Πώς ένας φούρνος Pitsos θα γίνει φέτος μέλος της οικογένειάς σου!

Πώς ένας φούρνος Pitsos θα γίνει φέτος μέλος της οικογένειάς σου!

Πώς μπορούμε να ψήσουμε όσα φαγητά χρειάζεται ένα «πλούσιο» γιορτινό τραπέζι πολλών ατόμων σε μία μόνο συσκευή, ώστε να είναι όλα έτοιμα, καλοψημένα και ζεστά όταν θα υποδεχθούμε τους καλεσμένους μας; 

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως το καλό φαγητό, είναι η ιδανική αφορμή για να περάσουμε απολαυστικό χρόνο με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, δηλαδή την οικογένεια και τους φίλους μας. Γύρω από ένα τραπέζι μπορούμε να μοιραστούμε τα νέα μας ή να γιορτάσουμε όλοι μαζί ένα σημαντικό, χαρμόσυνο γεγονός, όπως τα φετινά Χριστούγεννα. Άλλωστε, υπάρχει κάτι καλύτερο από το σπιτικό φαγητό ή τα σπιτικά, οικογενειακά τραπέζια; Σίγουρα όχι, αφού όλοι ξέρουμε ότι περισσότερο καλομαγειρεμένο φαγητό, σημαίνει και μεγαλύτερη φροντίδα για τους αγαπημένους μας!

Από την άλλη πλευρά, βέβαια, πώς μπορούμε να ψήσουμε όσα φαγητά χρειάζεται ένα «πλούσιο» γιορτινό τραπέζι πολλών ατόμων σε μία μόνο συσκευή, ώστε να είναι όλα έτοιμα, καλοψημένα και ζεστά όταν θα υποδεχθούμε τους καλεσμένους μας; Την απάντηση στο παραπάνω ερώτημα μας δίνει ένας προηγμένος φούρνος, ο οποίος διαθέτει πρωτοποριακές λειτουργίες και εντυπωσιακές τεχνολογίες, ώστε να μαγειρεύει γρήγορα και εύκολα, πολλά και διαφορετικά φαγητά για όλη την οικογένεια και την παρέα, όσο μεγάλη και αν είναι.

Ο λόγος φυσικά για το φούρνο Pitsos, ο οποίος μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε πολλές μοναδικές γευστικές εμπειρίες στους αγαπημένους μας, κερδίζοντας συγχρόνως πολύτιμο ελεύθερο χρόνο, τόσο κατά την προετοιμασία και το μαγείρεμα, όσο και μετά, γλυτώνοντας τον κουραστικό καθαρισμό του. Γιατί πολύ απλά τα κάνει όλα τέλεια, μόνος του και αυτόματα.

p1

Εξαιρετικό ψήσιμο σε τρία επίπεδα ταυτόχρονα χάρη στο προηγμένο σύστημα ThermoFlow

Αν μπορούσαμε να παρομοιάσουμε με κάτι το φούρνο, θα λέγαμε πως αποτελεί την «καρδιά» κάθε σπιτιού, αλλά και όλης της οικογένειας, καθώς εκεί ετοιμάζονται τα λαχταριστά πιάτα που μας φέρνουν πιο κοντά με τους δικούς μας ανθρώπους. Και παρότι μοιάζει απίθανο, πλέον μπορούμε να ψήνουμε ταυτόχρονα όλα τα αγαπημένα μας φαγητά, χρησιμοποιώντας συγχρόνως και τα τρία επίπεδα ενός φούρνου Pitsos, χάρη στο πρωτοποριακό του σύστημα ThermoFlow, που ψήνει τέλεια και μας εξασφαλίζει εγγυημένα, πεντανόστιμα αποτελέσματα.

Πιο αναλυτικά, μπορούμε να μαγειρέψουμε μαζί ακόμα και τρεις διαφορετικές παρασκευές, γλυκές και αλμυρές, αφού οι έντονες οσμές και οι γεύσεις από τα υλικά δεν αναμιγνύονται μέσα στο φούρνο κατά τη διάρκεια του ψησίματος. Με αυτόν τον τρόπο, το μαγείρεμα γίνεται πιο εύκολο, γρήγορο και άνετο, εμείς περιορίζουμε σημαντικά την κατανάλωση ενέργειας στο σπίτι και συγχρόνως, κερδίζουμε πολύτιμο ελεύθερο χρόνο, για να αφιερώσουμε στους ανθρώπους και τις δραστηριότητες που αγαπάμε.

p2

Ο αυτόματος καθαρισμός και η τεχνολογία της πυρόλυσης κάνουν τη διαφορά

Μία καινοτομία που κάνει το φούρνο Pitsos να ξεχωρίζει, είναι η πυρόλυση, η τεχνολογία που καθαρίζει αυτόματα το θάλαμο της συσκευής, μας γλυτώνει από τον κόπο και μας προσφέρει ένα αψεγάδιαστο, πεντακάθαρο αποτέλεσμα. Και το πιο σημαντικό, χωρίς τη χρήση καθόλου χημικών ή άλλων καθαριστικών, χωρίς να αφήνει κατάλοιπα ή να φθείρει το εμαγιέ του φούρνου. Πώς τα καταφέρνει; Η συσκευή κλειδώνει και βαθμιαία αναπτύσσει υψηλή θερμοκρασία που φτάνει τους 480°C για να διαλύσει εντελώς όλους τους λεκέδες που έχουν δημιουργηθεί από το ψήσιμο μέσα στο θάλαμο, ακόμη και τους πιο επίμονους.

Για την ακρίβεια, μετατρέπει τους λεκέδες σε… σκόνη και έτσι, ο φούρνος τελικά καθαρίζεται μόνος του και σε βάθος, χωρίς καθόλου κόπο. Εμείς το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε, είναι να σκουπίσουμε και να απομακρύνουμε με ένα απαλό πανί τη σκόνη που απομένει, όταν η πυρόλυση έχει ολοκληρωθεί. Με αυτόν τον τρόπο, θα έχουμε έναν πεντακάθαρο φούρνο εύκολα και με απόλυτη ασφάλεια, αφού η πυρόλυση καθαρίζει το θάλαμο τέλεια και υγιεινά.

p3

Αν θέλουμε, λοιπόν, να οργανώσουμε ένα απολαυστικό εορταστικό γεύμα για τους αγαπημένους μας, αυτό που χρειαζόμαστε είναι ένα νέο αγαπημένο και… ζεστό μέλος στην οικογένειά μας, δηλαδή το φούρνο Pitsos. Πρόκειται για μία έξυπνη επιλογή που θα μας εξασφαλίσει περισσότερο ελεύθερο χρόνο, ενώ θα μας χαρίσει πολλές απολαυστικές στιγμές με τους ανθρώπους που αγαπάμε.