Christmas alert! Βρήκαμε πού θα πας και τι θα κάνεις αυτές τις γιορτές στην Αθήνα

Christmas alert! Βρήκαμε πού θα πας και τι θα κάνεις αυτές τις γιορτές στην Αθήνα

Τα Χριστούγεννα είναι αναμφίβολα η πιο όμορφη γιορτή του χρόνου, καθώς οι στολισμένοι δρόμοι, οι ατελείωτες βόλτες και η γιορτινή διάθεση όλων… είναι στα ύψη. 

Είναι η μαγεία αυτής της περιόδου, που «συντροφεύει» κάθε ώρα και στιγμή της ημέρας, μετατρέποντας τη σε μία ανεπανάληπτη εμπειρία.

Τι γίνεται όμως όταν, ενώ ανυπομονείς να βιώσεις τη μαγεία των Χριστουγέννων με τον πιο μοναδικό τρόπο, συχνά δεν γνωρίζεις πού και πώς θα μπορέσεις να τη ζήσεις στο έπακρο; Σου έχω καλά νέα, διότι η πιο Christmas εμπειρία των φετινών γιορτών αρκεί για να μετατρέψει την κλασική χριστουγεννιάτικη βόλτα στη στολισμένη αγορά με την παρέα σου, το έτερον ήμισυ, τους γονείς ή τα παιδιά σου, σε μία μοναδική εμπειρία που θα θυμάστε για καιρό.

Πώς θα γίνει αυτό; Μα φυσικά χάρη στο γιορτινό φορτηγό της Coca-Cola, το οποίο αφού διένυσε χιλιάδες χιλιόμετρα, ήρθε στην Ελλάδα και επισκέφτηκε, τα Ιωάννινα, τη Θεσσαλονίκη, τη Λάρισα, την Πάτρα, την Καλαμάτα, την Κόρινθο και πλέον, βρίσκεται στην Αθήνα, όπου έχει τραβήξει «χειρόφρενο» στο Golden Hall.

Εικόνα2

Οι χριστουγεννιάτικες εμπειρίες που αξίζει να βιώσεις

Για εσένα, λοιπόν, που θέλεις να οργανώσεις τις πιο όμορφες χριστουγεννιάτικες και pre-Xmas εμπειρίες, παρέα με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, ετοιμάζοντας ήδη τη λίστα με τα μέρη που θα επισκεφτείς και τα πράγματα που θα κάνεις, μην αμελήσεις να βάλεις στο πρόγραμμά σου και μία βόλτα στο Golden Hall, στο οποίο είναι σταθμευμένο το χριστουγεννιάτικο φορτηγό της Coca-Cola.

Δεν υπάρχει καλύτερη στάση, από σήμερα μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου, από εκείνη στο αγαπημένο σου εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι, η οποία συν τοις άλλοις, θα σου δώσει την ευκαιρία να συνδυάσεις τις αγορές των Χριστουγέννων στους στολισμένους διαδρόμους, με όλες τις εκπλήξεις που σου επιφυλάσσει το χριστουγεννιάτικο φορτηγό της Coca-Cola. Πίστεψέ μας, παίρνοντας τον δρόμο για το Golden Hall, θα θυμηθείς γιατί η μαγεία του να μοιράζεσαι, είναι όλα όσα ζητάς αυτήν την περίοδο του χρόνου.

Εικόνα3

Πώς; Με τον πιο εύκολο και διασκεδαστικό τρόπο και συγκεκριμένα, βγάζοντας μία φωτογραφία σου μπροστά από το φωτισμένο φορτηγό. Διότι μία φωτογραφία μαζί με το εμβληματικό φορτηγό, αρκεί για να συμβάλλεις στο έργο της Coca-Cola να σώσει και να προσφέρει μερίδες φαγητού, οι οποίες θα διατεθούν κατά τη διάρκεια του νέου έτους, μέσω της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης «Μπορούμε», σε συνεργαζόμενους φορείς σε όλη την Ελλάδα, και συγκεκριμένα στις επτά πόλεις της Ελλάδας, τις οποίες επισκέφτηκε το φορτηγό. Στόχος είναι αυτή η προσφορά αλληλεγγύης, να ξεπεράσει τις 1.000.000 μερίδες!

Σίγουρα, λοιπόν, αξίζει μία φωτογραφία σου και τόσο απλά, μία γιορτινή shopping εξόρμηση, μπορεί να μετατραπεί σε μία μοναδική εμπειρία αγάπης, που αναμφίβολα θα μπει πρώτη στην «to do» λίστα σου αυτά τα Χριστούγεννα.

Εικόνα4

Και επειδή Χριστούγεννα, σημαίνει να προσφέρεις αγάπη και στα αγαπημένα σου πρόσωπα, δεν θα μπορούσαμε να βρούμε καλύτερο τρόπο από ένα προσωπικό δώρο προς κάθε ξεχωριστό άνθρωπο στη ζωή σου. Ετοιμάσου, λοιπόν, να επισκεφθείς το Coca-Cola Pop-Up Store, που θα βρίσκεται μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου στον εσωτερικό χώρο του Golden Hall, για να έχεις την ευκαιρία να μοιράσεις χαμόγελα σε όσους αγαπάς με τα υπέροχα συλλεκτικά και αναμνηστικά αντικείμενα Coca-Cola και την ίδια ώρα, να κάνεις μία ακόμη καλή πράξη.

Γιατί γράφοντας την ευχή σου για το νέο έτος και ρίχνοντάς τη στο γιορτινό γραμματοκιβώτιο που θα βρίσκεται δίπλα στο χριστουγεννιάτικο φορτηγό της Coca-Cola στο Golden Hall, θα συμβάλλεις στο έργο του αγαπημένου σου brand, να μοιράσει 500 πλήρη εορταστικά μενού στο ΚΥΑΔΑ και συγκεκριμένα, σε ευάλωτους συμπολίτες μας, ανήμερα των Χριστουγέννων.

Εικόνα5

Αυτές τις γιορτές, οι βόλτες σου θα αποκτήσουν λίγη παραπάνω από τη μαγεία των Χριστουγέννων, καθώς εκτός από μοναδικές στιγμές με τους δικούς σου ανθρώπους, θα ζήσεις και την ξεχωριστή εμπειρία του να μοιράζεσαι, κάνοντας μία χριστουγεννιάτικη βόλτα στο αγαπημένο σου εμπορικό κέντρο, με «οδηγό» την Coca – Cola.

#realmagictourGR #cocacolagreece