H Novibet, μέσω του προγράμματος GiANT Heart, υποστηρίζει το έργο του Make-A-Wish

H Novibet, μέσω του προγράμματος GiANT Heart, υποστηρίζει το έργο του Make-A-Wish

Και εκπληρώνει ευχές μικρών «μαχητών».

Το 2023 ξεκίνησε δυναμικά για το GiANT Heart, το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Novibet,, όπου μέσω αυτού συνεχίζει να χαρίζει χαμόγελα σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Έτσι, λοιπόν, στο ευρύτερο πλαίσιο των δράσεων της θετικής κοινωνικής συμβολής της, η Novibet προχωράει σε μία ακόμα Συμμαχία Αγάπης, αυτήν τη φορά με τον οργανισμό, Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή) Ελλάδος. Στόχος της είναι να συμβάλλει στην εκπλήρωση ευχών παιδιών με σοβαρές ασθένειες, φέρνοντας και πάλι το χαμόγελο στα πρόσωπα των μικρών «μαχητών».

Το GiANT Heart, έχει καταφέρει στον πάνω από έναν χρόνο λειτουργίας του να συμβάλει θετικά στην ανάπτυξη του κοινωνικού συνόλου με πρεσβευτή τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Έτσι, μέσω του Make-A-Wish, καλείται να γίνει κι η Novibet αρωγός των παιδιών και των οικογενειών τους, προσφέροντας έμπρακτη βελτίωση της καθημερινότητάς τους. Και αισθάνεται ιδιαίτερη υπερηφάνεια γι’ αυτό!

Το GiANT Heart της Novibet, στοχεύει στο να προσφέρει ελπίδα στους συνανθρώπους μας, μέσα από ένα πλαίσιο ίσων ευκαιριών. Η Novibet «μεταμορφώνεται» σε WishMaker, στηρίζοντας το πρότυπο πρόγραμμα προσφοράς του Make-A-Wish, και με αυτόν τον τρόπο συμβάλλει στην εκπλήρωση της πρώτης ευχής, από πολλές που θα ακολουθήσουν: την ευχή της Ε., μιας μικρής «μαχήτριας», η οποία ευχήθηκε να αποκτήσει ένα καινούριο ειδικό αμαξίδιο, το οποίο θα είναι υπεύθυνο για την ασφαλή μετακίνησή της, αναβαθμίζοντας έτσι σε τεράστιο βαθμό την καθημερινότητά της.

Η Ε. δοκιμάζει για πρώτη φορά το ειδικό της αμαξίδιο

00247888_Make-A-Wish-2.jpg

Μαζί με το αμαξίδιο, πολλά ακόμη δώρα και παιχνίδια περίμεναν την Ε., καθώς μια ευχή δεν είναι απλά ένα δώρο ή μία παράδοση του αντικειμένου! Το αμαξίδιο που προσφέρθηκε στην Ε., συνοδευόταν ακόμη από πολλά δώρα και παιχνίδια, κάτι που γέμισε μεγαλύτερη χαρά την μικρή μας παραλήπτρια. Μερικά από αυτά τα δώρα που της κίνησαν το ενδιαφέρον, ήταν ένα επιτραπέζιο με την αγαπημένη των παιδιών, Peppa Pig, αλλά κι ένα φωτιστικό σε σχήμα αρκουδάκι με εναλλαγές χρωμάτων και ήχων, καθώς και ένα παιδικό μικρόφωνο που ήταν ταυτόχρονα και ηχείο.

Η εκπλήρωση των ευχών του Make-A-Wish συνοδεύεται πάντα από συναισθήματα χαράς ενθουσιασμού, αλλά και συγκίνησης, και αυτήν τη φορά, η Novibet ήταν παρούσα σε όλη αυτήν την εμπειρία. Τα συναισθήματα αυτά αποτυπώθηκαν τοσο έντονα στα πρόσωπα, τόσο των γονιών όσο και της ίδιας της μικρής Ε., καθώς έλαμψαν από χαρά και συγκίνηση, όταν το αμαξίδιο έφτασε στο σπίτι, υπενθυμίζοντας πόσο σημαντικό και απαραίτητο ήταν το συγκεκριμένο απόκτημα για την καθημερινότητα της μικρής «μαχήτριας». Τα αδέλφια της, αναπόσπαστο κομμάτι της ευχής της, έδειχναν και αυτά τον ενθουσιασμό τους με το να αγκαλιάζουν και να φιλούν διαρκώς τη λατρεμένη τους αδερφή!

Η Ε. μας χαρίζει το πιο μεγάλο της χαμόγελο, κρατώντας το Αστέρι της Ευχής, σύμβολο του γνωστού εκπαιδευτικού προγράμματος του οργανισμού

Κατά τη διάρκεια όλης αυτής της προσπάθειας, επιθυμία της Novibet ήταν να συμμετάσχει ενεργά και το κοινό. Γι’ αυτό λοιπόν ζήτησε να γίνουν όλοι μέρος της προσπάθειας αυτής, μοιράζοντας τις δικές τους ευχές. Έτσι, σχεδιάστηκε ένας ειδικός μηχανισμός στο giantheart.gr, μέσω του οποίου οι χρήστες είχαν τη δυνατότητα να στείλουν τις δικές τους ευχές στα παιδιά του Make-A-Wish, ενώ παράλληλα όσοι και όσες συμμετείχαν στη συγκεκριμένη ενέργεια μπήκαν αυτομάτως σε μια κλήρωση για να διεκδικήσουν μοναδικά δώρα Antetokounbros. Με πάνω από πέντε χιλιάδες (5.000) ευχές, το κοινό, έδειξε για ακόμα μία φορά, πως είναι δίπλα στην Novibet , δίνοντάς της έτσι μεγαλύτερο κίνητρο να συνεχίσει με παρόμοιες δράσεις! Όλες αυτές οι ευχές είναι πλέον έτοιμες να συνοδεύσουν την εκπλήρωση των επιθυμιών των παιδιών του Make-A-Wish!

Αυτή η μοναδική συμμαχία αγάπης θα συνεχιστεί με την εκπλήρωση και άλλων ευχών καθ’ όλη την διάρκεια του 2023.

Μείνετε συντονισμένοι …

Σχετικά με το πρόγραμμα κοινωνικής προσφοράς The Giant Heart

H Συμμαχία Αγάπης της Novibet και του Γιάννη Αντετοκούνμπο συστάθηκε τον Μάιο του 2021 με στόχο την ουσιαστική και πολύ-επίπεδη ενίσχυση ευπαθών κοινωνικών ομάδων και επίκεντρο την υλοποίηση μίας σειράς στοχευμένων δράσεων, βασισμένων στις αξίες της κοινωνικής προσφοράς, της ελπίδας και της δεύτερης ευκαιρίας. Έκτοτε, με όχημα το The GiANT Heart, έχουν προσφέρει σημαντική υποστήριξη σε τοπικές κοινωνίες, φορείς, αλλά και περιπτώσεις έκτακτων αναγκών. Περισσότερες λεπτομέρειες εδώ.

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.