Shop & Win: Πώς να συνδυάσεις επώνυμο οutlet shopping και να κερδίσεις μεγάλα χρηματικά ποσά

Shop & Win: Πώς να συνδυάσεις επώνυμο οutlet shopping και να κερδίσεις μεγάλα χρηματικά ποσά

Ένα μεγάλο CASH GIVEAWAY στο οποίο δεν γίνεται να μην συμμετέχεις.

Συνήθως ο Νοέμβριος είναι ο μήνας που αναδιαμορφώνεις την γκαρνταρόμπα σου, θέλοντας να προετοιμαστείς για τους επόμενους μήνες. Κατεβάζοντας τα βαριά, χειμερινά ρούχα και ανεβάζοντας τα λίγο πιο ελαφριά, γνωρίζεις περίπου τι χρειάζεσαι, σε ποιες νέες προσθήκες πρέπει να επενδύσεις, ενώ αναζητείς value for money κομμάτια, διαχρονικά και στυλάτα ρούχα, τα οποία θα σε βοηθήσουν να «απογειώσεις» τις εμφανίσεις σου.

Πώς θα τα καταφέρεις, λοιπόν; Δημιουργώντας μία wishlist από «έξυπνες», fashionable επιλογές, τις οποίες σου προσφέρουν τα αγαπημένα σου brands, όπως τα Nike, Adidas, Polo Ralph Lauren, Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Levi’s και παραμένοντας εντός του budget σου. Και το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να πραγματοποιήσεις μία επίσκεψη στο Οne Salonica outlet mall, δηλαδή στον απόλυτο προορισμό για «έξυπνες» και επώνυμες αγορές, εκεί όπου όσο ψωνίζεις, αυξάνεις και τις πιθανότητες να κερδίσεις 5.000 ευρώ μετρητά για τις επόμενες αγορές σου!

Ένα μεγάλο CASH GIVEAWAY στο οποίο δεν γίνεται να μην συμμετέχεις

Τι χρειάζεται να κάνεις; Είναι πολύ απλό: Πραγματοποιώντας αγορές άνω των 30 ευρώ από τα αγαπημένα σου fashion, beauty, deco και gadget brands έως τις 29 Δεκεμβρίου και συμπληρώνοντας μία ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής από το κινητό ή το tablet σου, λαμβάνεις μέρος σε έξι live κληρώσεις που θα ολοκληρωθούν εντός του One Salonica outlet. Κάπως έτσι, θα διεκδικήσεις ένα χρηματικό έπαθλο των 1.000 ευρώ ή και 5.000 ευρώ!

Πιο αναλυτικά, οι κληρώσεις θα πραγματοποιηθούν στις εξής ημερομηνίες:

  • Kλήρωση 1: Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022 - Έπαθλο 1.000€
  • Κλήρωση 2: Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022 - Έπαθλο 1.000€
  • Κλήρωση 3: Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022 - Έπαθλο 1.000€
  • Κλήρωση 4: Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022 - Έπαθλο 1.000€
  • Κλήρωση 5: Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022 - Έπαθλο 1.000€
  • Κλήρωση 6: Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022 - Έπαθλο 5.000€

Μην ξεχάσεις να κρατήσεις τις αποδείξεις από τις αγορές σου

Αν σκοπεύεις το επόμενο διάστημα, λοιπόν, να πραγματοποιήσεις κάποιες αγορές, είτε για τον εαυτό σου, είτε για τα αγαπημένα σου πρόσωπα ενόψει των Χριστουγέννων, το One Salonica είναι ο κατάλληλος shopping προορισμός. Όχι μόνο επειδή περιλαμβάνει όλα τα brands που θέλεις να έχεις στην καθημερινότητά σου, αλλά διότι όσο το επιλέγεις για τις αγορές σου, τόσο αυξάνεις τις πιθανότητες να είσαι και εσύ στη λίστα με τους έξι μεγάλους νικητές των κληρώσεων.

Ακριβώς για αυτό, φρόντισε να φυλάξεις τις αποδείξεις που θα συγκεντρώσεις από τις αγορές σου, καθώς όσο μεγαλύτερη είναι η αξία της κάθε απόδειξης, τόσο αυξάνονται οι συμμετοχές σου στην κλήρωση και συνεπώς, οι πιθανότητες να κερδίσεις. Για παράδειγμα, με αγορές από 30 έως 59,99 ευρώ λαμβάνεις μία συμμετοχή, από 60 έως 89,99 ευρώ οι συμμετοχές σου τριπλασιάζονται, ενώ για μία απόδειξη από 90 έως 119,99 ευρώ λαμβάνεις έξι συμμετοχές. Τέλος, με αγορές των 120 ευρώ και άνω λαμβάνεις εννιά συμμετοχές!

Μην χάνεις χρόνο, λοιπόν! Ετοίμασε τη χειμερινή wishlist σου και πραγματοποίησε μία επίσκεψη στο One Salonica, το κορυφαίο outlet mall της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, το οποίο υπόσχεται να σου χαρίσει ένα μοναδικό «ταξίδι» στον κόσμο της μόδας, της πολυτέλειας και της διασκέδασης, σε έναν χώρο με εντυπωσιακό design. Σε κάθε περίπτωση, μην παραλείψεις να συντονιστείς με τον λογαριασμό του One Salonica στο Instagram, ώστε να μαθαίνεις πρώτη όλα τα τελευταία νέα και να παρακολουθείς τις κληρώσεις.

Μάθε περισσότερα στο onesalonica.com