Άνοιξε, απόλαυσε & ανακύκλωσε με τις χάρτινες συσκευασίες tetra pak® ΜΕ μη αποσπώμενο καπάκι

Άνοιξε, απόλαυσε & ανακύκλωσε με τις χάρτινες συσκευασίες tetra pak® ΜΕ μη αποσπώμενο καπάκι

Η Tetra Pak δημιουργεί συσκευασίες με μη αποσπώμενα καπάκια που συμβάλλουν στη μείωση των απορριμμάτων και τη χρήση πλαστικών μιας χρήσης.

Στηρίζοντας τους στόχους της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τη μείωση των πλαστικών μιας χρήσης (SUP) μέχρι το 2024, η Tetra Pak®, κορυφαία εταιρεία λύσεων επεξεργασίας και συσκευασίας τροφίμων στον κόσμο, σε συνεργασία με τους πελάτες της, προσφέρει χάρτινες συσκευασίες υγρών τροφίμων με μη αποσπώμενα καπάκια.

Το μη αποσπώμενο καπάκι συμβάλλει στη μείωση των απορριμμάτων, αφού μένει πάνω στη συσκευασία όταν απορρίπτεται στον κάδο ανακύκλωσης και δεν καταλήγει στα σκουπίδια ή στο περιβάλλον.

Είναι εύκολο στη χρήση, αρκεί να:

  • Γυρίσεις το καπάκι αριστερόστροφα και στη συνέχεια να το ανασηκώσεις
  • Μπορείς να το κλείσεις απλά πιεζοντάς το προς τα κάτω με μία κίνηση. Για να το ξανανοίξεις γυρίζεις πάλι αριστερόστροφα
  • Αφού απολαύσεις το αγαπημένο σου προϊόν, μην ξεχάσεις να ανακυκλώσεις τη χάρτινη συσκευασία με το μη αποσπώμενο καπάκι στον κάδο ανακύκλωσης, για να αποκτήσει μια νέα ζωή όπως χαρτοπετσέτες, χαρτοκιβώτια κτλ.

Μπορείτε να βρείτε τις συσκευασίες Tetra Pak του 1 λίτρου και των 330 ml με μη αποσπώμενα καπάκια στα προϊόντα χυμών Amita Regular, Amita Motion και Frulite της Coca-Cola Τρία Έψιλον και τα προϊόντα ΟΛΥΜΠΟΣ Freelact, ΟΛΥΜΠΟΣ ΒΙΟ ΜΕΓΑΛΩΝΩ & ΟΛΥΜΠΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝΩ της ΟΛΥΜΠΟΣ, των οποίων τα μη αποσπώμενα καπάκια είναι από φυτικά υλικά.

Μάθετε περισσότερα εδώ:

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ TETRA PAK

Η Tetra Pak είναι κορυφαία εταιρεία λύσεων επεξεργασίας και συσκευασίας τροφίμων στον κόσμο. Συνεργαζόμενη στενά με τους πελάτες και προμηθευτές παρέχει ένα ευρύ φάσμα από ασφαλή, καινοτόμα και φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα που ανταποκρίνονται καθημερινά στις ανάγκες εκατοντάδων εκατομμυρίων ανθρώπων σε περισσότερες από 160 χώρες. Η Tetra Pak απασχολεί περισσότερους από 25.000 εργαζομένους σε όλο τον κόσμο και πιστεύει στην υπεύθυνη διαχείριση και βιώσιμη ανάπτυξη, θέλοντας να λειτουργεί ως υπόδειγμα για τον κλάδο. Η υπόσχεση, "PROTECTS WHAT’S GOOD™" αντικατοπτρίζει το όραμά της εταιρείας να παρέχει τρόφιμα ασφαλή και διαθέσιμα παντού. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Tetra Pak διατίθενται στην ιστοσελίδα https://www.tetrapak.com/en-gr

https://www.facebook.com/TetraPakHellas