Αυτήν την εορταστική περίοδο, χαρίστε το δώρο του χρόνου με την Tissot

Η συλλογή ελβετικών ρολογιών της Tissot είναι ιδανική για την εορταστική περίοδο.

Κάθε πολιτισμός έχει μια παράδοση που σχετίζεται με την προσφορά. Και καθημερινά, χιλιάδες άνθρωποι επιλέγουν να προσφέρουν ρολόγια Tissot. Κάθε ρολόι Tissot είναι προϊόν μιας μακροχρόνιας παράδοσης και έχει σχεδιαστεί για να θεωρείται ένα πολύτιμο κομμάτι που θα φοριέται για πάντα, από γενιά σε γενιά. Οι τελετουργίες της ωρολογοποιίας και της προσφοράς είναι συνυφασμένες με αυτόν τον τρόπο.

Η Tissot ιδρύθηκε πριν από σχεδόν 170 χρόνια. Σήμερα, ένα ρολόι Tissot είναι μια διαχρονική έκφραση της ανθρώπινης σύνδεσης που δημιουργείται όταν ένα άτομο κάνει ένα δώρο σε ένα άλλο. Χάρη στη φροντίδα και στην τέχνη με την οποία κατασκευάστηκε, ένα Tissot θα είναι για πάντα μια υπενθύμιση της στιγμής αυτής, και ακόμη περισσότερο του δεσμού μεταξύ δύο ανθρώπων, είτε προσφέρθηκε για να σηματοδοτήσει γενέθλια, γάμο, θρησκευτική εορτή, προσωπικά επιτεύγματα είτε οποιονδήποτε άλλο εορτασμό.

Gifting Tissot Bellissima Box PR

Καθώς περνάμε σε μια περίοδο προσφοράς δώρων, δίνεται έμφαση στη συλλογή Ελβετικών ρολογιών της Tissot. Η συλλογή έχει σχεδιαστεί για να καλύπτει ένα ευρύ φάσμα γούστων, αναγκών και περιστάσεων, σύμφωνα με τη φιλοσοφία της Tissot που τη θέλει να είναι ανοιχτή και να απευθύνεται σε όλους.

Διαχρονικά σικάτο

Tissot Bellissima

Ανεξάρτητα από το πόσο γρήγορα προοδεύουμε και ανεξάρτητα από τα πάθη ή το στάδιο της ζωής μας, η γοητεία του παλιού κόσμου και η αίγλη της χρυσής εποχής δεν χάνουν ποτέ τη θελκτικότητά τους. Το Bellissima αποτυπώνει εκείνον τον ενθουσιώδη, νεανικό ρομαντισμό με μια νοσταλγική αλλά φρέσκια φινέτσα που μεταφράζεται απρόσκοπτα στην εποχή μας και εξίσου εύκολα προσαρμόζεται σε επίσημους ή καθημερινούς ενδυματολογικούς κώδικες. Αυτό το κομψό, στρογγυλό ρολόι καθορίζεται από το διαχρονικό του σχήμα –  τη λεία κάσα σαν βότσαλο με την μερικώς κρυμμένη κορώνα και το λευκό κεραμικό cabochon, τις ρωμαϊκές ενδείξεις ώρας, το διακοσμημένο με guilloché rosette καντράν και τους ευδιάκριτους δείκτες σε σχήμα σπαθιού. Ένα όμορφο ρολόι για τις πιο πολύτιμες στιγμές της ζωής.

Bellisima Small Lady: Κάσα 26mm από ανοξείδωτο ατσάλι , μηχανισμός quartz με ένδειξη τέλους ζωής της μπαταρίας, λευκό καντράν με ρωμαϊκή αρίθμηση, μπρασελέ από ανοξείδωτο ατσάλι με αναδιπλούμενο κούμπωμα, αδιάβροχο στα 5 bar (50 μέτρα/165 πόδια)

image003

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ: Ρολόγια TISSOT BELLISSIMA | Tissot (tissueotwatches.com)

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ