HUAWEI Νova 9: Το γιορτινό δώρο που μας εξασφαλίζει ζωντανές, φωτεινές και ανεξίτηλες αναμνήσεις

HUAWEI Νova 9: Το γιορτινό δώρο που μας εξασφαλίζει ζωντανές, φωτεινές και ανεξίτηλες αναμνήσεις

Ένα από τα new year’s resolutions που έθεσα για τον εαυτό μου, είναι να γίνω πιο δραστήρια στα κοινωνικά δίκτυα μέσα στο 2022.

Το 2021 φεύγει, το 2022 έρχεται κι είμαστε όλες μας πανέτοιμες να υποδεχθούμε όλα τα καλά που θα μας φέρει! Η λίστα με τους στόχους μας για τη νέα χρονιά είναι πανέτοιμη κι εμείς ήδη φανταζόμαστε πόσο πιο ολοκληρωμένες θα μας κάνει να αισθανθούμε το να πραγματοποιήσουμε κάθε ευχή μας και να εξελιχθούμε στις γυναίκες που θέλουμε να γίνουμε στο μέλλον.

Μιλώντας για εμένα, ένα από τα new year’s resolutions που έθεσα για τον εαυτό μου, είναι να γίνω πιο δραστήρια στα κοινωνικά δίκτυα μέσα στο 2022. Αυτή η απόφαση με έκανε να αναρωτηθώ πώς θα το πετύχω καλύτερα και άρα ποια είναι τα εργαλεία που θα χρειαστώ για να πραγματοποιώ πιο εντυπωσιακές και catchy αναρτήσεις στους λογαριασμούς μου, ώστε να διαμορφώσω τα ξεχωριστά και άκρως aesthetic προφίλ που με εκφράζουν.

Αυτό που χρειάζομαι, λοιπόν, είναι ένα εύχρηστο gadget που θα έχω πάντα και παντού μαζί μου, ένα gadget που θα μου δίνει τη δυνατότητα να απαθανατίζω κάθε ξεχωριστή στιγμή και να μοιράζομαι με τους διαδικτυακούς μου φίλους, την καθημερινότητά μου σε υψηλή ανάλυση! Κάπως έτσι, λίγο πριν αλλάξουμε χρονιά αποφάσισα να χαρίσω στον εαυτό μου ένα high tech γιορτινό δώρο, το οποίο όπως όλα δείχνουν θα εξελιχθεί στον καλύτερο μου φίλο για το 2022, αφού με ένα μόνο άγγιγμα μπορεί και μετατρέπει κάθε εμπειρία μου σε μία φωτεινή και ζωντανή ανάμνηση.

Ένα high tech gadget που μου επιτρέπει να απαθανατίζω κάθε ξεχωριστή στιγμή

Θέλοντας να αναβαθμίσω την παρουσία μου στα social media, σκέφτηκα πως το πρώτο πράγμα που χρειάζεται να κάνω, είναι να βελτιώσω το περιεχόμενο των αναρτήσεων μου. Διότι όσο πιο εντυπωσιακές είναι οι φωτογραφίες και τα βίντεο που αναρτώ στους λογαριασμούς μου, τόσες περισσότερες «καρδούλες» και σχόλια θα συγκεντρώσουν. Αυτή η διαπίστωση ήταν που με παρακίνησε να επενδύσω στο νέο ΗUAWEI nova 9, δηλαδή το smartphone που αποτυπώνει σε ευκρινή καρέ τις όμορφες στιγμές που βιώνω, ακόμη και τις βραδινές ώρες, όταν το φως είναι λιγοστό.

Το συγκεκριμένο smartphone έχει μία τετραπλή κάμερα ultra vision 50MP και έναν μεγάλο αισθητήρα, ενώ χάρη στο HUAWEΙ XD Fusion ενισχύει τη διαύγεια σε κάθε φωτογραφία. Επιπλέον, διαθέτει τεχνολογία ανίχνευσης κίνησης, με αποτέλεσμα οι λήψεις να γίνονται την κατάλληλη στιγμή και με το κατάλληλο focus, ευρυγώνιο φακό με μειωμένη αλλοίωση, καθώς και μία μπροστινή κάμερα 32ΜP που αποτυπώνει λεπτομερείς φωτογραφίες με ρεαλιστικά χρώματα για πιο καθαρές selfies, συναρπαστικά stories και vlogs. Μάλιστα, με την «έξυπνη» λειτουργία AIS video stabilisation, εξασφαλίζει πως ακόμη και ενώ vlogάρω εν κινήση, το βίντεο μου θα έχει απόλυτη σταθερότητα, ενώ με τη λήψη dual-view μου δίνει τη δυνατότητα να απαθανατίσω και τις δύο πλευρές ταυτόχρονα.

HUAWEI1

Πώς ένα κομψό και αξιόπιστο smartphone μπορεί να εξελιχθεί στον καλύτερό μας φίλο

Όσες ασχολούμαστε καθημερινά με τα κοινωνικά δίκτια, γνωρίζουμε καλά πως για να δημιουργήσουμε ένα αξιοπρόσεκτο περιεχόμενο για το προφίλ μας, χρειάζεται να συλλέγουμε στιγμές από κάθε ώρα της ημέρας. Άλλωστε, όλες ξέρουμε πως η έμπνευση έρχεται πάντα… απρόσκλητη και «κρύβεται» στα πιο απίθανα μέρη, ενώ εμείς πρέπει να είμαστε πάντα προετοιμασμένες, για να μην χάσουμε το επόμενο ξεχωριστό στιγμιότυπο που θα «ρίξει» το Instagram ή το TikTok. Ακριβώς για αυτό, δεν αρκεί να έχουμε στο backpack μας ένα gadget που μας υπόσχεται ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα, αλλά ένα smartphone που δεν θα μας προδώσει την ύστατη στιγμή, επειδή ξέμεινε από μπαταρία.

Και αυτός είναι ένας ακόμη λόγος που το ΗUAWEI nova 9 είναι το γιορτινό δώρο που αξίζει να χαρίσουμε στον εαυτό μας. Διότι χάρη στον εξαιρετικά λεπτό και ελαφρύ σχεδιασμό του αποτελεί το απόλυτο αξεσουάρ για τη νέα χρονιά, ενώ διαθέτει μία μεγάλη μπαταρία των 4300 mAh8, η οποία με μία πλήρη φόρτιση των 38 λεπτών, καθιστά το smartphone έτοιμο να αναλάβει δράση! Ακόμη και τις φορές που ο χρόνος δεν είναι με το μέρος μας, αρκούν μόλις 18 λεπτά φόρτισης, για να ανέβει η μπαταρία στο 60%! Με αυτόν τον τρόπο, η μπαταρία δεν θα είναι πλέον ένας λόγος για να αγχωνόμαστε στην καθημερινότητα ή για να είμαστε απούσες και να μας ψάχνουν οι διαδικτυακοί μας φίλοι στα social media.

HUAWEI2

«Ξεκλειδώνοντας» ακόμη περισσότερες δυνατότητες με το ασφαλές AppGallery

Σε κάθε περίπτωση, ακόμη και αν αποφασίσουμε να επενδύσουμε σε ένα smartphone με απεριόριστες δυνατότητες, ένα smartphone που θα μας παρέχει τις εντυπωσιακές λήψεις που επιθυμούμε να έχουμε στα προφίλ μας, μερικές φορές χρειαζόμαστε κάτι παραπάνω για να βελτιώσουμε το περιεχόμενο που αναρτούμε στα κοινωνικά μας δίκτυα. Φυσικά, σε αυτό θα μας βοηθήσουν οι ευρηματικές εφαρμογές που υπάρχουν στα app stores, οι οποίες μας δίνουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε ένα πλάνο των μελλοντικών αναρτήσεων μας και να προσθέσουμε στις φωτογραφίες και τα βίντεό μας ευφάνταστα φίλτρα που θα ενθουσιάσουν τους διαδικτυακούς μας φίλους.

Παρόλα αυτά, καλό θα ήταν να είμαστε σίγουρες πως ενώ «κατεβάζουμε» κάποια νέα εφαρμογή στο smartphone μας, η ιδιωτικότητα και η ασφάλεια των προσωπικών μας δεδομένων θα παραμένουν προστατευμένες. Ευτυχώς, με το AppGallery του HUAWEI nova 9, μπορούμε να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο, αφού, όχι μόνο μας προστατεύει από κακόβουλες ενέργειες, αλλά αποτελεί ένα από τα τρία κορυφαία καταστήματα εφαρμογών, προσμετρά 560 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες και μας παρέχει μία μεγάλη ποικιλία από διεθνής και τοπικές εφαρμογές. Πιο αναλυτικά, στο AppGallery μπορούμε να βρούμε όλες τις εφαρμογές που κάνουν πιο εύκολη την καθημερινότητά μας, όπως εφαρμογές mobile banking, παρόχων κινητή τηλεφωνίας, αλυσίδων παραγγελίας φαγητού, καθώς και συστήματα πληρωμών.

HUAWEI3

Όλα τα παραπάνω είναι μόνο μερικοί από τους λόγους που αξίζει να κάνουμε δώρο σε εμάς ή σε κάποιο αγαπημένο μας πρόσωπο το ΗUAWEI nova 9. Πρόκειται για μία επένδυση που, όχι μόνο θα κάνει καλύτερη και λιγότερο αγχωτική την καθημερινότητά μας μέσα στο 2022, αλλά θα μας βοηθήσει να κρατήσουμε ζωντανές και ανεξίτηλες όλες τις όμορφες στιγμές που θα ζήσουμε μέσα στο νέο έτος.

Για περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei, για εύκολες και γρήγορες αγορές το ηλεκτρονικό κατάστημα https://www.huaweistore.gr ή τα παρακάτω links: Facebook: HuaweimobileGR και Instagram: huaweimobilegr.