Το ArGOODaki - Goody’s Burger House στηρίζει παιδιά και νέους με κινητικές-νοητικές δυσκολίες

Το ArGOODaki - Goody’s Burger House στηρίζει παιδιά και νέους με κινητικές-νοητικές δυσκολίες

Το ArGOODaki των Goody’s Burger House γίνεται 20 χρoνών και στηρίζει παιδιά και νέους με κινητικές και νοητικές δυσκολίες σε όλη την Ελλάδα. 

Τα Goody’s Burger House ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον Ολυμπιονίκη Μίλτο Τεντόγλου και τον Παραολυμπιονίκη Αντώνη Τσαπατάκη και υποστηρίζουν παιδιά & νέους με κινητικές δυσκολίες που ασχολούνται με τον αθλητισμό.

To ArGOODaki των Goodys Burger House γιορτάζει 20 χρόνια προσφοράς και σε καλεί να πάρεις και φέτος τη σκυτάλη στα χέρια σου για να φτάσει η αγάπη παντού. Επιλέγοντας ένα γεύμα ArGOODaki, ενισχύεις 4 ειδικούς φορείς σε όλη την Ελλάδα, οι οποίοι στηρίζουν παιδιά και νέους με κινητικές και νοητικές δυσκολίες, που θέλουν να κάνουν πραγματικότητα το όνειρό τους, να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.

Για το ArGOODaki, τον μακροβιότερο θεσμό κοινωνικής προσφοράς στην Ελλάδα, τo 2021 είναι μια επέτειος προσφοράς. Στη διάρκεια της μακράς πορείας του έχει βρεθεί σε κάθε σπίτι, ενώ μέσω της έμπρακτης προσφοράς του έχει χαρίσει χαμόγελα σε 25.000 παιδιά και νέους. Στα 20ά του γενέθλια το ArGOODaki ταξιδεύει και πάλι σε όλη την Ελλάδα: από τον αθλητικό σύλλογο Α.με.Α. «Ιωνάς» της Αθήνας μέχρι τον αθλητικό σύλλογο Α.με.Α. «Αετοί Θεσσαλονίκης» και από το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «Κ.Η.Φ.Α.Μ.Ε.Α.» των Χανίων έως τον αθλητικό σύλλογο Α.με.Α. «Πύρρος» των Ιωαννίνων. Στόχος του φετινού ταξιδιού είναι να προσφέρει τον απαραίτητο εξοπλισμό στα παιδιά και τους νέους που φιλοξενούνται σε αυτούς τους 4 φορείς, ώστε να τους διευκολύνει για να έρθουν σε ακόμα μεγαλύτερη επαφή με τον αθλητισμό.

Δίπλα στο ArGOODaki, βρίσκονται δύο πρότυπα του ελληνικού Πρωταθλητισμού, δύο δυναμικές προσωπικότητες που μας εμπνέουν να κυνηγάμε όλοι τα όνειρά μας. Ο χρυσός Ολυμπιονίκης άλματος εις μήκος, Μίλτος Τεντόγλου και ο χάλκινος Παραολυμπιονίκης κολύμβησης, Αντώνης Τσαπατάκης ενώνουν τις δυνάμεις τους με το ArGOODaki και σου δίνουν τη σκυτάλη για να γίνεις κι εσύ ένα κομμάτι αυτής της προσπάθειας.

Μπορείς να παραγγείλεις σε ένα κατάστημα Goody’s Burger House ή μέσω delivery στο 18365, στο www.goodys.com ή μέσω του Goody’s app το δικό σου ArGOODaki, και να στηρίξεις κι εσύ παιδιά και νέους που θέλουν να κυνηγήσουν τα όνειρά τους. Παραγγέλνοντας ένα γεύμα ArGOODaki, μπορείς να επιλέξεις το δικό σου δώρο ανάμεσα στη φετινή σειρά, η οποία λόγω της γιορτής των 20 χρόνων έχει και συλλεκτικό χαρακτήρα: τον κλασικό και αγαπημένο ήρωα, ένα σετ μπισκοτοδοχείων, backpacks σε 3 χρώματα, ένα χαλάκι παιδικού δωματίου, ένα μαξιλαράκι για τον αυχένα, ένα σετ σημειωματαρίου & στυλό, ένα παγούρι, ένα πάζλ και ένα μπολ.



Τα 20 χρόνια ArGOODaki γιόρτασαν στην παρουσίαση του σκοπού αγάπης της νέας χρονιάς οι Ήβη Αδάμου, Μαντώ Γαστεράτου, Τζένη Θεωνά, Μελέτης Ηλίας και Γιάννης Χατζηγεωργίου μεταξύ άλλων.