«Υποτροφίες Μίμης Πλέσσας» από το ΙΕΚ ΑΛΦΑ: Συνεχίζεται για 4η χρονιά ο σπουδαίος θεσμός!

«Υποτροφίες Μίμης Πλέσσας» από το ΙΕΚ ΑΛΦΑ: Συνεχίζεται για 4η χρονιά ο σπουδαίος θεσμός!

ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ, ΔΥΟ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ & ΗΧΟΛΗΨΙΑΣ 2022-2023, ΜΕΣΩ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ.

Μετά από την απόλυτη επιτυχία του και την ευρεία συμμετοχή νέων με πάθος για τη Μουσική, ο σπουδαίος θεσμός για τις «Υποτροφίες Μίμης Πλέσσας» συνεχίζεται, φέτος, για 4η συνεχή χρονιά από το ΙΕΚ ΑΛΦΑ!

Αφιερωμένες στον κορυφαίο δημιουργό «Μίμη Πλέσσα» -μία εμβληματική προσωπικότητα της Μουσικής με 70 χρόνια δημιουργίας στο ενεργητικό του- οι ομώνυμες υποτροφίες που ξεκίνησε να παρέχει το 2019 το ΙΕΚ ΑΛΦΑ, αφορούν σε σπουδές στα τμήματα Μουσικής Τεχνολογίας & Ηχοληψίας του Νο1 εκπαιδευτικού φορέα σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα & Θεσσαλονίκη!

Παράλληλα με την προκήρυξη των Υποτροφιών «Μίμης Πλέσσας» για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023 -που αποτελεί πρωτοβουλία του Τομέα Καλλιτεχνικών Σπουδών του ΙΕΚ ΑΛΦΑ- ανακοινώνεται και η συνέχεια της άκρως επιτυχημένης συνεργασίας του κορυφαίου εκπαιδευτικού φορέα με τη «Music & Drama Productions», Εταιρεία Παραγωγής Μουσικών & Θεατρικών Θεαμάτων του Μαυρίκιου Μαυρικίου.

Ο πολυτάλαντος καλλιτέχνης –καταξιωμένος ερμηνευτής, μουσικός, ενορχηστρωτής, θεατρικός παραγωγός- Μαυρίκιος Μαυρικίου, είναι Τομεάρχης Καλλιτεχνικών Σπουδών του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, και μαζί με το εξειδικευμένο team του από επαγγελματίες ηχολήπτες, μουσικούς παραγωγούς και συνεργάτες είναι επικεφαλής των πρωτοποριακών -υψηλών εκπαιδευτικών προδιαγραφών- τμημάτων σπουδών στις εξής ειδικότητες: Μουσική Τεχνολογία, Ηχοληψία, Υποκριτική Τέχνη, Σκηνοθεσία, Συντονισμός Παραγωγής & Μουσική/Τραγούδι του ΙΕΚ ΑΛΦΑ σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα και Θεσσαλονίκη!

ΔΗΛΩΣΕ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΟΥ ΣΤΗΝ Α’ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ: https://bit.ly/2V4DyvM

Μεγάλος μουσικός διαγωνισμός

«Υποτροφιών Μίμης Πλέσσας» - Διαδικασία Συμμετοχής*

Θες να διεκδικήσεις μία από τις δύο «Υποτροφίες Μίμης Πλέσσας»; Δες πώς!

  1. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δημιουργήσουν, ελεύθερα, μια δική τους μουσική σύνθεση, είτε υπό τη μορφή instrumental (ορχηστρικού), είτε ενός τραγουδιού, χρησιμοποιώντας την αισθητική, την έμπνευση και τις γνώσεις τους.
  2. Στη συνέχεια, θα πρέπει να δηλώσουν το ενδιαφέρον για συμμετοχή τους στον διαγωνισμό, συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας εδώ: https://bit.ly/2V4DyvM!
  3. Η σύνθεση πρέπει να αποσταλεί στο e-mail: i.simi@iekalfa.gr σε μορφή mp3 και wav, μαζί με ένα σύντομο βιογραφικό του κάθε υποψηφίου.
  4. Στο θέμα του e-mail να αναγράφεται υποχρεωτικά: ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ «ΜΙΜΗΣ ΠΛΕΣΣΑΣ».
  5. Κριτική επιτροπή σπουδαίων συνθετών και μουσικών θα εξετάσει όλες τις συμμετοχές, και θα ανακοινώσει τους νικητές και δικαιούχους των δύο υποτροφιών στις σελίδες fb και Instagram του ΙΕΚ ΑΛΦΑ.
  6. Τελευταία ημέρα για την υποβολή συμμετοχών ορίζεται η 9η Σεπτεμβρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες:

  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας:Πατησίων 31, 210 5279500
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά:Φίλωνος 39, 210 41 20313
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας:Λ. Βουλιαγμένης 57, 210 9640117
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης:Βαλαωρίτου 9, 2310 552406
  • https://www.iekalfa.gr/