4+1 απαραίτητα «εργαλεία» για το Look της Ανάστασης

4+1 απαραίτητα «εργαλεία» για το Look της Ανάστασης

Το βράδυ της Ανάστασης πλησιάζει και μαζί του φέρνει και τις σκέψεις για το look που θα επιλέξεις.

Για να μην σε... κατακλύσει το άγχος είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να βρεις τα «εργαλεία» που χρειάζεσαι για την προσωπική σου περιποίηση ώστε να... λάμψεις και φέτος!

Σεσουάρ

pistolaki_malliwn.jpg

Το να σας γνωρίσουμε είναι κάτι το περιττό. Το ξέρεις καλά εδώ και χρόνια. Είναι ο απόλυτος βοηθός σου για όποιο look και εάν έχεις βάλει στο... μάτι. Ένα καλό σεσουάρ βρίσκεται στην κορυφή των must have αξεσουάρ για ένα τέλειο look!

Γι΄αυτό άλλωστε, είναι σημαντικό να επενδύσεις σε ένα αρκετά καλής ποιότητας πιστολάκι μαλλιών. Το ήξερες ότι υπάρχουν σεσουάρ με 9 και πλέον διαφορετικές ρυθμίσεις θερμοκρασίας και με ειδικές τεχνολογίες που λειαίνουν και δίνουν λάμψη στο styling σου;

Αν δεν το ήξερες, ευτυχώς το έμαθες τώρα για να ξεκινήσεις την έρευνα! Προλαβαίνεις ακόμη!

Άλλωστε ο στόχος σου είναι να πετυχαίνεις κάθε φορά το το πιο εκθαμβωτικό look. Σαν αυτό που έχεις κάθε φορά μόλις βγαίνεις από το κομμωτήριο!

Ισιωτική μαλλιών

psalidi_malliwn.png

Όταν ξυπνάς, ξυπνάει μαζί σου και ένας μικρός κόσμος στο κεφάλι σου; Οι κακές μέρες στα μαλλιά σου είναι ίσως πιο συχνές σε σχέση με τις καλές; Μην το σκέφτεσαι άλλο. Ξεκίνα να χρησιμοποιείς ισιωτική μαλλιών.

Η τεχνολογία έχει προχωρήσει και στη συγκεκριμένη κατηγορία! Πλέον οι συσκευές είναι πανάλαφρες, άνετες στη χρήση ενώ οι κεραμικές τους πλάκες είναι κατασκευασμένες με τέτοιον τρόπο που και σου δίνουν ισχυρό και όμορφο styling αλλά και προσέχουν την τρίχα σου!

Άσε που είναι ό,τι καλύτερο για να φτιάξεις το πιο hot look για το βράδυ της Ανάστασης!

Ψαλίδι για μπούκλες

Πού πας...γυμνή στα αγκάθια; Ναι μεν μπορείς να διαθέτεις ένα πολύ καλό σεσουάρ και μια αξιόλογη ισιωτική αλλά χωρίς ένα ψαλίδι για μπούκλες ή μια ηλεκτρική βούρτσα το ιδανικό look που θες να κερδίσεις, δυσκολεύει!

Δεν χρειάζεται να σου πούμε ότι οι μπούκλες «κλέβουν» την παράσταση κάθε φορά. Έτσι και βράδυ της Ανάστασης ένα από τα πιο κλασικά στυλ είναι οι μπούκλες. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πετύχεις το τέλειο αποτέλεσμα! Με το κατάλληλο «εργαλείο» οι μπούκλες σου θα κυματίζουν σαν φυσικές!

Ηλεκτρική βούρτσα

Επίσης, επειδή το ξέρουμε ότι σήμερα όσο ποτέ είναι απαραίτητη η άνεσή σου, μια ηλεκτρική βούρτσα μαλλιών είναι must have. Προθερμαίνεται γρήγορα για να ξεκινάς απευθείας το styling ενώ ο κύλινδρος περιστρέφεται αυτόματα φορμάροντας κάθε τούφα! Σκέψου το!

Αποτριχωτική μηχανή

peripoihsh_swmatos.jpg

Ακόμη ένα must have αξεσουάρ για το τέλειο look! Το ξέρουμε ότι η αποτρίχωση είναι μια από τις πιο βαρετές και κουραστικές διαδικασίες αλλά η τεχνολογία είναι με το μέρος σου! Το αποτέλεσμα που θα λάβεις με μια ποιοτική αποτριχωτική μηχανή θα σε ικανοποιήσει πλήρως και θα σε διευκολύνει.

Αρκετές αποτριχωτικές μηχανές διαθέτουν ενσωματωμένες τεχνολογίες για να «διαβάζουν» το δέρμα σου και να προσαρμόζονται αυτόματα σε αυτό, χωρίς να το ερεθίζουν και να το «κοκκινίζουν».

Προτίμησε μια αδιάβροχη μηχανή προσώπου και σώματος για να μπορείς να τη χρησιμοποιείς και στο ντουζ. Πίστεψέ μας, θα γλυτώσεις πολύ χρόνο!