό από ποτέ, χωρίς να απαιτεί την παρουσία σου σε αυτό! Με λίγα λόγια, μπορεί εσύ να βρίσκεσαι στο γραφείο, το γυμναστήριο ή να απολαμβάνεις τα after work drinks σου και με ένα κλικ μέσω της εφαρμογής Mi Home App, να της δίνεις εντολή να αρχίζει να καθαρίζει το σπίτι.

Στα πλεονεκτήματά της περιλαμβάνεται ακόμη το ότι διαθέτει τρεις λειτουργίες για σκούπισμα και σφουγγάρισμα, έξυπνο και ηλεκτρονικά ελεγχόμενο δοχείο νερού, προστασία πατώματος, ενώ προσφέρει σφουγγάρισμα τόσο αποτελεσματικό που θα μοιάζει σαν να το κάνεις με το χέρι. Μάλιστα, ο προσεκτικός σχεδιασμός της, επιτρέπει την ταυτόχρονη συλλογή σκόνης και ρύπων κατά το καθάρισμα του πατώματος, ενώ είναι εξοπλισμένη με έναν κινητήρα που παρέχει ομαλή ισχύ αναρρόφησης μέχρι 2100 Pa και απορροφά πλήρως τη σκόνη. Τέλος, το νέο laser σύστημα χαρτογράφησης LDS που διαθέτει, χρησιμοποιεί θέσεις βαθμονόμησης πολλαπλών επιπέδων και αλγόριθμους προηγμένης αντιστοίχισης τμημάτων, ενώ η εργονομική χρήση των πόρων της Mi Robot Vacuum Mop Pro, η ταχύτερη χαρτογράφηση και η έξυπνη αναγνώριση εμποδίων έχουν θετικό αντίκτυπο στην απόδοση της συσκευής.

Picture4

Το σίγουρο είναι πως και στις δύο περιπτώσεις, δηλαδή τόσο σε ό,τι αφορά στη Mi Robot Vacuum-Mop Essential, όσο και στη Mi Robot Vacuum Mop Pro, το μόνο που έχεις να κάνεις για να σκουπίζεις και να σφουγγαρίζεις το σπίτι, για να παρακολουθείς τις καινοτόμες συσκευές ρομπότ σου, τις διαδρομές καθαρισμού που ακολουθούν μέσα στο σπίτι ή την ακριβή τους θέση… είναι ένα απλό κλικ, μέσω της εφαρμογής Mi Home App. Όσο για εσένα που έχεις κατοικίδιο, θα ξεχάσεις για πάντα τις τρίχες και τα χνούδια στο πάτωμα!

Με λίγα λόγια, σήμερα το smartphone σου μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα από το να τραβά απλώς όμορφες φωτογραφίες! Για την ακρίβεια, μπορεί να κάνει πιο εύκολη την καθημερινότητά σου και το σπίτι σου πιο καθαρό! Βρες, λοιπόν, στο Mi Store τις έξυπνες συσκευές που έχεις ανάγκη για να αναβαθμίσεις την καθημερινότητά σου και φέρε το αύριο στο σήμερα, κάνοντας τη ζωή σου πιο άνετη.