4α Επιχειρηματικά Βραβεία «Θαλής ο Μιλήσιος» - Η γυναικεία επιχειρηματικότητα στο επίκεντρο

4α Επιχειρηματικά Βραβεία «Θαλής ο Μιλήσιος» - Η γυναικεία επιχειρηματικότητα στο επίκεντρο

Την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου η απονομή των βραβείων παρουσία Υπουργών, βουλευτών, στελεχών της τοπικής αυτοδιοίκησης και εκπροσώπων τοπικών φορέων και του επιχειρηματικού κόσμου.

Την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης (ώρα προσέλευσης 19:00) θα απονεμηθούν τα 4α Επιχειρηματικά Βραβεία «Θαλής ο Μιλήσιος», τα οποία θέτουν στο επίκεντρο την γυναίκα και επιβραβεύουν σημαντικές γυναικείες προσωπικότητες του επιχειρηματικού – και όχι μόνο – στίβου, οι οποίες με τις πρωτοβουλίες, το έργο και τις δράσεις τους σηματοδοτούν μια νέα εποχή, όπου η γυναίκα πρωταγωνιστεί σε θέσεις με νευραλγικό ρόλο.

Epixeirimatika_Vraveia_Thalis_O_Milisios.jpg

Τα φετινά βραβεία τελούν υπό την αιγίδα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ), του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ), της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ), του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ), του ΣΕΒΕ – Σύνδεσμος Εξαγωγέων, του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος (ΣΕΓΕ) και της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ.

Χρυσοί χορηγοί της διοργάνωσης είναι η Alpha Bank και η Εθνική Ασφαλιστική, ασημένιος χορηγός η EY Ελλάδος και χάλκινοι χορηγοί ο ΑΒ Βασιλόπουλος και η ΔΕΗ.

Υποστηρικτές της διοργάνωσης: Lamda Development, Safra Sarasin, Άκτωρ, ΔΕΠΑ, Εθνική Τράπεζα, Ελληνικός Χρυσός (Hellas Gold), ΕΥΑΘ, Μασούτης.

Τα 4α Επιχειρηματικά Βραβεία «Θαλής ο Μιλήσιος» έχουν συνολικά 8 βραβεύσεις, στις εξής κατηγορίες:

  • Βραβείο «Ελληνίδα Επιχειρηματίας – Δημιουργός brand»
  • Βραβείο «Διοίκηση Νεοφυούς Επιχείρησης»
  • Βραβείο «Προσφορά στην Έρευνα και Καινοτομία»
  • Βραβείο «Ελληνίδα Επιχειρηματίας του εξωτερικού»
  • Βραβείο «Διοίκηση Οικογενειακής Επιχείρησης»
  • Βραβείο «Εξαγωγική Αριστεία»
  • Βραβείο «Ανώτατο Διοικητικό Στέλεχος»
  • Βραβείο «Επικεφαλής Πρωτοποριακής Επιχείρησης»

Θα υπάρξουν επίσης τιμητικές διακρίσεις που αφορούν στον Πολιτισμό, στην Έρευνα και στη γυναικεία ενδυνάμωση.

Στην απονομή των βραβείων θα παραστούν μέλη της κυβέρνησης και εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου, τοπικών φορέων και του επιχειρηματικού κόσμου.

Xορηγοί επικοινωνίας της φετινής διοργάνωσης είναι τα ακόλουθα Μέσα Ενημέρωσης: Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, Bankingnews.gr, Bankwars.gr, BnB Daily, Businessdaily.gr, Capital.gr, Cnn.gr, Epixeiro.gr, Euro2day.gr, FnB Daily, Grtimes.gr, Καρφίτσα, Μακεδονία της Κυριακής, Makthes.gr, Mikrometoxos.gr, Παρασκήνιο, Political, Queen.gr, Theceo.gr, Thesstoday.gr.

Ο θεσμός των Επιχειρηματικών Βραβείων «Θαλής ο Μιλήσιος», διοργανώνεται από την Palladian Communications και την GK Media Publishing.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα πατώντας εδώ.