Ο σημαντικός ρόλος του πυροσβεστήρα μέσα στο διαμέρισμά μας

Ο σημαντικός ρόλος του πυροσβεστήρα μέσα στο διαμέρισμά μας

Η προστασία απ’ τη φωτιά μέσα στο διαμέρισμά μας είναι πρωταρχικής σημασίας.

Η καθημερινότητά μας είναι γεμάτη από υποχρεώσεις και δουλειές, εντός και εκτός σπιτιού. Όσον αφορά στις εντός σπιτιού, η λίστα δε είναι μεγάλη. Μαγείρεμα, Καθάρισμα, Σιδέρωμα κτλ. Η προσοχή που χρειάζεται να δείχνουμε κάθε φορά που ολοκληρώνουμε μία εργασία είναι σημαντική. Κλείνουμε το μάτι της κουζίνας, τον φούρνο, τον θερμοσίφωνα, βγάζουμε το ηλεκτρικό σίδερο απ΄ την πρίζα…

Τι γίνεται όμως όταν κάτι μπορεί να πάει στραβά; Η προστασία απ’ τη φωτιά μέσα στο διαμέρισμά μας είναι πρωταρχικής σημασίας. Γι΄ αυτό και η ύπαρξη πυροσβεστήρων μπορεί να προφυλάξει από σοβαρά ατυχήματα και να προστατεύσει τη ζωή και την ιδιοκτησία μας.

Στην Polygon Facility Services θα βρείτε τον αξιόπιστο και πιστοποιημένο συνεργάτη που μπορεί να αναλάβει την Εγκατάσταση, την Αναγόμωση και τη Συντήρηση των Πυροσβεστήρων καθώς και τη μελέτη πυρασφάλειας για την πολυκατοικία, τη μονοκατοικία ή το διαμέρισμά σας. Και περισσότερη οικονομία με τον εξής τρόπο: Διαθέτει ένα από τα τρία πιστοποιημένα εργαστήρια σε όλη την Ελλάδα, τα οποία μπορούν να εκτελέσουν υδραυλική δοκιμή στους πυροσβεστήρες σας, ώστε να παρατείνουν τη ζωή τους. Αυτό αφορά σε όλους τους πυροσβεστήρες με ηλικία μεγαλύτερη των 10 ετών από την ημέρα κατασκευής τους, οι οποίοι, υπό κανονικές συνθήκες, πρέπει να αντικατασταθούν. Με αυτή την υπηρεσία, μειώνετε το κόστος κατά 75%, αφού, μετά τον έλεγχο, δε χρειάζεται πλέον η αντικατάσταση του εξοπλισμού.

Το σπίτι μας είναι ο προσωπικός χώρος μας. Εκεί που χρειάζεται να αισθανόμαστε ασφάλεια και να περνάμε όμορφες στιγμές με την οικογένεια και τους φίλους μας!

Γι’ αυτό και φροντίζουμε για το καλό του.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλεφωνικό κέντρο της Polygon Facility Services στο 211 411 4012 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας στο website www.polygon.com.gr