Ατυχήματα αποχρωματισμού; Οι νέες χρωμοπαγίδες Colour Catcher MAX PROTECT είναι η καλύτερη άμυνα

Ατυχήματα αποχρωματισμού; Οι νέες χρωμοπαγίδες Colour Catcher MAX PROTECT είναι η καλύτερη άμυνα

Οι χρωμοπαγίδες Colour Catcher MAX PROTECT είναι ο σύμμαχος σας για ένα πιο βιώσιμο πλύσιμο ρούχων.

Το K2R Colour Catcher, εφευρέτης της χρωμοπαγίδας & Νο1 μάρκα* ενάντια στα ατυχήματα αποχρωματισμού με περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας, ανανεώνεται! Πλέον, προσφέρει προστασία από τα ατυχήματα αποχρωματισμού στο maximum, με το μεγαλύτερο και καλύτερο φύλλο που είχε ποτέ στη νέα ανανεωμένη σειρά, Colour Catcher MAX PROTECT!

Είναι γεγονός ότι τα χρώματα ξεβάφουν σε κάθε πλύση και υπάρχει κίνδυνος να βάψουν τα ρούχα σας. Πλέον με τις χρωμοπαγίδες MAX PROTECT είναι δυνατή η ανάμειξη όλων των χρωμάτων στην ίδια πλύση, ξενοιάζοντας από ατυχήματα αποχρωματισμού! Το μεγαλύτερο φύλλο τους, με βελτιωμένη τεχνολογία αυξάνει την απορροφητικότητα των χρωμάτων, διατηρώντας τη ζωντάνια τους σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό. Χάρη στην πατενταρισμένη τεχνολογία του, το φύλλο δρα σαν μαγνήτης και παγιδεύει τη βαφή κατά τη διάρκεια της πλύσης, εξασφαλίζοντας τη μέγιστη προστασία.

Οι χρωμοπαγίδες Colour Catcher MAX PROTECT είναι ο σύμμαχος σας για ένα πιο βιώσιμο πλύσιμο ρούχων. Τα νέα προϊόντα προσφέρουν ακόμα μεγαλύτερο σεβασμό στο περιβάλλον, καθώς κάνουν ακόμα πιο αποτελεσματικές τις ανάμεικτες πλύσεις. Με αυτό τον τρόπο επιτρέπουν τη μείωση των πλύσεων, και άρα οδηγούν σε εξοικονόμηση χρόνου, νερού, ενέργειας και φυσικά περισσότερη οικονομία. Επιπλέον, το φύλλο είναι κατασκευασμένο από ίνες 100% φυσικής προέλευσης, χωρίς μικροπλαστικά και είναι πιστοποιημένο από το FSC**, ενώ η συσκευασία των προϊόντων είναι από 100% ανακυκλωμένο χαρτί και φυσικά ανακυκλώσιμη.

Εσείς γνωρίζατε ότι με τις χρωμοπαγίδες Colour Catcher ΜΑΧ PROTECT, τα χρωματιστά και τα λευκά ρούχα σας μπορούν να μπουν μαζί στην ίδια πλύση; To Colour Catcher σας προτρέπει να το τολμήσετε και να συνδυάσετε χρώματα που δεν μπορούσατε καν να φανταστείτε. Η digital καμπάνια που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Digital Wise θα σας κάνει να πείτε και εσείς #ΝαιΣτοMixandMatch, όπως ακριβώς έκαναν η Βάσω Λασκαράκη και ο Δημήτρης Μακαλιάς, σύμμαχοι του Colour Catcher για περισσότερες μικτές πλύσεις και Μix & Match και στο πλυντήριο!

Ενημερωθείτε και εσείς για όλα τα νέα μας μέσα από το Instagram και το Facebook account του Colour Catcher!

Οι νέες χρωμοπαγίδες Colour Catcher MAX PROTECT κάνουν την διαφορά σε κάθε σας πλύση! Δοκίμαστε τις και θα δείτε… το φύλλο είναι η απόδειξη!

* ΙRI Infoscan 2021, Φυλλα Πλυντηρίου, Πωλήσεις σε Αξία, Σύνολο Ελλάδος

**Το Forest Stewardship Council είναι ανεξάρτητος, μη κυβερνητικός οργανισμός που υποστηρίζει την βιώσιμη διαχείριση των δασών.