Τεχνολογία laser ή αλλιώς, όταν η σκούπα σου βρίσκει ακόμη και τα κρυμμένα σωματίδια σκόνης!

Τεχνολογία laser ή αλλιώς, όταν η σκούπα σου βρίσκει ακόμη και τα κρυμμένα σωματίδια σκόνης!

Προηγμένες τεχνολογίες που μου επιτρέπουν να απολαμβάνω ένα καθαρό περιβάλλον.

Δεν ξέρω αν φταίει το γεγονός ότι το διαμέρισμά μου είναι σε μία πολυκατοικία της δεκαετίας του ‘70 ή ότι βρίσκεται στην «καρδιά» της Αθήνας. Το σίγουρο είναι πως για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, κάθε απόγευμα που επέστρεφα από το γραφείο, το πάτωμα χρειαζόταν επειγόντως σκούπισμα. Και για να ξεκαθαρίσω τη θέση μου, δεν είμαι παθιασμένη με την καθαριότητα, απλώς επιμελής. Με λίγα λόγια, δεν ένιωθα κάποια βαθύτερη ανάγκη να σκουπίζω κάθε απόγευμα το σπίτι μου, για να μπορώ να απολαμβάνω ένα καθαρό και άνετο περιβάλλον έπειτα από ένα απαιτητικό οκτάωρο, αλλά κάτι τέτοιο συνέβαινε. Τι κι αν το προηγούμενο βράδυ το πάτωμα του σπιτιού άστραφτε από καθαριότητα; Το αμέσως επόμενο απόγευμα η σκόνη είχε κάνει ξανά την εμφάνισή της.

Παρατηρώντας πόσο ελεύθερο χρόνο έχανα από την ξεκούρασή μου, σκουπίζοντας κάθε απόγευμα το σπίτι, αποφάσισα να αναζητήσω μία λύση στο πρόβλημά μου. Και ήξερα καλά πως αυτό που χρειαζόμουν ήταν μία «έξυπνη» ηλεκτρική σκούπα, η οποία θα μπορούσε να εντοπίζει την αόρατη σκόνη και τη βρομιά, που δεν είχα τη δυνατότητα να διακρίνω με «γυμνό» μάτι, ώστε να μην χρειαζόταν να σκουπίζω ξανά και ξανά τα ίδια σημεία του σπιτιού δύο, τρείς και πέντε φορές την εβδομάδα.

Όταν ζήτησα από την κολλητή μου να με βοηθήσει στην αναζήτησή μου, εκείνη βρήκε αφορμή να αρχίσει τα πειράγματα, λέγοντας πως η τεχνολογία κάνει άλματα όμως, δεν κάνει… θαύματα, οπότε το καλύτερο που είχα να κάνω ήταν να γίνω λίγο πιο σχολαστική με την καθαριότητα του σπιτιού μου.

Φυσικά, το αυτί μου δεν «ίδρωσε» και συνέχισα να αναζητώ αυτήν την προηγμένη συσκευή, ζητώντας πλέον την πολύτιμη βοήθεια ενός ειδικού, δηλαδή του υπαλλήλου στο κατάστημα με προϊόντα τεχνολογίας που βρίσκεται κοντά στο σπίτι μου.

Ποια είναι η ασύρματη ηλεκτρική σκούπα που βελτιώνει τον τρόπο που σκουπίζουμε

Ο υπάλληλος του καταστήματος δεν πρόλαβε να με ρωτήσει αν χρειάζομαι κάποια βοήθεια, καθώς εγώ είχα αρχίσει ήδη να του εξηγώ πως δεν ήμουν διατεθειμένη να χάσω άλλη μία after work συνάντηση με την παρέα μου, επειδή το πάτωμα του σπιτιού μου θα είχε γεμίσει σκόνη από το πουθενά. Αυτό το «πουθενά» φάνηκε πως δεν τον έπεισε καθόλου. Διότι λίγο αφότου είχα ολοκληρώσει τον μονόλογό μου, εκείνος μου εξήγησε πως η σκόνη που εμφανίζεται από το πουθενά, πιθανότατα υπάρχει ήδη στον χώρο μου, απλώς δεν είναι ορατή, ενώ πάνω σε αυτή συσσωρεύεται ακόμη περισσότερη σκόνη, όσο εγώ λείπω από το σπίτι -και ειδικότερα όταν αφήνω κάποιο παράθυρο ανοιχτό.

Πράγματι, το υποθετικό αυτό σενάριο έβγαζε νόημα, οπότε του ζήτησα να μου προτείνει την καλύτερη λύση στο πρόβλημά μου. Τότε, με μία κίνηση του χεριού μου έδειξε πάνω στο ράφι την ασύρματη ηλεκτρική σκούπα Dyson V12 Slim Absolute, δηλαδή τη συσκευή που θα έδινε επιτέλους λύση στο πρόβλημά μου, με τον πιο… high tech τρόπο.

Σύμφωνα με τον υπάλληλο του καταστήματος, η συγκεκριμένη συσκευή μπορούσε να αποκαλύπτει τα κρυμμένα σωματίδια σκόνης που είχαν πολύ μικρό μέγεθος και την ίδια στιγμή, να με βοηθά να πετύχω τον βαθύ καθαρισμό που επιθυμώ για τον χώρο μου. Βγαίνοντας από το κατάστημα με την ασύρματη σκούπα στην αγκαλιά μου, δεν έβλεπα την ώρα να τη βάλω σε λειτουργία.

Προηγμένες τεχνολογίες που μου επιτρέπουν να απολαμβάνω ένα καθαρό περιβάλλον

Κακά τα ψέματα. Ένα πάτωμα που αστράφτει από καθαριότητα είναι «το Α και το Ω» για να απολαμβάνουμε ένα καθαρό και υγιεινό περιβάλλον κάθε μέρα, αλλά και μία καλύτερη ποιότητα ζωής. Αυτό ήταν το συμπέρασμα στο οποίο κατέληξα έναν μήνα μετά την αγορά της Dyson V12 Slim Absolute.

Διότι η συγκεκριμένη ασύρματη σκούπα είναι υψηλής απορροφητικότητας, διαθέτει ένα προηγμένο σύστημα φιλτραρίσματος πέντε σταδίων, το οποίο αιχμαλωτίζει το 99,99% των σωματιδίων, ενώ χάρη στην καινοτόμα τεχνολογία laser dust, η οποία είναι ενσωματωμένη στη μαλακή, λεπτή, περιστρεφόμενη κεφαλή της σκούπας, εντοπίζει και αποκαλύπτει τα σωματίδια σκόνης που είναι αόρατα στο «γυμνό» μάτι, μέσω του πράσινου diode laser.

Κάπως έτσι, πλέον κάθε φορά που σκουπίζω το πάτωμα του σπιτιού μου, μπορώ να είμαι σίγουρη πως δεν έχει μείνει ίχνος σκόνης, οπότε το καλύτερο που έχω να κάνω, είναι να χαλαρώσω και να απολαύσω τα πολλαπλά οφέλη ενός καθαρού και υγιεινού χώρου.

Αν θέλεις και εσύ, λοιπόν, έναν «σύμμαχο» καθαρισμού, ο οποίος θα επαναπροσδιορίσει τον τρόπο που αντιμετωπίζεις το σκούπισμα του σπιτιού σου, να ξέρεις πως η ασύρματη σκούπα Dyson V12 Slim Absolute είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι! Όχι μόνο επειδή σου εξασφαλίζει έναν άνετο και βαθύ καθαρισμό εύκολα και γρήγορα, αλλά διότι σου επιτρέπει να βελτιώσεις την ατμόσφαιρα του σπιτιού σου, αιχμαλωτίζοντας τα κρυμμένα σωματίδια σκόνης που δεν θα εντόπιζες ποτέ με «γυμνό» μάτι.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκέψου το www.damkalidis.gr και το Instagram account @dyson_damkalidis_distributor