Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2022: Δέκα highlights που μας κάνουν να ανυπομονούμε για του χρόνου!

Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2022: Δέκα highlights που μας κάνουν να ανυπομονούμε για του χρόνου!

H χαρά, η λύπη, ο θυμός και η αγάπη μεταμορφώθηκαν σε συλλεκτικά NFTs & όλα όσα θα μας μείνουν αξέχαστα. 

Κατά τη διάρκεια του έτους, υπάρχουν κάποιες συγκεκριμένες μέρες για τις οποίες ανυπομονούμε λίγο περισσότερο από τις υπόλοιπες. Αυτό δεν αφορά μόνο στα Σαββατοκύριακα, τα γενέθλια, τα τριήμερα, τις καλοκαιρινές διακοπές ή εκείνες των Χριστουγέννων. Αφορά και κάποιους θεσμούς που έχουν καταφέρει να καθιερωθούν, διότι κάθε χρόνο, φέρνουν όλο και περισσότερους ανθρώπους, όλο και πιο κοντά.

Πώς τα καταφέρνουν; Προσφέροντάς μας συναρπαστικές, μουσικές στιγμές και όχι μόνο, οι οποίες μένουν χαραγμένες στη μνήμη μας και μας κάνουν να θέλουμε να ανανεώνουμε το ραντεβού μας για της επόμενη χρονιά. Φυσικά, μία από αυτές είναι και η Ημέρα Θετικής Ενέργειας από την Amita Motion, η οποία αποτελεί την καθιερωμένη ετήσια συνάντησή μας με τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες, μία εμπειρία που θέλουμε να ζούμε ξανά και ξανά, διότι μας «πλημμυρίζει» κάθε φορά με θετική ενέργεια και ξεσηκωτικές μελωδίες.

Φέτος, ωστόσο, ο πιο θετικός μουσικός θεσμός της χώρας, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου σε ένα ΟΑΚΑ κατάμεστο με περισσότερους από 50.000 θεατές, ήταν κάπως διαφορετικός. Διότι κατάφερε μέσα σε μία μέρα, μέσα από ένα συναυλιακό υπερθέαμα, να συνδυάσει τη μουσική με την τέχνη και την τεχνολογία.

Παρακάτω, λοιπόν, έχουμε ετοιμάσει μία λίστα με δέκα, ανεπανάληπτα highlights, τα οποία μας κάνουν ήδη να μετράμε αντίστροφα για του χρόνου. Μάλιστα, μερικά από αυτά υπάρχουν και στο βίντεο που ακολουθεί. Πάτα, λοιπόν, play για να πάρεις μία μικρή «γεύση»!

#1 H χαρά, η λύπη, ο θυμός και η αγάπη μεταμορφώθηκαν σε συλλεκτικά NFTs

Η στιγμή που μας ενθουσίασε όσο καμία, ήταν εκείνη που πραγματοποιήσαμε ένα σύντομο «ταξίδι» στον κόσμο του Metaverse. Πιο αναλυτικά, οι 80 τυχεροί που είχαν αναδειχθεί μέσα από τον διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε στο TikTok και το Instagram της Amita Motion και στους λογαριασμούς των παρουσιαστών της ΗΘΕ, είχαν εξασφαλίσει από ένα μοναδικό Amita e-motion NFT, που τους έδωσε πρόσβαση σε μία μοναδική phygital εμπειρία. Έτσι, όχι μόνο είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το event από το Golden Circle, αλλά απέκτησαν και το πρώτο ψηφιακό έργο τέχνης στην Ελλάδα από την Amita Motion, εμπνευσμένο από την καμπάνια #FreeYourEmotion, αποκαλύπτοντας πώς τα συναισθήματά μας μπορούν να γίνουν θετικά, αν τα απελευθερώσουμε.

#2 Dat Lilly, Fipster και Venetia Kamara ήταν οι «οικοδεσπότες» της βραδιάς

Όπως είναι λογικό, η Ημέρα Θετικής Ενέργειας δεν θα μπορούσε να έχει πιο κατάλληλους «οικοδεσπότες», από την πιο αισιόδοξη παρέα του YouTube, δηλαδή τη Dat Lilly, τον Fipster και τη Venetia Kamara, οι οποίοι μας υποδέχτηκαν με χαρά και σήμαναν την έναρξη της πιο θετικής συναυλίας της χρονιάς, ενώ εμείς ανταποδώσαμε τα θετικά vibes τους με ένα δυνατό, θερμό χειροκρότημα.

Venetia Kamara, Fipster, Dat Lilly

#3 Όταν ένα «πλούσιο» line up μεταφράζεται στη απόλυτη live εμπειρία

Όχι μόνο ζήσαμε το ultimate live experience με την Άννα Βίσση και απολαύσαμε ως special guest star τις ΜΕΛΙSSES, αλλά ακούσαμε live την Τάμτα και τους FY, Hawk, Marseaux, Mente Fuerte, Playmen, Klavdia, Saske, Sidarta, Solmeister, Αναστασία, Στέφανο Πιτσίνιαγκα, DJ Bobito, Ellize, Joanne, Daphne Lawrence, Mc Daddy, Natasha Kay, Sigma, WNC, Αντωνία Καούρη, Κατερίνα Λαζαρίδου, Τάνια Μπρεάζου, Άρι Πετράκη, Νικόλα Ραπτάκη και Δημήτρη Ταταράκη.

Από αριστερά προς τα δεξιά: Δημήτρης Ταταράκης, Αναστασία, Joanne, Στέφανος Πιτσίνιαγκας

#4 Η Τάμτα άφησε τη δική της ξεχωριστή «πινελιά» στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας

Κάθε εμφάνιση της Τάμτα αποτελεί ένα… case study για την εγχώρια μουσική σκηνή και τη μόδα. Το ίδιο ισχύει, βέβαια, και για το ανεπανάληπτο show που έδωσε στο ΟΑΚΑ στις 30 Σεπτεμβρίου, «σφραγίζοντας» με την παρουσία και την ιδιαίτερη αισθητική της, την πιο θετική συναυλία της φετινής χρονιάς.

Η Τάμτα

#5 Ρίμες, μοναδικά φλόου και δυνατά beats που ταρακούνησαν τη σκηνή

Η rap/trap σκηνή είχε την «τιμητική» της στη φετινή Ημέρα Θετικής Ενέργειας, αφού στη σκηνή εμφανίστηκαν μερικοί από τους πιο δημοφιλείς Έλληνες εκπροσώπους της, όπως ο Μc Daddy και ο Mente Fuerte, ο Sidarta, ο οποίος ξεσήκωσε το κοινό, ο Saske που μας χάρισε έντονες μουσικές στιγμές, ο Hawk που έδωσε τον δικό του ρυθμό από το stage, ο Sigma που τραγούδησε και χόρεψε στους ρυθμούς των επιτυχιών του. Επιπλέον, ο FY μέσα από μία δυνατή εμφάνιση, έκανε το κοινό να σηκώσει απευθείας τις κάμερες από τα smartphone του και να ξεσηκωθεί στο άκουσμα του στίχου «παίζει πάρτι στο νησί», δηλαδή του τραγουδιού που αποτέλεσε το απόλυτο hit του φετινού καλοκαιριού.


Από αριστερά προς τα δεξιά, Mente Fuerte, Saske και FY

#6 Οι μουσικές συνεργασίες που ανέβασαν τη διάθεση του κοινού στα ύψη

Η μουσική δεν σταμάτησε ούτε στιγμή, αφού ο ένας καλλιτέχνης διαδεχόταν τον άλλο στη σκηνή και το κοινό ακολουθούσε τον ρυθμό τους. Αυτό φάνηκε, άλλωστε, μέσα από μερικές δυνατές μουσικές συνεργασίες που πραγματοποιήθηκαν στη φετινή ΗΘΕ, όπως η εμφάνιση της Τάμτα με τον Mente Fuerte, της Marseaux με τον Solmeister και τους WNC και η εκρηκτική συνεργασία των Playmen με την Klavdia.

Από αριστερά προς τα δεξιά: Marseaux, Solmeister, WNC και Playmen με την Klavdia

#7 Οι ΜΕΛΙSSΕS έδωσαν μία εμφάνιση που απελευθέρωσε τα συναισθήματά μας

Οι MEΛΙSSES ως special guest stars ανέβηκαν στη σκηνή της Ημέρας Θετικής Ενέργειας 2022 και η παρουσία τους ήταν αυτή που έκανε πάνω από 50.000 άτομα μία τεράστια παρέα. Τραγουδώντας τις πιο γνωστές τους επιτυχίες, παρακίνησαν το κοινό να τραγουδήσει μαζί τους και να ενωθεί μέσα από τους στίχους και τις μελωδίες τους.


ΜΕΛΙSSES

#8 Το mash-up ντουέτο της Dat Lilly με τη Venetia Kamara που έβαλε «φωτιά» στο stage

Πραγματικά, είναι δύσκολο να περιγράψουμε τι συνέβη όταν εμφανίστηκαν στη σκηνή η Dat Lilly με τη Venetia Kamara, χαρίζοντάς μας ένα ξεσηκωτικό mash up ντουέτο, το οποίο έβαλε «φωτιά» στο stage της Ημέρας Θετικής Ενέργειας. Ωστόσο, τα μαθήματα φωνητικής που πραγματοποίησε ο Fipster έχοντας ως δασκάλα την Άννα Βίσση, ήταν αναμφίβολα η πιο αστεία στιγμή της πιο θετικής ημέρας.

Από αριστερά προς τα δεξιά: Dat Lilly και Venetia Kamara

#9 Η Άννα Βίσση εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας

Η πρώτη εμφάνιση της Άννας Βίσση στη σκηνή της Ημέρας Θετικής Ενέργειας από την Amita Motion ήταν αναμφίβολα ένα από τα highlights του φετινού θεσμού. Η αγαπημένη τραγουδίστρια μας καθήλωσε μέσα από δύο ντουέτα που μοιράστηκε με τον Χρήστο Μάστορα, ενώ η χημεία που υπήρχε μεταξύ τους επί σκηνής, ήταν μοναδική. Επιπλέον, ακούσαμε και live το τελευταίο single της Άννας Βίσση με τη Daphne Lawrence.

Η Άννα Βίσση

#10 Δίνοντας θετική ενέργεια στα πιο γενναία παιδιά για να κάνουν τα δικά τους βήματα

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, είχαμε τη δυνατότητα να συμμετέχουμε σε έναν σπουδαίο σκοπό. Μέσα από το ειδικά διαμορφωμένο pop-up store, μπορούσαμε να προμηθευτούμε ρούχα και αξεσουάρ από τη συλλεκτική σειρά που δημιούργησε η Amita Motion σε συνεργασία με την Ελληνίδα σχεδιάστρια Ζωή Κέρος και έτσι να στηρίξουμε τα Γενναία Παιδιά με αναπηρία της ΕΛΕΠΑΠ και πιο συγκεκριμένα, τη λειτουργία του Προγράμματος Μουσικοθεραπείας.

Τι και αν έχουμε πολλούς μήνες μέχρι να πραγματοποιηθεί η επόμενη Ημέρα Θετικής Ενέργειας από την Amita Motion; Κάθε φορά που θα βλέπουμε τα video και τις φωτογραφίες που τραβήξαμε από τη φετινή εκδήλωση, θα «πλημμυρίζουμε» με θετική ενέργεια και θα ανυπομονούμε για τη στιγμή που θα βρεθούμε ξανά όλοι μαζί στο πιο συναρπαστικό, συναυλιακό υπερθέαμα, το οποίο κάθε χρόνο απελευθερώνει τα πιο δυνατά συναισθήματά μας.