Θες να πληρώνεις τον λογαριασμό του νερού εύκολα και γρήγορα; Τότε ξέρουμε ποια εφαρμογή χρειάζεσαι!

Θες να πληρώνεις τον λογαριασμό του νερού εύκολα και γρήγορα; Τότε ξέρουμε ποια εφαρμογή χρειάζεσαι!

Θα έχεις τη δυνατότητα να διευκολύνεις σημαντικά την καθημερινότητά σου, αρκεί να πραγματοποιήσεις μία σύντομη εγγραφή!

Υπάρχουν ορισμένες ημέρες που οι ρυθμοί της καθημερινότητας «ανεβάζουν» ταχύτητα και εγώ αισθάνομαι πως τρέχω σε έναν ασταμάτητο «μαραθώνιο» με τον χρόνο. Ακριβώς επειδή οι υποχρεώσεις εντός και εκτός γραφείου δεν τελειώνουν ποτέ, ο ελεύθερος χρόνος που διαθέτω και μπορώ να αφιερώσω σε άλλα πράγματα, είναι δυσεύρετος. Ευτυχώς, στην προσπάθειά μου να ξεκλέψω λίγο χρόνο, έχω για «σύμμαχό» μου την τεχνολογία, αφού πολλές από τις υποχρεώσεις μου μπορώ να τις εκπληρώσω, χρησιμοποιώντας το smartphone μου.

Από τα ψώνια του σούπερ μάρκετ στα διαδικτυακά sessions της γιόγκα και από τα επαγγελματικά meetings με τους συναδέλφους μέχρι τις υποχρεώσεις του σπιτιού, το smartphone μου ή ο υπολογιστής μου περιλαμβάνουν όλες τις λειτουργίες που χρειάζομαι, ώστε να πραγματοποιώ όλα τα παραπάνω από την άνεση του σπιτιού μου. Μάλιστα, χάρη στο νέο ηλεκτρονικό κατάστημα της ΕΥΔΑΠ, έχω τη δυνατότητα να διευκολύνω σημαντικά την καθημερινότητά μου, αρκεί να πραγματοποιήσω μία σύντομη εγγραφή, συμπληρώνοντας τα προσωπικά μου στοιχεία.

Απολαμβάνοντας μία καλύτερη ψηφιακή εξυπηρέτηση από τον προσωπικό μου χώρο

Από όταν έφυγα από το πατρικό μου και μετακόμισα σε ένα δικό μου σπίτι, ήμουν υπεύθυνη του εαυτού μου και των… λογαριασμών μου. Από τη στιγμή που απέκτησα τη δυνατότητα να διαχειρίζομαι τα πάντα και να πραγματοποιώ τις πληρωμές μου ηλεκτρονικά, όλα έγιναν απλούστερα και πολύ πιο εύκολα για ‘μένα. Κάπως έτσι, ανακάλυψα το eΕΥΔΑΠ, το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΕΥΔΑΠ που μου δίνει τη δυνατότητα να έχω πλήρη έλεγχο στη διαχείριση των παροχών νερού του σπιτιού μου ή όποιου άλλου ακινήτου διαθέτω. Μέσα από το eΕΥΔΑΠ, όχι μόνο μπορώ να πληρώνω τους λογαριασμούς του νερού και να πραγματοποιώ διακανονισμούς για τις οφειλές μου, αλλά μπορώ να ενημερώσω τα στοιχεία μου σε περίπτωση μεταβολής, καθώς και να υποβάλλω αίτημα για την υπαγωγή μου στα ειδικά τιμολόγια της ΕΥΔΑΠ (επαγγελματικό, φιλανθρωπικό, πολυτέκνων, υπερηλίκων) ή στο Έκτακτο Ειδικό Τιμολόγιο, παρακολουθώντας την εξέλιξη τους ηλεκτρονικά μέσα από το smarthphone, το tablet ή τον υπολογιστή μου. Με λίγα λόγια, έχω τη δυνατότητα να κάνω ό,τι θα έκανα κατά την επίσκεψή μου σε κάποιο από τα Περιφερειακά Κέντρα της ΕΥΔΑΠ, παραμένοντας καθισμένη αναπαυτικά στον καναπέ μου.

EYDAP1

Μία μικρή αλλαγή που έχει ένα σημαντικό αντίκτυπο για το μέλλον του πλανήτη

Όπως καταλαβαίνεις, αυτή η μικρή αλλά σημαντική αλλαγή, δηλαδή το γεγονός πως μπορούσα πλέον να πληρώσω τον λογαριασμό του νερού ακόμα και μέσα από το κινητό μου ευκολά, γρήγορα και άνετα, με έκανε να δω τα πράγματα πολύ διαφορετικά. Αυτός ήταν και ο λόγος, άλλωστε, που αποφάσισα να ενεργοποιήσω την υπηρεσία eBILL και να αντικαταστήσω τον κλασικό, έντυπο λογαριασμό με έναν ηλεκτρονικό λογαριασμό και να μην περιμένω κανένα έντυπο πια. Με αυτή μου την απόφαση, περιόρισα το περιβαλλοντικό μου αποτύπωμα, αλλά συμμετείχα και στην ελπιδοφόρα καμπάνια της ΕΥΔΑΠ, «Μαζί θα κάνουμε το χαρτί οξυγόνο», η οποία για κάθε πέντε έντυπους λογαριασμούς που καταργούνται, φυτεύει ένα δέντρο σε συνεργασία με την we4all. Μάλιστα, το νέο μοντέλο ολοκληρωμένης ψηφιακής εξυπηρέτησης της ΕΥΔΑΠ ωφέλησε και τη μητέρα μου, η οποία δεν έχει και την καλύτερη σχέση με την τεχνολογία: Μέσω του ηλεκτρονικού ημερολογίου κρατήσεων που έχει αναρτηθεί στο eydap.gr, μπορεί να προγραμματίσει ένα δίωρο ραντεβού, επιλέγοντας την ημερομηνία και την ώρα που επιθυμεί ή εναλλακτικά, μπορεί να καλέσει στο 24ώρο Κέντρο Εξυπηρέτησης (1022 ή 210214444) ή να επικοινωνήσει μέσω της υπηρεσίας Click2Call, για να εξυπηρετηθεί για οποιοδήποτε ζήτημα.

Μία εφαρμογή που υπόσχεται πως θα κάνει πιο ξέγνοιαστη την καθημερινότητά σου

Τα καλά νέα, βέβαια, δεν τελειώνουν εδώ! Διότι η ΕΥΔΑΠ, γνωρίζοντας πόσο έχουν μεταβληθεί οι ανάγκες μας τα τελευταία χρόνια, εξαιτίας της πρωτόγνωρης υγειονομικής κρίσης που βιώνουμε, αποφάσισε να μας προσφέρει τη νέα, αναβαθμισμένη εφαρμογή EYDAPP. Μέσα από τη συγκεκριμένη εφαρμογή, μπορούμε να προβάλουμε και να πληρώσουμε τους λογαριασμούς μας, χρησιμοποιώντας χρεωστική, πιστωτική ή προπληρωμένη κάρτα και παραμένοντας σε ένα ασφαλές περιβάλλον που προστατεύει τα προσωπικά μας στοιχεία. Μάλιστα, η εφαρμογή διαθέτει και την ενότητα «Δήλωση Βλάβης, όπου μπορούμε να υποβάλουμε το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε, καθώς και την υπηρεσία ιστορικού, η οποία συλλέγει τις υποβληθείσες δηλώσεις και μας δίνει η δυνατότητα επανα-υποβολής τους. Επιπλέον, η εφαρμογή διατίθεται και στα Αγγλικά, διαθέτει νέες διαδραστικές οδηγίες και ένα minisite, το οποίο είναι απόλυτα προσβάσιμο και εύχρηστο για Άτομα Με Ειδικές Ανάγκες.

EYDAP2

Κλείνοντας, έχει σημασία να γνωρίζεις πως ανεξάρτητα αν το smartphone σου διαθέτει λογισμικό iOS ή Android, εσύ μπορείς να κατεβάσεις την νέα, αναβαθμισμένη εφαρμογή EYDAPP, η οποία είναι συμβατή για κάθε smartphone και tablet, απολαμβάνοντας μία πρωτόγνωρη και σύγχρονη users experience. Σε κάθε περίπτωση, να είσαι σίγουρη πως επιλέγοντας να εξυπηρετηθείς μέσα από την νέα, ολοκληρωμένη ψηφιακή εξυπηρέτηση που μας προσφέρει η ΕΥΔΑΠ, δεν θα χρειάζεται να σε αγχώνει πότε και πώς θα πραγματοποιήσεις την πληρωμή του λογαριασμού σου, αφού θα μέσα από το smartphone σου θα μπορείς να το κάνεις παντού και όποτε εσύ επιθυμείς.