Πώς σε 30 λεπτά θα καταφέρεις να αλλάξεις την καθημερινή ρουτίνα σου για να τα προλαβαίνεις όλα;

Πώς σε 30 λεπτά θα καταφέρεις να αλλάξεις την καθημερινή ρουτίνα σου για να τα προλαβαίνεις όλα;

Κι όμως, αγαπητή Queenette, ένα γρήγορο ντους, το καθιερωμένο chit-chat στο τηλέφωνο με την κολλητή σου, οι δουλειές του σπιτιού ή η προετοιμασία του lunch box σου για την επόμενη ημέρα, είναι όλα όσα θα χρειαστεί να έχεις κατά νου, στον περιορισμένο χρόνο σου στο σπίτι

Ένα πουκάμισο για το meeting της εβδομάδας ξεχασμένο στον καναπέ, το αθλητικό σετ για το απόλυτο athleisure style που επιλέγεις στα yoga session σου ξεχασμένο πάνω στο πλυντήριο ρούχων, τα σεντόνια που δεν πρόλαβες να πλύνεις στο ήδη παραγεμισμένο καλάθι των άπλυτων και μία καρέκλα γεμάτη ρούχα στο υπνοδωμάτιο.

Ναι, αυτό είναι το σκηνικό το οποίο συνήθιζα να αντικρίζω τις περισσότερες ημέρες της εβδομάδας στο σπίτι μου, επιστρέφοντας από το γραφείο. Διότι, όταν φεύγεις από το σπίτι στις 7 το πρωί για να πας στη δουλειά και επιστρέφεις μετά τις 9 το βράδυ, μιας και στον λίγο ελεύθερο χρόνο που έχεις στη διάθεσή σου, προτιμάς να κάνεις τη γυμναστική σου, να βγεις για ένα afterwork drink με τις κολλητές ή να βάλεις στο πρόγραμμα τα ψώνια της εβδομάδας, τότε η στοίβα με τα άπλυτα ρούχα μπορεί και να μένει λίγο πίσω.

Βλέπεις, όταν γνωρίζεις ότι χρειάζεσαι αρκετό χρόνο από την ημέρα σου για να ξεχωρίσεις τα ρούχα μεταξύ τους, να βάλεις καθένα από αυτά στο πρόγραμμα πλύσης που του ταιριάζει και μετά να περιμένεις μέχρι να τελειώσει, χωρίς να σε πάρει ο ύπνος στον καναπέ, οι πιθανότητες είναι να επιλέξεις να συμβιβαστείς με την εικόνα «χάους» που επικρατεί στο σπίτι σου. Όπως κάθε πρόβλημα, ωστόσο, έτσι και αυτό έχει τη λύση του, για την οποία το μόνο που χρειάστηκε να κάνω είναι να βάλω στην καθημερινότητά μου το ROL QUICKWASH και πολύ γρήγορα να μεταμορφωθώ από «βασίλισσα» της ακαταστασίας σε quenette της καθαριότητας! Αν δεν βλέπεις την ώρα να μάθεις περισσότερα για τον προσωπικό μου «σύμμαχο» συνέχισε να διαβάζεις!

Πώς θα απαλλαγείς από τα άπλυτα ρούχα σε μόλις 30 λεπτά;

Κι όμως, αγαπητή Queenette, ένα γρήγορο ντους, το καθιερωμένο chit-chat στο τηλέφωνο με την κολλητή σου, οι δουλειές του σπιτιού ή η προετοιμασία του lunch box σου για την επόμενη ημέρα, είναι όλα όσα θα χρειαστεί να έχεις κατά νου, στον περιορισμένο χρόνο σου στο σπίτι. Διότι, για τα πιο καθαρά και μυρωδάτα ρούχα θα φροντίσει το ROL QUICKWASH, που «υπόσχεται» να καθαρίσει σε βάθος και τους πιο δύσκολους λεκέδες, στους 30 βαθμούς μέσα σε 30 μόλις λεπτά, χαρίζοντας στα ρούχα σου ένα μοναδικό άρωμα φρεσκάδας που ταξιδεύει τις αισθήσεις, ακόμη και μέρες μετά το πλύσιμο!

Τι σημαίνει αυτό; Πως παραδόξως, δεν θα χρειαστείς κάποια υπερ-δύναμη για να αντεπεξέλθεις στους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας, μιας και το καινοτόμο, ειδικά σχεδιασμένο προϊόν για πλύσιμο στο πλυντήριο, που προσφέρει αξεπέραστα αποτελέσματα στο γρήγορο πρόγραμμα πλύσης, είναι ιδανικό για εσένα που έχεις ένα απαιτητικό καθημερινό πρόγραμμα και αποζητάς την εξοικονόμηση προσωπικού χρόνου, αλλά και ενέργειας. Διότι, φυσικά ο χρόνος είναι πολύτιμος για εσένα, αλλά επίσης, το eco girl που κρύβεις μέσα σου, θέτει ως Νο1 προτεραιότητα και την προστασία του περιβάλλοντος.

KTX_ROL QW_REG_210x280_v1-test

Ο «σύμμαχός» σου για κάθε περίσταση

Ειδικά για εσένα που σίγουρα ανήκεις στη γενιά της εξέλιξης, πώς θα μπορούσες να μην πεις «ναι» στο ROL QUICKWASH, ένα προϊόν που εξελίσσεται μαζί μας γενιά με γενιά; Είτε λοιπόν θέλεις να χαρίσεις στα ρούχα σου ένα αξεπέραστο καθαρό αποτέλεσμα, σε συνδυασμό με ένα ακαταμάχητο άρωμα από λουλούδια και φρούτα, είτε θέλεις να απομακρύνεις όλες τις δυσάρεστες οσμές και τη βρωμιά, ακόμη και όταν χρησιμοποιείς το γρήγορο πρόγραμμα πλύσης, τώρα έχεις τη λύση που έψαχνες.

Το ROL QUICKWASH και ROL QUICKWASH Sweet Elation, που διαθέτουν ένα μοναδικό συνδυασμό προηγμένων ενζύμων - QuickZyme ΤΜ, σχεδιασμένα ώστε να ενεργούν μαζί με δραστικές απορρυπαντικές ουσίες από την αρχή του σύντομου κύκλου πλυσίματος και σε χαμηλές θερμοκρασίες. Η σύστασή τους μάλιστα, επιτρέπει να καθαρίζουν σε βάθος και τους πιο δύσκολους λεκέδες στους 30 βαθμούς μέσα σε 30 μόλις λεπτά, χαρίζοντας στα ρούχα ένα μοναδικό άρωμα φρεσκάδας που ταξιδεύει τις αισθήσεις.

Κι όμως, αγαπητή Quennette, τώρα μπορείς να κάνεις όλα όσα μπορεί να κάνει μία γυναίκα μέσα σε μισή ώρα, από το να γυμναστείς, να μαγειρέψεις, να μην καθυστερήσεις στη βόλτα με φίλους ή στη δουλειά σου, μέχρι να ασχοληθείς με τη φροντίδα και την καθαριότητα του σπιτιού, να απολαύσεις τον αγαπημένο σου καφέ ακούγοντας μουσική ή να οργανώσεις τις υποχρεώσεις της επόμενης μέρας. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι να εμπιστευτείς την ROLCO, που διαθέτει ένα πλούσιο χαρτοφυλάκιο απορρυπαντικών που προσφέρουν εξειδικευμένη φροντίδα στα ρούχα, ενώ έχει ως προτεραιότητά της την ποιότητα, την καινοτομία και την αποτελεσματικότητα.

#ROL #Quickwash