#AperolSpritzInParos: Ο πιο καλοκαιρινός διαγωνισμός σε προσκαλεί να κάνεις και εσύ Join The Joy

#AperolSpritzInParos: Ο πιο καλοκαιρινός διαγωνισμός σε προσκαλεί να κάνεις και εσύ Join The Joy

Αν θέλεις, λοιπόν, να βιώσεις ένα καλοκαίρι που θα σου μείνει αξέχαστο, τότε αξίζει να λάβεις μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό που διοργανώνει το Aperol Spritz και σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις jointhejoy στην Πάρο.

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ ποιες είναι οι στιγμές που δίνουν αξία στη ζωή σου; Αν πραγματοποιήσεις ένα νοητό «ταξίδι» πίσω στον χρόνο, θα βρεις αμέσως την απάντηση. Διότι θα θυμηθείς ότι τις πιο συναρπαστικές αναμνήσεις σου, τις βίωσες όταν κατάφερες να συγχρονιστείς με τους δικούς σου ανθρώπους, απολαμβάνοντας μαζί τους ξέγνοιαστες στιγμές σε κάποιον «παραμυθένιο» προορισμό.

Αυτός είναι και ο λόγος που ανυπομονείς κάθε χρόνο για τις διακοπές σου. Επειδή ξέρεις πως τη συγκεκριμένη περίοδο, όλα πραγματοποιούνται πιο εύκολα και η χαρά γίνεται ένας τρόπος ζωής! Και αν υπάρχει ένας προορισμός, ο οποίος αποπνέει την πιο joyful διάθεση, αυτός είναι σίγουρα η Πάρος, το κυκλαδίτικο νησί που υπόσχεται εκπλήξεις, νέους έρωτες και ξέγνοιαστες στιγμές.

Αν θέλεις, λοιπόν, να βιώσεις ένα καλοκαίρι που θα σου μείνει αξέχαστο, τότε αξίζει να λάβεις μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό που διοργανώνει το Aperol Spritz και σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις jointhejoy στην Πάρο.

Κάνουμε join the joy από την παραλία μέχρι το bar και γινόμαστε μία μεγάλη παρέα στην Πάρο

Το καλοκαίρι είναι μία εποχή που θέλεις να περιβάλλεσαι από χαρούμενους ανθρώπους. Και ακριβώς για αυτό, η Πάρος αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για εσένα. Διότι πρόκειται για ένα νησί που φέτος έχει βαφτεί με το χαρακτηριστικό πορτοκαλί χρώμα της χαράς και σε προσκαλεί να ζήσεις ένα καλοκαίρι ακριβώς όπως το ονειρεύεσαι, έχοντας για συντροφιά τη μοναδική γεύση του αγαπημένου σου Aperol Spritz!

Πιο αναλυτικά, φέτος τον Αύγουστο στην Πάρο -και την Αντίπαρο- θα έχεις τη δυνατότητα να παρευρεθείς σε μεγάλα event με ψαγμένα DJ set, εκπλήξεις και δράσεις, WOW beach parties στις «παραδεισένιες» ακτές του νησιού, amphibious parties και κρουαζιέρες με catamaran. Μέσα από αυτές τις join the joy εμπειρίες, θα δημιουργήσεις νέες αναμνήσεις με τους φίλους σου, θα γνωρίσεις νέους ανθρώπους και θα γίνεις μέρος της μεγαλύτερης καλοκαιρινής παρέας!

NT_Aperol-Spritz_O-pio-kalokairinos-diagwnismos_Queen.gr_OK_html_c2e0aa1bc81b1986.jpg

Διεκδίκησε μία μοναδική Aperol εμπειρία και κάνε τον Αύγουστο Join The Joy στην Πάρο

Σίγουρα, διαβάζοντας όλα τα παραπάνω δεν βλέπεις την ώρα να βγεις σε καλοκαιρινή άδεια και να βρεθείς στην Πάρο. Ωστόσο, επειδή έχουμε καιρό μέχρι τότε, για την ώρα μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή στον μεγάλο διαγωνισμό του Aperol Spritz, κάνοντας share στους διαδικτυακούς σου φίλους στο Instagram, μία φωτογραφία όπου θα απολαμβάνεις την αγαπημένη σου δροσιστική συνήθεια, δηλαδή αυτή που λέγεται… aperitivo time και διεκδικώντας ένα ταξίδι μέχρι τον πιο μαγευτικό και joyful κυκλαδίτικο προορισμό.

Αυτό που θα χρειαστεί να κάνεις για να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό, είναι να ανεβάσεις στο προφίλ σου στο Instagram μία φωτογραφία με τo αγαπημένο σου Aperol Spritz, να κάνεις tag το @aperolspritzgr και το @ienterandagree και να χρησιμοποιήσεις στην ανάρτησή σου, το hashtag #AperolSpritzInParos. Ποιος ξέρει; Είσαι να είσαι εσύ η μία από τους δύο τυχερούς που θα κερδίσουν ένα ταξίδι στην Πάρο τον Αύγουστο ή εναλλακτικά, μία από τους 20 τυχερούς που θα κερδίσουν ένα μοναδικό Summer Kit με καλοκαιρινά δώρα Aperol, όπως ένα ηχείο, ένα θερμός και ένα backpack.

NT_Aperol-Spritz_O-pio-kalokairinos-diagwnismos_Queen.gr_OK_html_675ad4b00f5cd65b.jpg

Μην χάνεις χρόνο, λοιπόν! Ο μεγάλος διαγωνισμός του Aperol Spritz, μέσα από τον οποίο μπορείς να κερδίσεις ένα ταξίδι στην Πάρο, θα διαρκέσει μέχρι και τις 15 Ιουλίου, ενώ οι νικητές του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν στη σελίδα του Aperol στο Instagram στις 19 Ιουλίου. Δώσε ραντεβού με τις φίλες σου για after work drinks με φόντο το ηλιοβασίλεμα της πόλης, τσουγκρίστε τα ποτήρια σας -τα οποία θα είναι γεμάτα με το χαρακτηριστικό πορτοκαλί χρώμα του AperolSpritz- και βγάλτε instagramικές φωτογραφίες από το aperitivo time σας, οι οποίες θα γίνουν το «εισιτήριό» σας για ένα ταξίδι στο πιο joyful island της Ελλάδας.

#AperolSpritz #TogetherWeJoy #AperolSprizinParos #JoinTheJoy