MINAS UNCHAINED: Ο διάσημος οίκος design γιόρτασε με Bombay Sapphire cocktails τη νέα σελίδα του

MINAS UNCHAINED: Ο διάσημος οίκος design γιόρτασε με Bombay Sapphire cocktails τη νέα σελίδα του
Η Βάσια Κωσταρά, το πρόσωπο του Bombay Sapphire, στο party Minas. Unchained

Από το event δεν έλειπε η πιο ξεσηκωτική μουσική από αγαπημένους DJs, special Bombay Sapphire cocktails και η νέα συλλογή και καμπάνια του οίκου Minas με την ονομασία «MINAS UNCHAINED», την οποία εμπνεύστηκαν οι γιοι του Μηνά -Αρίωνας και Προμηθέας.

Σε μία μεγάλη γιορτή δημιουργικότητας, η οποία εξελίχθηκε σε special πάρτι με εκλεκτούς καλεσμένους και Bombay Sapphire cocktails, ο οίκος design Minas άνοιξε πριν λίγες ημέρες μία νέα σελίδα στην ιστορία του, παρουσιάζοντας τη νέα του συλλογή!

Σε μία βραδιά στην Πέτρινη Αποθήκη του ΟΛΠ γεμάτη προσωπική έκφραση και πειραματισμό, φαντασία και δράση, η δεύτερη γενιά του οίκου Minas άνοιξε νέους δρόμους στην εταιρεία, ενώνοντας το παρελθόν με το παρόν και το μέλλον, σε ένα πάρτι όπου το design συνάντησε τη φωτογραφία, τη γλυπτική και το street art.

Από το event δεν έλειπε η πιο ξεσηκωτική μουσική από αγαπημένους DJs, special Bombay Sapphire cocktails και η νέα συλλογή και καμπάνια του οίκου Minas με την ονομασία «MINAS UNCHAINED», την οποία εμπνεύστηκαν οι γιοι του Μηνά -Αρίωνας και Προμηθέας. Και για εσένα, που θέλεις να αισθανθείς τα vibes της βραδιάς, αρκεί να γνωρίζεις πως διαφορετικές μορφές τέχνης και έκφρασης «συναντήθηκαν», έτσι ώστε να προσφέρουν νέες εμπειρίες και να οδηγήσουν σε νέους δρόμους. Πάντα με τη συντροφιά του Bombay Sapphire premium gin, που στήριξε για μία ακόμη φορά τη δημιουργικότητα, προσφέροντας δροσερά cocktails, σε μία βραδιά γεμάτη εκπλήξεις.

1684845896099-751742512-image003.jpg

Φωτογραφίες: Γιώργος Βελλής

Οι φωτογραφίες του Costas Coutayar οδήγησαν σε ένα μοναδικό «ταξίδι» αισθητικής

Φυσικά, η μεγάλη γιορτή που πραγματοποιήθηκε ήταν μία ακόμη αφορμή, έτσι ώστε ο οίκος Minas να εξελίξει το όραμα του ιδρυτή του, προσθέτοντας ένα προσωπικό «άγγιγμα» στο δημιουργικό DNA της εταιρείας. Πώς το κατάφερε; Μέσα από την αφήγηση της ιστορίας της εταιρείας, με τον πιο δημιουργικό τρόπο. Γυρίζοντας, λοιπόν, σελίδα και ενώνοντας το χθες με το σήμερα και το αύριο, όπως και κάθε μορφή τέχνης, ένωσε τους κρίκους μιας αλυσίδας που προκάλεσε τη φαντασία και αφύπνισε τις αισθήσεις.

Στο «ταξίδι» αυτό συνοδοιπόρος ήταν ο γνωστός φωτογράφος, Costas Coutayar, ο οποίος έχοντας πάντα ως πρωταγωνιστές τα αγαπημένα κοσμήματα Minas, κατάφερε να ενώσει στον φακό του, πολιτισμούς, πόλεις και διαφορετικούς προσανατολισμούς. Από τη Νέα Υόρκη μέχρι το Τόκιο και από την Αθήνα μέχρι το Λονδίνο και τη Σαγκάη. Οι πόλεις και οι αστικοί τους μύθοι αποτέλεσαν την έμπνευση, για ακόμη μία φορά.

1684845896147-582048549-image005.jpg

Φωτογραφίες: Γιώργος Βελλής

Όταν οι street artists πήραν τον λόγο

Από τη μεγάλη βραδιά δεν έλειψαν και οι street artists, οι οποίοι έχοντας ως καμβά ένα skate κλήθηκαν να αποτυπώσουν το DNA του οίκου κοσμημάτων Minas, μέσα από τη δική τους οπτική.

Συγκεκριμένα, δώδεκα Έλληνες street artists -και δη, οι Prometheus, SOBER, FRO, SOTEUR, GOSPEL, GERA, Sotiris Sub, Eλευθερία Καψάλη, ΒΕWILDBROTHER, Teo Kon, Alex Parnassus, Γιώργος Χιώνης- άδραξαν την ευκαιρία να αποτυπώσουν σε skate την ταυτότητα Minas, όπως εκείνοι την αντιλαμβάνονται και την αισθάνονται.

Όλα αυτά ενώ ο street artist Onebran δημιούργησε ένα skate box, ειδικά για τη βραδιά, στα χρώματα του Bombay Sapphire!

1684845896287-252484846-image007.jpg

Φωτογραφίες: Γιώργος Βελλής

Η μεγάλη γιορτή́ του οίκου Minas ήταν -όπως όλα δείχνουν- μόνο η αρχή, έτσι ώστε να δημιουργηθεί και να παρουσιαστεί μία αλυσίδα που θα αντικατοπτρίζει τη σχεδιαστική φιλοσοφία του οίκου. Άλλωστε, όπως τα σχέδια Minas, έτσι και η φιλοσοφία της εταιρείας, βρίσκουν εφαρμογή σε μη αναμενόμενα πεδία, προσφέροντας κάθε φορά κάτι νέο. Για αυτό και η μεγάλη γιορτή που έλαβε χώρα στην Πέτρινη Αποθήκη του ΟΛΠ, ήταν μία συνάντηση της τέχνης και του design, με την ελευθερία του δρόμου και της έκφρασης powered by Bombay Sapphire premium gin.