«Ένας Αγώνας Για Όλους»: H αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε!

«Ένας Αγώνας Για Όλους»: H αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε!

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε για τον Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών στις 13 Νοεμβρίου.

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε για το Queen.gr! Με το μήνυμα «Ένας Αγώνας Για Όλους» o 29oς Κλασικός Μαραθώνιος Αθηνών ετοιμάζεται να κόψει το νήμα στις 13 Νοεμβρίου 2011.

Μαζί με την WIND, που είναι και ο επίσημος χορηγός σε αυτήν την εκδήλωση, θα τρέξει σύσσωμη και όλη η ομάδα του Queen.gr που θα φορέσει τις φόρμες και τα αθλητικά της, θα επιστρατεύσει όλη την fit διάθεση και θα βγάλει προς τα έξω τον αθλητή που κρύβεται μέσα της! Αν και έχουμε ένα χρονικό περιθώριο μπροστά μας είμαστε από τώρα πολύ ενθουσιασμένοι που θα μπορέσουμε ως ομάδα να δώσουμε το παρόν και να στηρίξουμε με χαρά και ευαισθησία αυτόν τον σκοπό.

Σημαντικό είναι επίσης να πούμε ότι για καθεμία συμμετοχή, είτε στο δυναμικό βάδισμα, είτε στα 5χλμ. είτε στα 10χλμ ή ακόμα και στην Κλασική διαδρομή Μαραθωνίου με την ομάδα της WIND, η εταιρεία WIND θα δωρίσει 10 ευρώ για τα παιδιά της Κιβωτού του κόσμου.

Τι πιο όμορφο από το να δώσουμε όλοι το παρόν και να συνεισφέρουμε σε αυτόν τον εξαιρετικό σκοπό... ραντεβού λοιπόν στις 13 Νοέμβρη!

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο www.wind.com.gr