Ξεκινά αύριο το τουρνουά πόκερ «Novibet Special – Athens to Vegas» στο Mont Parnes

Ξεκινά αύριο το τουρνουά πόκερ «Novibet Special – Athens to Vegas» στο Mont Parnes

Το τουρνουά ξεκινάει όλες τις ημέρες στις 15:00, ενώ το Buy-In έχει οριστεί στα 330€. Όλοι οι συμμετέχοντες έχουν δικαίωμα για 1 re-entry.

Λίγες ώρες έμειναν για το τελευταίο σκέλος του τουρνουά πόκερ «Novibet Special – Athens to Vegas», αυτό της Αθήνας! Αναλυτικά το πρόγραμμα στο Mont Parnes:

  • 07/06 – Day 1b
  • 08/06 – Day 1c
  • 09/06 – Day 1d
  • 10/06 – Day 2
  • 11/06 – Day 3

Το τουρνουά ξεκινάει όλες τις ημέρες στις 15:00, ενώ το Buy-In έχει οριστεί στα 330€. Όλοι οι συμμετέχοντες έχουν δικαίωμα για 1 re-entry.

Από κάθε flight της Day 1 περνάει το 12.5% των συνολικών entries στην Day 2 (10/6) και όλοι όσοι προκριθούν σε αυτή θα είναι ήδη στα χρηματικά έπαθλα! H Day 2 ξεκινάει από το Level 6k/12k. Υπενθυμίζεται ότι στην 2η ημέρα έχουν ήδη προκριθεί 4 παίκτες από την Day 1a της Θεσσαλονίκης.

Τα blinds για τις Day 1s αλλάζουν κάθε 30 λεπτά, στην Day 2 τα Levels γίνονται 45λεπτα, ενώ στην τελευταία ημέρα την Day 3 τα blinds αλλάζουν κάθε μια ώρα.

Αναλυτικά οι πληροφορίες για την δομή του τουρνουά.

Τα έπαθλα και το εξτρά πακέτο δώρο*

Ανεξάρτητα από το Prize Pool που θα μοιραστεί σε όσους μπουν στα χρηματικά έπαθλα, θα δοθεί κι ένα πολύ μεγάλο δώρο* εξτρά στον νικητή, με το οποίο θα ζήσει την απόλυτη ποκερική εμπειρία, αφού θα συμμετάσχει στο Main Event του World Series of Poker 2023.

Διαβάστε αναλυτικά για το εξτρά έπαθλο* που θα πάρει ο νικητής του Novibet Special – Athens to Vegas.

Πολύ μεγάλο το ενδιαφέρον – Συστήνεται η τηλεφωνική κράτηση θέσης!

Το ενδιαφέρον μέχρι στιγμής δείχνει να είναι τεράστιο με πλήθος εγγραφών και κρατήσεων να έχουν ήδη σημειωθεί για όλες τις ημέρες.

Συστήνεται σε όλους τους ενδιαφερόμενους που δεν μπορούν να γραφτούν απευθείας με φυσική παρουσία στα ταμεία του Regency Casino Mont Parnes η τηλεφωνική κράτηση της θέσης τους στην ημέρα που επιθυμούν να παίξουν.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο 210-2421234 και να κάνουν τηλεφωνικά την κράτηση της θέσης τους.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ / 21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ