Οι καινοτόμες συσκευές του οικοσυστήματος Samsung Galaxy μεταμορφώνουν την καθημερινότητα

Οι καινοτόμες συσκευές του οικοσυστήματος Samsung Galaxy μεταμορφώνουν την καθημερινότητα

Προσφέροντας απρόσκοπτη συνδεσιμότητα μεταξύ των συσκευών, το οικοσύστημα Samsung Galaxy βοηθά τους χρήστες να επιτύχουν περισσότερα, πιο εύκολα.

Οι περισσότεροι από εμάς, σήμερα, χρησιμοποιούμε διάφορες φορητές συσκευές στην καθημερινότητά μας για να διαχειριστούμε επαγγελματικά ή προσωπικά tasks. Κάθε κατηγορία φορητής συσκευής διευκολύνει με διαφορετικό τρόπο τη ζωή μας. Τα ασύρματα ακουστικά, για παράδειγμα ενισχύουν το multitasking ή την ψυχαγωγία μας ενώ, το smartwatch μας βοηθά να παραμένουμε διαρκώς ενημερωμένοι και υγιείς. Η Samsung δημιούργησε ένα διαισθητικό οικοσύστημα, ενσωματώνοντας σε αυτό όλες τις δυνατότητες των συσκευών κινητής.

Το πλούσιο χαρτοφυλάκιο συσκευών Samsung Galaxy παρέχει απεριόριστες δυνατότητες multitasking, κάνοντας όλες τις διαδικασίες πιο εύκολες από ποτέ. Οι χρήστες, για παράδειγμα, μπορούν ταυτόχρονα να διαβάζουν έγγραφα και κείμενα στο tablet ή το smartphone τους, να ελέγχουν απευθείας από τον καρπό τους ειδοποιήσεις που αφορούν στην υγεία τους με το Galaxy Watch5 Pro, ενώ την ίδια ώρα απολαμβάνουν με τα ασύρματα ακουστικά Buds2 Pro το αγαπημένο τους podcast.

Samsung Galaxy Buds: Εύκολη συνδεσιμότητα με Galaxy συσκευές για απόλυτη εμπειρία ήχου

Η σειρά ασύρματων ακουστικών Galaxy Buds, με την τελευταία προσθήκη των Galaxy Buds2 Pro, προσφέρει καθηλωτική εμπειρία ήχου και απρόσκοπτη συνδεσιμότητα με άλλες Galaxy συσκευές. Η λειτουργία Auto Switch καταγράφει εάν έχετε συνδέσει περισσότερες από μία φορητές συσκευές Galaxy, ώστε να μπορείτε εύκολα να κάνετε εναλλαγή μεταξύ των συσκευών σας. Με τα Galaxy Buds2 Pro, δεν θα χρειάζεται να αλλάζετε συσκευή κάθε φορά που κάποιος σας καλεί. Για παράδειγμα, εάν απολαμβάνετε την αγαπημένη σας ταινία ή παίζετε κάποιο παιχνίδι στο Galaxy tablet σας και παράλληλα δεχτείτε κλήση στο Galaxy smartphone σας, τα Galaxy Buds2 Pro θα ενεργοποιήσουν αυτόματα τη λειτουργία Auto switch για να μπορέσετε να απαντήσετε την εισερχόμενη κλήση.

Hands-free εμπειρία με το νέο Galaxy Z Fold4

Θέλετε να κανονίσετε κάποιο σημαντικό virtual meeting, αλλά δεν έχετε κοντά σας το laptop ή τον υπολογιστή σας; Κανένα πρόβλημα, αφού η λειτουργία Flex Mode, αποκλειστικά διαθέσιμη στις αναδιπλούμενες συσκευές της Samsung, κάνει την smartphone εμπειρία να θυμίζει φορητό υπολογιστή. Η νέα υπερδύναμη multitasking της Samsung, το Galaxy Z Fold4, χάρη στο ιδιαίτερο form factor και τη λειτουργία Flex, μπορεί να στηριχθεί επιτραπέζια, παρέχοντάς σας ευρεία οθόνη για βιντεοκλήσεις, χωρίς να χρειάζεται να κρατάτε το τηλέφωνο ψηλά ή να το τοποθετείτε σε ειδικές βάσεις. Επίσης, με την υποστήριξη της γραφίδας S Pen, το multitasking πάει σε άλλο επίπεδο, αφού μπορείτε κατά τη διάρκεια του meeting να κρατάτε σημειώσεις μέσω της εφαρμογής Samsung Notes. H συνεργασία της Samsung με την Google παρέχει ακόμα περισσότερες δυνατότητες multitasking, αφού οι εφαρμογές Google, συμπεριλαμβανομένου του Chrome και του Gmail, υποστηρίζουν πλέον τη λειτουργία “drag-and-drop”, ενώ το νέο Taskbar στο Galaxy Z Fold4 προσφέρει στο χρήστη δυνατότητα διάταξης που θυμίζει υπολογιστή και διευκολύνει την πρόσβαση σε αγαπημένες και πρόσφατα χρησιμοποιημένες εφαρμογές.

Παρακολούθηση υγείας και απρόσκοπτη επικοινωνία όπου και αν βρίσκεστε

Για τους λάτρεις του αθλητισμού και του well-being, που δεν θέλουν να αποσπάται θέλουν να προπονούνται απρόσκοπτα, το οικοσύστημα Samsung Galaxy παρέχει όλες εκείνες τις δυνατότητες που χρειάζονται για να διευκολύνουν τον τρόπο ζωής τους. Τα νέα Samsung Galaxy Watch5 και Samsung Galaxy Watch5 Pro θα σας βοηθήσουν να παραμείνετε προσηλωμένοι στους στόχους ευεξίας που έχετε θέσει, αφού έρχονται με αμέτρητες δυνατότητες παρακολούθησης υγείας και sports modes, ενώ με το πέρας της προπόνησης, δίνουν πρόσβαση σε δεδομένα αποκατάστασης, όπως τα δεδομένα καρδιακών παλμών μετά από μια έντονη προπόνηση και εξατομικευμένες συστάσεις για την κατανάλωση νερού με βάση την απώλεια ιδρώτα. Παράλληλα, συνδέοντας το Galaxy Watch σας σε κάποιο Galaxy smartphone, όπως τα νέα αναδιπλούμενα Galaxy ZFlip4 και Galaxy ZFold4, μπορείτε να απαντάτε σε μηνύματα και κλήσεις κατευθείαν από τον καρπό σας, χωρίς να χρειάζεται να διακόψετε στιγμή το πρόγραμμα γυμναστικής σας. Έτσι, είστε πάντα σίγουροι ότι δεν πρόκειται να χάσετε κάποια σημαντική επικοινωνία, αλλά και ότι δεν θα μεσολαβήσει κάτι που θα σας αποπροσανατολίσει από το στόχο σας.