Στο βάθρο της νίκης η ομάδα ιστιοπλοΐας της WIND στη 2η Ιστιοπλοϊκή Συνάντηση Στελεχών

Στο βάθρο της νίκης η ομάδα ιστιοπλοΐας της WIND στη 2η Ιστιοπλοϊκή Συνάντηση Στελεχών

Με πολύ μεγάλη επιτυχία για την ομάδα ιστιοπλοΐας της WIND ολοκληρώθηκε η  2η Ιστιοπλοϊκή Συνάντηση Στελεχών Επιχειρήσεων που πραγματοποιήθηκε στο Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος (ΝΟΕ), 10-11 Σεπτεμβρίου.

Η ομάδα της WIND, που δημιουργήθηκε μόλις στα τέλη Ιουλίου και έλαβε για πρώτη φορά μέρος σε επίσημη διοργάνωση αγώνων, κατάφερε να ανέβει το βάθρο των 3 νικητών και να ξεχωρίσει ανάμεσα σε 12 συνολικά άξιους και δύσκολους αντιπάλους – στελέχη από διαφορετικούς επιχειρηματικούς κλάδους και εταιρίες όπως Accenture, Grant Thornton, Loumidis Vending, Boutari, Art Position, Vodafone, My Public κ.α.

Σύμφωνα με τους κανόνες του αγώνα, η ομάδα της WIND έτρεξε με 2 σκάφη τύπου Platu 25. Τόσο η ομάδα WIND 1 όσο και η WIND 2, πέτυχαν σημαντική διάκριση, κατακτώντας τη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα ενώ η επιτροπή του αγώνα απένειμε συνολικά στην ομάδα της WIND τιμητική πλακέτα για την καλύτερη εμφάνιση.

Οι 10 εργαζόμενοι που έλαβαν μέρος εκπροσώπησαν σχεδόν όλες τις διευθύνσεις της εταιρείας (Δικτύου, Marketing, Πωλήσεων, Πληροφορικής και Προμηθειών) και αγωνίστηκαν μέσα σε ένα πνεύμα ανταγωνιστικότητας και ευγενούς άμιλλας, ως μια απόλυτα δεμένη ομάδα, δίνοντας ραντεβού στο επόμενο Corporate Match Race.