8 Μαρτίου - Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας! Ευχηθείτε στις γυναίκες τις ζωής σας

8 Μαρτίου - Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας! Ευχηθείτε στις γυναίκες τις ζωής σας

Ευχηθείτε στις γυναίκες τις ζωής σας με το φινετσάτο Gancia Prosecco Rosé.

Μην γιορτάζετε την Ημέρα της Γυναίκας μια φορά το χρόνο…

Οι γυναίκες δεν χρειάζονται μια ημέρα το χρόνο για να γιορτάζουν τους αγώνες και τα επιτεύγματά τους. Κάθε μέρα μπορεί να είναι η μέρα της γυναίκας αλλά σήμερα δίνεται η ευκαιρία σε όλους, ανεξαρτήτως φύλου, να την τιμήσουν.

Αφιερώστε λοιπόν χρόνο στον εαυτό σας -αν είστε γυναίκα- ή στις γυναίκες τις ζωής σας και απολαύστε μαζί τους ένα Gancia Prosecco DOC Rosé -ένα από τα πρώτα Prosecco Rosé κρασιά που παράγονται στον κόσμο από διαλεχτά σταφύλια Glera και Pinot Noir- γιορτάζοντας την κάθε μικρή ή μεγάλη επιτυχία τους, τις διεκδικήσεις τους αλλά και τους μελλοντικούς τους στόχους.

Γιατί σήμερα, περισσότερο από ποτέ αξίζει να τις εκτιμήσουμε και να τις γιορτάσουμε.

Για το Gancia Prosecco DOC Rosé

Η Gancia δημιούργησε αυτό το φινετσάτο αφρώδες σε συνεργασία με έναν από τους καλύτερους οινολόγους, τον Donato Lanati.

Το εξαιρετικό πάθος και η αφοσίωση εμπίπτουν στη δημιουργία του Gancia Prosecco DOC Rosé που είναι το αποτέλεσμα ενός τέλειου μείγματος Glera και Pinot Noir και παράγεται σύμφωνα με τον κανονισμό παραγωγής του Prosecco DOC.

Έντονο άρωμα σαν πλούσια ανθοδέσμη λουλουδιών, που είναι χαρακτηριστικό για το κρασί Prosecco, φρουτώδεις νότες από τα σταφύλια προέλευσης: φράουλα, βατόμουρο και μικρά κόκκινα φρούτα.

Οι οσφρητικές νότες, λόγω της μακράς παραμονής στις ζύμες, συνδυάζονται αρμονικά με τα πρωτεύοντα αρώματα, δημιουργώντας ένα μοναδικό οσφρητικό προφίλ.

Γευστικά χαρακτηριστικά :
Χρώμα: Έντονο φωτεινό ροζέ με λεπτή, πλούσια λάμψη.
Άρωμα: Φρέσκο ​​και φρουτώδες με νότες κόκκινων μούρων, που συνοδεύουν τα λεπτά αρώματα λουλουδιών.
Γεύση: Αρωματική, φρέσκια, λεπτή γεύση, με ευχάριστη επίγευση.

Προτεινόμενη θερμοκρασία σερβιρίσματος: 8-10°C

Η αναζήτηση για την τέλεια ποιότητα σε κάθε προϊόν του χαρτοφυλακίου της Gancia είναι η καρδιά του πολιτισμού του οίκου παγκοσμίως, γεγονός που αναγνωρίζεται από τους πιο σημαντικούς εμπειρογνώμονες κρασιού, λαμβάνοντας διεθνή βραβεία.