Θερινό σινεμά μετά το γραφείο: Τα τρία tips για να μη χάσεις λεπτό

Θερινό σινεμά μετά το γραφείο: Τα τρία tips για να μη χάσεις λεπτό

Αυτή η τόσο ξεχωριστή καλοκαιρινή έξοδος συνδυάζει την άνεση με τη βραδινή δροσιά και φυσικά το θέαμα.

Μια από τις μεγαλύτερες απολαύσεις του καλοκαιριού είναι το θερινό σινεμά. Χωρίς να βγεις από τα όρια της πόλης, μεταφέρεσαι σε ένα μέρος διακοπών, μόλις περάσεις την πόρτα του κινηματογράφου. Και μόλις αρχίσει η ταινία, κάτω από τα άστρα, η μαγεία της 7ης Τέχνης αναλαμβάνει να σου χαρίσει μια εμπειρία τόσο «απλή» αλλά και τόσο έντονη, που θέλεις να τη ζήσεις ξανά και ξανά…

Αυτή η τόσο ξεχωριστή καλοκαιρινή έξοδος συνδυάζει την άνεση με τη βραδινή δροσιά και φυσικά το θέαμα, ενώ η δυνατότητα που έχεις να βλέπεις την ταινία πίνοντας το ποτό σου, τρώγοντας ποπ κορν αλλά πιθανώς και πιο εκλεπτυσμένες νοστιμιές, με το τραπεζάκι δίπλα σου, καθισμένη αναπαυτικά – σαν στο σπίτι σου, αν αυτό είναι που θέλεις – είναι αξεπέραστη.

Αρκεί να έχεις ακολουθήσει τις πολύ απλές συμβουλές που ακολουθούν, ώστε τίποτα να μη σταθεί εμπόδιο ανάμεσα σε εσένα και τη διασκέδασή σου, όποια βραδιά κι αν το θελήσεις, φτάνοντας στο σινεμά μετά το γραφείο, με παρέα, με τον σύντροφό σου ή και μόνη σου – το σινεμά και δη το θερινό είναι μια εμπειρία που μπορείς να απολαμβάνεις στο έπακρο όποτε θέλεις εσύ!

Συμβουλή #1: Κλείσε εγκαίρως online το εισιτήριό σου!

Πρώτον και κύριον, φρόντισε να αξιοποιήσεις τη Visa σου και να κλείσεις online εγκαίρως τα εισιτήρια της παρέας. Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να αγχωθείς για την ώρα που θα πρέπει να ξεκινήσεις, το αν θα βρεις κίνηση ή το αν θα έχει ουρά όταν φτάσεις εκεί και θα χρειαστεί να περιμένεις μέχρι να μπεις. Έχοντας το εισιτήριο κλεισμένο από πριν όμως, φτάνεις ήρεμα και χαλαρά και κατευθύνεσαι αμέσως προς το μπαρ, προμηθεύεσαι τα απαραίτητα και επιλέγεις… στρατηγικά θέση και τραπεζάκι! Κι αν θέλεις ακόμα έναν λόγο για να αγοράσεις το εισιτήριό σου χρησιμοποιώντας τη Visa σου, μάθε πως «τρέχει» μεγάλος διαγωνισμός, με δώρο έως και 3.000 ευρώ για να αξιοποιήσεις σε ακόμα περισσότερες on line αγορές. Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ είναι να «ανεβάσεις» την απόδειξή σου στο www.visa.gr/promo, ώστε να μπεις στην κλήρωση.

Συμβουλή #2: Πάρε μαζί σου μια καλοκαιρινή εσάρπα

Αφού διασφαλίσεις το εισιτήριο, πρέπει να φροντίσεις μερικά πραγματάκια ακόμα – ένα από τα οποία, είναι και η ψύχρα της νύχτας. Εκτός κι αν αποφασίσεις να πας στο θερινό με συνθήκες καύσωνα, τότε καλό είναι να έχεις μαζί σου μία εσάρπα ή ένα ζακετάκι. Ειδικά αν έχεις επιλέξει να δεις τη βραδινή παράσταση, είναι σχεδόν βέβαιο που θα χρειαστείς κάτι, καθώς άλλο να έχει δροσιά και να μην ζεσταίνεσαι κι άλλο να κρυώνεις και να μην μπορείς να απολαύσεις την ταινία, το ποτό σου ή το ποπ κορν σου.

Συμβουλή #3: Φρόντισε να έχεις μαζί αντικουνουπικό ή after bite balm

Πέρα από τη νυχτερινή ψύχρα, κάτι ακόμα πολύ ενοχλητικό για μια βραδιά στο θερινό της πόλης είναι τα κουνούπια και τα τσιμπήματά τους. Γιατί να τα αφήσεις να σε… τρελάνουν, ενώ πολύ απλά μπορείς να έχεις στην τσάντα σου ένα αντικουνουπικό προϊόν και μία after bite κρέμα, που κυκλοφορούν και σε συσκευασίες «τσέπης» και σε γλιτώνουν από τον μπελά.

Φυσικά, στις παραπάνω συμβουλές δεν συμπεριλάβαμε το αυτονόητο, το να κάνεις δηλαδή προσεκτική επιλογή και του χώρου και της ταινίας που θα δεις. Αρκεί ένα on line ψάξιμο για να βρεις και την ταινία που προτιμάς αλλά και το πώς είναι ο χώρος που θα επιλέξεις, σε περίπτωση που δεν τον έχεις ξαναεπισκεφθεί.

Αστυνομικό ή ρομαντική κομεντί; Θρίλερ ή δράμα; Ό,τι κι αν επιλέξεις, φρόντισε να αγοράσεις το εισιτήριό σου με τη Visa σου και να ανεβάσεις την απόδειξη στη σελίδα www.visa.gr/promo, για να διεκδικήσεις έως 3.000€ για online αγορές! Για τον διαγωνισμό ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, ενώ περισσότερα μπορείς να μάθεις στο visa.gr.

Καλή προβολή!