Νιώσαμε την αλλαγή στο πιο urban party της χρονιάς

Νιώσαμε την αλλαγή στο πιο urban party της χρονιάς

To 2023 ξεκίνησε με ένα event που μας έκανε «να νιώσουμε τη στιγμή, να νιώσουμε ελεύθεροι» και μας αποκάλυψε τη νέα εμπειρία θερμαινόμενου καπνού που προσφέρει το νέο PULZE 2.0.

O Ρωμαίος Αυτοκράτορας Μάρκος Αυρήλιος (121-180 μ.Χ.) είχε πει πως «όλοι φοβούνται την αλλαγή. Αλλά τι μπορεί να γίνει χωρίς αυτήν»; «Τίποτα», είναι η απάντηση με μία μικρή υποσημείωση: δεν είναι όλες οι αλλαγές τρομακτικές. Υπάρχουν και κάποιες που βελτιώνουν την καθημερινότητα σου, αναβαθμίζουν τις στιγμές σου, σε κάνουν να νιώθεις ελεύθερη, να βρίσκεις τον εαυτό σου μέσα στην κάθε σου διαφορετική ημέρα, να έχεις τον έλεγχο στα χέρια σου. Μια τέτοια αλλαγή μας αποκαλύφθηκε την Τρίτη 31/1, στο 48 Urban Garden μέσα από ένα party που μας έφερε πιο κοντά στη νέα εμπειρία PULZE 2.0.

Υπό τους ήχους των αγαπημένων hits των Prestige, «Τώρα αρχίζω να ζω», «Τόσα σ’ αγαπώ» και «Κοντά σου» και με ένα από τα τρία custom κοκτέιλ, που δημιουργήθηκαν αποκλειστικά για το event, θαύμασα μέσα στα podiums που είχαν στηθεί στον χώρο τις νέες συσκευές PULZE 2.0. To cocktail μου, μάλιστα, είχε το χρώμα και το όνομα μίας από αυτές (Deep Teal) και περιείχε Vodka, Blue Curacao, Prosecco και Pink grapefruit soda. Μέσα σε ένα happy crowd γεμάτο από δημοσιογράφους, influencers και συνεργάτες της Imperial Brands έγινε η αποκάλυψη του πιο «fresh & cool» αποκαλυπτήριου video. Με λέιζερ να δίνουν μια hi tech αίσθηση στον χώρο και με τη χρήση εντυπωσιακού led φωτισμού και καπνών αποκαλύφθηκε και η νέα συσκευή PULZE 2.0 σε 3 νέα χρώματα, Rich Copper, Midnight Mocha και Deep Teal, όσα δηλαδή και τα custom cocktails του party.

Ποια είναι λοιπόν τα χαρακτηριστικά του PULZE 2.0; Όλα εκείνα που συνθέτουν μια ανώτερη εμπειρία απόλαυσης που θα σε κάνουν να νιώσεις την αλλαγή! Το νέο PULZE 2.0 προσφέρει περισσότερες από 25 χρήσεις με 1 φόρτιση, διάρκεια χρήσης 5 λεπτά χωρίς μέτρημα εισπνοών, ομοιόμορφη εμπειρία από την πρώτη έως την τελευταία εισπνοή. Με το PULZE 2.0 παίρνεις τον έλεγχο της γευστικής εμπειρίας στα χέρια σου, αφού διαθέτει 2 επίπεδα θέρμανσης, Standard για πιο έντονη εμπειρία και Eco για πιο διακριτική. Και όλα αυτά τα προσφέρει η μικρότερη* σε όλα συσκευή θερμαινόμενου καπνού PULZE 2.0.

1.jpg

Και αφού τσιμπήσαμε το πεντανόστιμο finger food, βγάλαμε φωτογραφίες με τα αντίστοιχα PULZE props στο photo booth, κατευθυνθήκαμε στο testing bar όπου οι PULZE experts μας παρουσίασαν την πλούσια γκάμα καπνικών, δροσιστικών και φρουτένιων γεύσεων iD που φέρουν την υπογραφή των δημιουργών των τσιγάρων Davidoff. Βρήκαμε ποια μας ταιριάζει καλύτερα, αν και ήταν αρκετά δύσκολη η επιλογή και κλείσαμε τη βραδιά με ένα νέο cocktail. Αυτή τη φορά, δοκιμάσαμε το «Midnight Mocha», με βάση τη βότκα και τον εσπρέσο.

Η μαγική αυτή βραδιά ολοκληρώθηκε περίπου στις 22.30, μα για όσο βλέπαμε το reveal video PULZE 2.0 στη μεγάλη οθόνη του 48 Urban Garden, σκεφτόμασταν ένα πράγμα: για να νιώσεις την αλλαγή πρέπει να είναι δυνατή και θετική, με χρώμα και γεύση, όπως το PULZE 2.0, αλλά και διασκεδαστική σαν αυτήν την one of a kind βραδιά στους Αμπελοκήπους.

* Έρευνα Imperial brands ως προς τα δημοσιευμένα μεγέθη συσκευών των βασικών ανταγωνιστών στην κατηγορία θερμαινόμενου καπνού, Ιανουάριος 2023.