Κέρδισε ένα iPhone 13 Pro 5G αποκαλύπτοντας απλώς πού θέλεις να φωτογραφηθείς και με ποιον

Κέρδισε ένα iPhone 13 Pro 5G αποκαλύπτοντας απλώς πού θέλεις να φωτογραφηθείς και με ποιον

Λάβε μέρος στον διαγωνισμό της Protergia στο Instagram και κέρδισε ένα iPhone 13 Pro 5G.

Το φθινόπωρο είναι μία εποχή που «αφυπνίζει» την καλλιτεχνική σου πλευρά. Το μελαγχολικό αλλά απόλυτα instagrammable σκηνικό που επικρατεί στους δρόμους της πόλης, οι καφετιές και χρυσαφένιες αποχρώσεις των πεσμένων φύλλων, η βροχή που συνθέτει το ιδανικό soundtrack για ένα φθινοπωρινό απόγευμα Δευτέρας ή Τετάρτης, είναι τα ερεθίσματα που διεγείρουν καθημερινά τη φαντασία και τη δημιουργικότητά σου.

Τι μπορείς να κάνεις, λοιπόν, για να μην αφήσεις την έμπνευση να σε προσπεράσει, αλλά να τη μετατρέψεις σε κάτι δικό σου, σε κάτι το οποίο θα μπορείς να μοιραστείς με τους φίλους σου, αλλά και να το κοιτάς μετά από χρόνια, αναπολώντας αυτήν την περίοδο της ζωής σου; Κι όμως, η απάντηση που ζητάς βρίσκεται στα χέρια, την τσάντα, το γραφείο σου και δεν είναι άλλη από το smartphone σου, το οποίο σου επιτρέπει με ένα άγγιγμα, να απαθανατίζεις κάθε συναρπαστική στιγμή.

Ωστόσο, αν η συσκευή σου δεν διαθέτει τα απαραίτητα χαρακτηριστικά και τις λειτουργίες για να αποτυπώσει με κάθε λεπτομέρεια τη μαγεία του φθινοπώρου, να ξέρεις πως μέσα από τον μεγάλο διαγωνισμό που διεξάγεται στον λογαριασμό της Protergia στο Instagram, μπορείς να διεκδικήσεις το iPhone 13 Pro 5G (128GB), το οποίο υπόσχεται να σου χαρίσει εντυπωσιακές φωτογραφικές λήψεις που θα «ρίξουν» τα social media!

Πιο αναλυτικά, ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου, στις 23.59 και για να λάβεις μέρος, θα χρειαστεί να κάνεις follow τον λογαριασμό της @protergia.gr στο Instagram, να γράψεις στα σχόλια κάτω από τη σχετική ανάρτηση, πού θα ήθελες να πραγματοποιήσεις μία φθινοπωρινή φωτογράφιση και με ποιον και να κάνεις tag το συγκεκριμένο πρόσωπο στο σχόλιό σου.

Ποιος ξέρει; Ίσως να είσαι εσύ η τυχερή που θα κερδίσει αυτό το μοναδικό δώρο από την Protergia και θα ξεχωρίσει φέτος το φθινόπωρο με τις αναρτήσεις που θα πραγματοποιήσει στα κοινωνικά δίκτυα.

Μην χάνεις χρόνο, λοιπόν! Διάβασε αναλυτικά τους όρους του διαγωνισμού, ακολούθησε τα παραπάνω βήματα και διεκδίκησε το smartphone που κληρώνει η Protergia, δηλαδή το iPhone 13 Pro 5G (128GB) που θα βγάλει στην επιφάνεια την καλλιτεχνική σου πλευρά!

Untitled.png