Tι κάνει την ψυχή σου να ξεχειλίζει; Σου παρουσιάζουμε το απόλυτο μουσικό event!

Tι κάνει την ψυχή σου να ξεχειλίζει; Σου παρουσιάζουμε το απόλυτο μουσικό event!

Οι εκπλήξεις που μας χάρισαν μία μοναδική συναυλιακή εμπειρία.

Λένε πως η μουσική και ο ρυθμός επηρεάζουν την ψυχολογία και τη διάθεσή μας σε μεγάλο βαθμό. Κι όμως, αρκεί να αναλογιστούμε τη συγκεκριμένη φράση, για να συνειδητοποιήσουμε πως η ανάγκη μας για διασκέδαση και χαλάρωση, υπό τη μουσική υπόκριση του αγαπημένου μας συγκροτήματος, είναι όλα όσα ζητάμε φέτος το καλοκαίρι.

Κάπου εδώ, βέβαια, προκύπτει το εξής ερώτημα: Πώς αυτό το καλοκαίρι θα ζήσουμε με πάθος την κάθε στιγμή, ακολουθώντας όσα κάνουν την καρδιά μας να χτυπά δυνατά και την ψυχή μας να ξεχειλίζει; Τώρα που το καλοκαίρι είναι εδώ, μας έχει την απάντηση, αφού σχεδόν κάθε μέρα πραγματοποιείται ένα μουσικό event, που μας βοηθά να δραπετεύσουμε από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας και μας προσφέρει αναζωογονητικές «ανάσες» διασκέδασης.

Σε περίπτωση που δεν έχεις ενημερωθεί, λοιπόν, και αναρωτιέσαι πώς, παρέα με τις κολλητές σου, θα μπορέσεις το φετινό καλοκαίρι, να εκφραστείς, να επικοινωνήσεις, να δημιουργήσεις, να ακούσεις μουσική και να χορέψεις ασταμάτητα, κρατώντας την αγαπημένη σου, απολαυστική μπύρα ΑΜΣΤΕΛ στο χέρι, παρακάτω σου αποκαλύπτουμε πώς θα εξασφαλίσεις δωρεάν εισιτήρια για τις πιο πρωτόγνωρες συναυλιακές εμπειρίες, οι οποίες θα κάνουν την ψυχή σου να ξεχειλίσει. Είσαι έτοιμη;

Οι εκπλήξεις που μας χάρισαν μία μοναδική συναυλιακή εμπειρία

Ομολογουμένως, εάν μου έλεγε κάποιος πριν από περίπου έναν χρόνο, πως αυτό το καλοκαίρι, το Release Athens Festival θα μου έδινε την ευκαιρία να ακούσω live το αγαπημένο συγκρότημα των εφηβικών μου χρόνων, δηλαδή τους Slipknot, σιγοτραγουδώντας μαζί τους μία από τις τελευταίες επιτυχίες τους, που δεν είναι άλλη από το «The Chapeltown Rag» και πίνοντας μία δροσιστική μπύρα από την μοναδική θέση του ΑΜΣΤΕΛ μπαρ, τότε αγαπητή, θα ούρλιαζα από τη χαρά μου. Διότι η 23η Ιουλίου, δεν ήταν απλώς η μέρα μίας αξέχαστης συναυλίας, αλλά μία μοναδική μουσική εμπειρία γεμάτη εκπλήξεις από την ΑΜΣΤΕΛ!

Όσοι είχαμε τη χαρά να παρευρεθούμε στη συναυλία των Slipknot, μπορούσαμε να συμμετάσχουμε στον διαγωνισμό της ΑΜΣΤΕΛ που «έτρεχε» εκείνη την ώρα, σκανάροντας το QR code που υπήρχε στο ποτήρι με την μπύρα μας και διεκδικώντας μοναδικά δώρα, όπως μία αναβαθμισμένη εμπειρία στο ΑΜΣΤΕΛ bar και δωρεάν μπύρα, limited edition μπλουζάκι ΑΜΣΤΕΛ, σε συνεργασία με το Release Athens, αλλά και επαναχρησιμοποιούμενο ποτήρι Release Athens.

Και μπορεί το φετινό Release Athens να έφτασε στο τέλος του όμως, εσύ έχεις ακόμη την ευκαιρία να βιώσεις συναρπαστικές μουσικές εμπειρίες, οι οποίες θα κάνουν την ψυχή σου να ξεχειλίσει! Πώς θα τα καταφέρεις; Συνέχισε να διαβάζεις, για να μάθεις την απάντηση!

Πώς θα ζήσεις συναρπαστικές μουσικές εμπειρίες που κάνουν την ψυχή να ξεχειλίζει;

Το ιδανικό σενάριο για μία συναρπαστική καλοκαιρινή βραδιά, έχει ήδη γραφτεί και περιλαμβάνει για συμπρωταγωνίστριες τις κολλητές σου, έχει ως φόντο τα πιο ατμοσφαιρικά συναυλιακά μέρη, ενώ για soundtrack τους αγαπημένους σου καλλιτέχνες.

Τι θα χρειαστεί να κάνεις για να βιώσεις αυτό το ιδανικό, καλοκαιρινό σενάριο; Nα επισκεφθείς το microsite amstelmusic.gr, να εγγραφείς ως μέλος και να επιλέξεις τη συναυλία που σε ενδιαφέρει, έτσι ώστε να μπεις στον διαγωνισμό και να κερδίσεις εισιτήρια για να ακούσεις την αγαπημένη σου μουσική, παρέα με την ΑΜΣΤΕΛ. Ώρα να βάλεις σε ένα σύντομο «pause» τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας, απολαμβάνοντας στιγμές ξεγνοιασιάς, στις πιο δυνατές συναυλίες του φετινού καλοκαιριού, που θα κάνουν την ψυχή σου να ξεχειλίσει από συναισθήματα.

Φυσικά, «συνοδοιπόρος» σου σε αυτές τις στιγμές είναι η ΑΜΣΤΕΛ, που έρχεται να σε συνοδεύσει εκεί που ξεχειλίζει η ψυχή σου, να σου θυμίσει όλα όσα έχουν σημασία, αλλά και να σε εμπνεύσει, ώστε να δημιουργήσεις τις δικές σου πολύτιμες εμπειρίες στα μουσικά event, παρέα με μία μπύρα.

Θέλεις και εσύ, λοιπόν, αυτό το καλοκαίρι, να ανακαλύψεις μια σειρά από συναυλίες που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σου και θα σε μυήσουν σε μουσικές «περιπέτειες»; Αρκεί να βρεθείς στα μουσικά φεστιβάλ του καλοκαιριού, απολαμβάνοντας τα πιο ξεχωριστά ονόματα του «κόσμου» της μουσικής, όπως ο Γιαννης Χαρούλης, οι The Sisters of Mercy, ο Goran Bregovic και πολλοί άλλοι. Τι καλύτερο, άλλωστε, για τις καλοκαιρινές βραδιές που έρχονται, από το να αφήσεις την ψυχή σου να ξεχειλίσει με μουσική, κρατώντας μία παγωμένη μπύρα ΑΜΣΤΕΛ στο χέρι;

#amstelmusic #amstelgreece