Θες να απολαύσεις το ταξίδι μέχρι τον προορισμό των διακοπών σου; Ταξίδεψε μαζί με τη SEAJETS!

Θες να απολαύσεις το ταξίδι μέχρι τον προορισμό των διακοπών σου; Ταξίδεψε μαζί με τη SEAJETS!

Διότι αν το καλοσκεφτείς, το ταξίδι που πραγματοποιείς από τον τόπο διαμονής σου μέχρι να φτάσεις στον προορισμό των διακοπών σου, όσο σύντομο ή μακρινό και αν είναι, σε προετοιμάζει και σε βάζει στο κατάλληλο mood για τη συνέχεια.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος δεν βλέπεις την ώρα για τη στιγμή που θα επιβιβαστείς σε ένα καράβι, θα αφήσεις πίσω σου τον θόρυβο της πόλης και τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας, βάζοντας πλώρη για κάποιον «παραδεισένιο» προορισμό της Ελλάδας.

Είναι αλήθεια πως λίγα πράγματα μπορούν να συγκριθούν με την ανυπομονησία που σε «πλημμυρίζει» μόλις βλέπεις τη μπουκαπόρτα να σηκώνεται από το λιμάνι και να σηματοδοτεί την έναρξη των διακοπών σου. Και επειδή για εσένα οι διακοπές ξεκινούν ήδη από τη στιγμή της επιβίβασης στο πλοίο, είναι σημαντικό αυτό το ξεκίνημα να γίνει με τους καλύτερους οιωνούς.

Διότι αν το καλοσκεφτείς, το ταξίδι που πραγματοποιείς από τον τόπο διαμονής σου μέχρι να φτάσεις στον προορισμό των διακοπών σου, όσο σύντομο ή μακρινό και αν είναι, σε προετοιμάζει και σε βάζει στο κατάλληλο mood για τη συνέχεια.

Συνεπώς, όσο πιο ξεκούραστη, χαλαρή και αισιόδοξη αισθάνεσαι φτάνοντας στον προορισμό σου, τόσο πιο έτοιμη θα είσαι να αδράξεις κάθε λεπτό των διακοπών σου. Αν θέλεις, λοιπόν, να ζήσεις ένα πρωτόγνωρο ταξίδι, με ασύγκριτη ταχύτητα, μοναδική άνεση και πολυτέλεια, να ξέρεις πως η SEAJETS είναι η εταιρία που μπορεί να σου το προσφέρει!

Ένας μεγάλος, σύγχρονος στόλος που σε πάει παντού από την Άνδρο μέχρι την Κρήτη

Ονειρεύεσαι απογευματινές βόλτες στα στενά, γραφικά σοκάκια της Πάρου; Σε φαντάζεσαι να «δαμάζεις τα κύματα» με το SUP σου στα καταγάλανα νερά της Σίφνου ή να κάνεις βουτιές από τα βράχια της Μήλου; Μήπως το όνειρό σου για το φετινό καλοκαίρι είναι να παρευρεθείς επιτέλους σε ένα αυθεντικό κρητικό γλέντι; Πώς θα σου φαινόταν να πας για camping στην Αμοργό; Όπως και αν σκοπεύεις να αξιοποιήσεις τις ημέρες των διακοπών σου, είτε μείνεις σε σκηνή, είτε σε δωμάτιο, το σίγουρο είναι πως η SEAJETS έχει προνοήσει για εσένα και έχει δημιουργήσει μία διασύνδεση που σε εξυπηρετεί, αφού διαθέτει τον μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως. Πιο αναλυτικά, η SEAJETS εξυπηρετεί 50 λιμάνια και πραγματοποιεί περισσότερες από 390 διασυνδέσεις από Πειραιά, Ραφήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Βόλο, Μαντούδι Εύβοιας και Λαύριο, έχοντας ως τελικούς προορισμούς τις Κυκλάδες και το Αιγαίο.

sea.png

Ταξιδεύουμε μαζί με τον «πρωταθλητή» του Αιγαίου για Πάρο, Νάξο, Σαντορίνη, Ίο

Κακά τα ψέματα. Όσο απολαυστικό και αν είναι το ταξίδι μέχρι να φτάσεις στον προορισμό των διακοπών σου, μερικές φορές θέλεις απλώς να βρεθείς εκεί όσο το δυνατόν πιο σύντομα, κυρίως επειδή δεν θέλεις να χάσεις ούτε ένα μισάωρο από τις διακοπές σου. Τι μπορείς να κάνεις, λοιπόν, σε αυτή την περίπτωση; Να ταξιδέψεις μαζί με τον «πρωταθλητή» του Αιγαίου, δηλαδή με το CHAMPION JET 2, το οποίο χωράει 1050 επιβάτες και 180 οχήματα. Το συγκεκριμένο ταχύπλοο φεύγει κάθε μεσημέρι στις 14.20 από το λιμάνι του Πειραιά και χρειάζεται 2 ώρες και 45 λεπτά για να πιάσει λιμάνι στην Πάρο, 3 ώρες και 25 λεπτά για να αγκυροβολήσει στη Νάξο, 4 ώρες και 15 λεπτά για την Ίο και τέλος, 4 ώρες και 55 λεπτά για τον τελικό προορισμό που είναι η Σαντορίνη. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως πρόκειται για ένα ταξίδι που θα σου μείνει αξέχαστο!

Τα πλοία WorldChampion Jet, Champion Jet 2, Sifnos Jet και SuperCat Jet της SEAJETS φέρνουν νέο «αέρα» για τους επιβάτες, προστατεύοντάς τους από τα εναέρια σωματίδια του COVID-19, καθώς τα παραπάνω πλοία είναι εξοπλισμένα με το πιστοποιημένο σύστημα ιοντισμού αέρα της Aura Air, το οποίο χρησιμοποιείται ήδη σε κορυφαία νοσοκομεία και οργανισμούς διεθνώς και καθαρίζει τον αέρα σε εσωτερικούς χώρους. Η συνεργασία αποσκοπεί στην αναβάθμιση των προδιαγραφών υγιεινής στα πλοία, μίας και η επαναστατική πατέντα της Aura Air μπορεί να φιλτράρει το 99% των σωματιδίων αερόβιων μικροβίων (όπως του COVID-19) από την ατμόσφαιρα, μέσα από τέσσερα «στρώματα» φιλτραρίσματος. Η καινοτόμος ισραηλινή τεχνολογία της Aura Air εγκαταστάθηκε για πρώτη φορά σε πλοίο της SEAJETS την καλοκαιρινή σεζόν του 2021. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να επισκεφθείς το www.auraair.com.gr ή επικοινωνήσεις με την εταιρεία στο office@auraair.com.gr.

1659007950816-36267321-image004.jpg

Μην χάνεις χρόνο, λοιπόν! Αποφάσισε σήμερα κιόλας τον προορισμό των φετινών διακοπών σου, κλείσε τα εισιτήριά σου με τη SEAJETS και ετοιμάσου να ζήσεις μία πρωτόγνωρη εμπειρία ταξιδιού, η οποία θα σε προετοιμάσει για τις πιο ξέγνοιαστες και συναρπαστικές καλοκαιρινές διακοπές της ζωής σου!

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις μπορείς να επισκεφθείς την επίσημη ιστοσελίδα της SEAJETS, να καλέσεις στο 210 710 7 710 ή να απευθυνθείς στον ταξιδιωτικό σου πράκτορα.