Γραφείο, τρέξιμο, βόλτα: Οι φακοί επαφής σου δεν πρέπει να βάζουν κανένα όριο!

Γραφείο, τρέξιμο, βόλτα: Οι φακοί επαφής σου δεν πρέπει να βάζουν κανένα όριο!

Μέχρι πρότινος, οι φακοί επαφής μου δεν με «συνόδευαν» σε κάθε δραστηριότητα. Μέχρι που ήρθαν οι νέοι μηνιαίοι φακοί επαφής ULTRA® της Bausch + Lomb, και άλλαξαν τα πάντα, βάζοντας τέλος στους περιορισμούς.

Από την ημέρα που ξεκίνησα να φορώ φακούς επαφής η ζωή μου έγινε σαφέστατα πιο εύκολη. Μπορούσα να αθληθώ, να βαφτώ, να διασκεδάσω και να εργαστώ ελεύθερα, χωρίς το «βάρος» των γυαλιών.

bausch lomb2

Οι φακοί επαφής μου παρείχαν μία τέλεια ελευθερία, η οποία –δυστυχώς- δεν κρατούσε όλη μέρα. Από κάποια ώρα και μετά, τα μάτια μου άρχιζαν να κουράζονται και να ξεραίνονται, οι φακοί να αφυδατώνονται και να γίνονται ανυπόφοροι. Έπρεπε να διαλέξω λοιπόν τις ελευθερίες μου και να αποφασίσω αν θα φορέσω τους φακούς μου, για 8 ώρες, στο γραφείο ή στη βραδινή μου βόλτα για παράδειγμα.

bausch lomb3

Ζούσα, με λίγα λόγια, και πάλι με περιορισμούς. Όπως θα παρατήρησες ωστόσο, τόση ώρα μιλώ σε παρελθοντικό χρόνο. Όλα άλλαξαν, βλέπεις, όταν η Bausch+ Lomb έφερε την επανάσταση στους φακούς επαφής, με τη δημιουργία των ULTRA®.

Πρόκειται για μία νέα γενιά σούπερ μαλακών φακών που ενσωματώνουν την τεχνολογία MoistureSeal®. Είναι μία καινοτόμος τεχνολογία, την οποία ανέπτυξαν οι ειδικοί στα εργαστήρια της Bausch+Lomb με στόχο να συγκρατούν το 95% της υγρασίας τους για 16 ολόκληρες ώρες.

bausch lomb4

Ακόμα, η πατενταρισμένη διαδικασία πολυμερισμού 2 φάσεων με την οποία κατασκευάζονται οι φακοί επαφής ULTRA®, εξασφαλίζει τη βέλτιστη συγκράτηση υγρασίας και παράλληλα υψηλή διαβροχή. Το αποτέλεσμα; 16 ώρες άνεσης!

bausch lomb5.jpg

Τέλος στους περιορισμούς και τέλος στην επιλεκτική ελευθερία. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να επιλέγω πότε και για ποιο λόγο θα φορέσω τους φακούς μου. Από το πρωί στο γραφείο μέχρι τα after work cocktails, από την εκδρομή, το σινεμά, τη βόλτα ως και τα χαλαρά βράδια στο σπίτι για ταινία, οι φακοί επαφής ULTRA® είναι πάντα εκεί!

Με μία κίνηση λοιπόν, η Bausch + Lomb ήρθε να μας δώσει Ultra ελευθερία επιτρέποντάς μας να δούμε τον κόσμο πεντακάθαρα και με Ultra άνεση. Και αν νομίζεις ότι υπάρχει έστω και ένας περιορισμός θα το ξεχάσεις αμέσως.

bausch lomb6.jpg

Οι φακοί επαφής ULTRA®, έχουν επιλογές για χρήστες με αστιγματισμό, μυωπία ή και υπερμετρωπία, πρεσβυωπία, ακόμα και συνδυασμό όλων των παραπάνω. Όποια και αν είναι η ανάγκη της όρασής σου, οι φακοί επαφής ULTRA®, μπορούν να την ικανοποιήσουν, φροντίζοντας να αισθάνεσαι τα μάτια σου υγιή και άνετα κάθε στιγμή της ημέρας.

Αν τους έχεις ήδη δοκιμάσει, τότε σίγουρα αντιλαμβάνεσαι γιατί μιλώ με τόσο ενθουσιασμό και σίγουρα διαβάζεις αυτές τις γραμμές με Ultra άνεση και διαύγεια. Αν ωστόσο δεν τους έχεις δοκιμάσει, έχω υπέροχα νέα για εσένα! Αυτή τη στιγμή, στο www.despioaneta.gr , «τρέχει» ο πιο… Ultra διαγωνισμός.

bausch lomb7

Απαντώντας σε ερωτήσεις γνώσεων σχετικές με τους νέους φακούς επαφής ULTRA® της Bausch+Lomb, μπορείς να μπεις στον μεγάλο διαγωνισμό, και να γίνεις ένας από τους 16 τυχερούς, που θα κερδίσουν 16 διπλά πακέτα φακών επαφής ULTRA®, μαζί με ένα διάλυμα πολλαπλών χρήσεων Biotrue 360ml.

Σπεύσε να πάρεις μέρος και μην παραλείψεις να ακολουθήσεις την επίσημη σελίδα BauschLombGR στο facebook αλλά και να κάνεις Like στον επίσημο λογαριασμό @bauschandlombgreece στο Instagram.