Soleado Luxury Villas- Ονειρεμένες διακοπές για όλη την οικογένεια!

Soleado Luxury Villas- Ονειρεμένες διακοπές για όλη την οικογένεια!

Στη μαγευτική τοποθεσία της Κασσάνδρας, στη Χαλκιδική, 8 πολυτελείς βίλες και μια τετραώροφη μεζονέτα πάνω στο κύμα, αποτελούν τον απόλυτο προορισμό για εσάς και τους αγαπημένους σας.

Οι βίλες αποτελούνται από 3 δωμάτια (το 1 από αυτά σουίτα) και μπορούν με άνεση να φιλοξενήσουν 6 ενήλικες και 2 παιδιά. Απέχουν μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από τη παραλία και 10 από το χωριό της Φούρκας.

Η ιδιωτικότητα της κάθε βίλας, αλλά και η ασφάλεια του Soleado θα μετατρέψουν τις διακοπές σας σε αξέχαστες αναμνήσεις. Τα παιδιά στο Soleado έχουν μόνο μία υποχρέωση, να περάσουν όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές. Θα ευχαριστηθούν ατελείωτα παιχνίδια στην ιδιωτική σας πισίνα. Θα απολαύσουν τη φύση κάνοντας πικ-νικ ανάμεσα στα δέντρα και τα χαλικόστρωτα μονοπάτια του κήπου σας. Η θέα στη θάλασσα του Αιγαίου θα συγκεντρώσει όλη την οικογένεια μαζί για να θαυμάσετε παρέα τα πανέμορφα χρώματα του ηλιοβασιλέματος.

adlunch-pool-sea-view.jpg

Οι παραλίες της Χαλκιδικής είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς για οικογενειακές διακοπές, καθώς διαθέτουν μεγάλο και ελεύθερο χώρο για παιχνίδι. Το Soleado απέχει μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από την κοντινότερη παραλία, αυτή της Φούρκας. Τα κρυστάλλινα νερά και οι χρυσές αμμουδιές της θα σας μαγέψουν. Τα καταπράσινα δέντρα συμπληρώνουν το πανέμορφο τοπίο δίνοντας μια επιπλέον ανάσα δροσιάς σε καθημερινές εξορμήσεις.

Οι μικροί μας φιλοξενούμενοι θα ενθουσιαστούν με την μεγάλη γκάμα από θαλάσσια σπορ που υπάρχουν στην παραλία της Φούρκας για να διασκεδάσουν στη θάλασσα. Το χωριό της Φούρκας απέχει μόλις 10 λεπτά με τα πόδια από το συγκρότημα. Τα παιδιά μπορούν να διασκεδάσουν και να περάσουν υπέροχες στιγμές στο Λούνα Παρκ της Φούρκας, με παιχνίδια που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους.

aExlucive2_5.jpg

Με τη διαμονή σας στο Soleado έχετε τη δυνατότητα να ανακαλύψτε την τοπική κουλτούρα και αξιοθέατα της Χαλκιδικής, καθώς και να συμμετέχετε σε διάφορες δραστηριότητες. Η φυσική ομορφιά και η ιστορία έρχονται σε τέλεια αρμονία και δημιουργούν πανέμορφα τοπία που αξίζει κανείς να επισκεφτεί. Μπορείτε να τα ανακαλύψετε με μία υπέροχη διαδρομή, με τα ενοικιαζόμενα ποδήλατα που σας παρέχουμε κατόπιν παραγγελίας.

Μπορείτε να ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα και τη τιμή της βίλας στις ημερομηνίες που σας ενδιαφέρει εδώ

Website: https://soleado-villas.com/