Ένα δώρο με αξία - Το συλλεκτικό κόσμημα «Καραμέλα» στηρίζει παιδιά και εφήβους με σακχαρώδη διαβήτη

Ένα δώρο με αξία - Το συλλεκτικό κόσμημα «Καραμέλα» στηρίζει παιδιά και εφήβους με σακχαρώδη διαβήτη

Η χρυσή καραμέλα είναι κατασκευασμένη από ατσάλι επιχρυσωμένο 24Κ και η ασημένια καραμέλα από ατσάλι επι-ασημωμένο.

Φέτος, φροντίστε τα χριστουγεννιάτικα δώρα σας να έχουν «αξία»! Επιλέξτε για τους αγαπημένους σας το 2ο συλλεκτικό κόσμημα-καραμέλα της Π.Ε.Α.Ν.Δ. και ομορφύνετε τον κόσμο των παιδιών με Σακχαρώδη Διαβήτη Τύπου 1. Το δώρο αυτό θα προσφέρει διπλή χαρά: σε αυτούς που θα το φορέσουν, αλλά και σε όλα τα παιδιά που στηρίζει η Π.Ε.Α.Ν.Δ.!

Η Πανελλήνια Ένωση Αγώνα κατά του Νεανικού Διαβήτη (Π.Ε.Α.Ν.Δ.) συμπληρώνοντας φέτος 40 χρόνια αδιάλειπτης προσφοράς στα παιδιά & ενήλικες με ΣΔτ1, δημιούργησε & κυκλοφόρησε το 2ο συλλεκτικό της κόσμημα, ένα πρωτότυπο, unisex χειροποίητο και ιδιαίτερα όμορφο βραχιόλι, με σκοπό να φορεθεί από όλους μας, συμβάλλοντας σημαντικά στη στήριξη των ατόμων με ΣΔτ1, ενώ παράλληλα τα έσοδα από την πώληση του, θα ενισχύσουν το σπουδαίο έργο της ΠΕΑΝΔ για τη δημιουργία Πολυχώρου, που θα αποτελεί το πρώτο σημείο αναφοράς για τα παιδιά με ΣΔτ1 και τις οικογένειες τους.

Still-Life_PEAND-Bracelet.jpg

H εμβληματική «ΚΑΡΑΜΕΛΑ» του βραχιολιού-ισχυρό σύμβολο του ΣΔτ1, κυκλοφορεί σε χρυσή και ασημένια επιλογή είναι κατάλληλο για άντρες, γυναίκες και παιδιά, πλαισιώνεται από πολλές και διαφορετικές σε μέγεθος λωρίδες οικολογικού δέρματος που αγκαλιάζουν τον καρπό και συμβολίζουν την μοναδικότητα του κάθε παιδιού, ενώ φέρει εσώγλυφα το νούμερο 40 σηματοδοτώντας τα 40 χρόνια της Ένωσης. Μπορείτε να επιλέξετε το χρώμα που προτιμάτε, ή ακόμη καλύτερα να τα συνδυάσετε για ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα, αλλά και μεγαλύτερη συνεισφορά στο έργο της Π.Ε.Α.Ν.Δ.

PEAND_Main-Photo_Eleni-Tsolaki-(1).jpg

Το συλλεκτικό κόσμημα διατίθεται προς πώληση, στην συμβολική τιμή των 14 ευρώ, από την αλυσίδα καταστημάτων της Galerie De Beaute σε όλη την Ελλάδα και από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.galeriedebeaute.gr.

Πρέσβειρα του κοσμήματος, είναι για 2η συνεχή χρονιά η Ελένη Τσολάκη, η οποία με την ευγενική αφιλοκερδή συμμετοχή της, επικοινωνεί με ιδιαίτερη ευαισθησία, τη σημαντικότητα του σκοπού, ενισχύοντας δυναμικά το μήνυμα της καμπάνιας!

Η Π.Ε.Α.Ν.Δ. στοχεύει να κάνει viral την καμπάνια του κοσμήματος, προτρέποντας το κοινό που θα το αγοράσει, να φωτογραφηθεί με αυτό και να ανεβάσει την φωτογραφία του στα social media, κάνοντας tag @peand_ & @galerie_de_beaute , συνεισφέροντας έτσι ακόμα περισσότερο στη διάδοση του μηνύματος!

Χαρακτηριστικά κοσμήματος: Η χρυσή καραμέλα είναι κατασκευασμένη από ατσάλι επιχρυσωμένο 24Κ και η ασημένια καραμέλα από ατσάλι επι-ασημωμένο. Τα λεπτά λουράκια και στα δυο σχέδια είναι από οικολογικό δέρμα.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΑΝΔ ΕΔΩ: www.peand.gr

Λίγα λόγια για το όραμα της ΠΕΑΝΔ για τον νέο Πολυχώρο

Στον Πολυχώρο της ΠΕΑΝΔ θα υπάρχει ιατρείο, το οποίο θα στελεχώνεται από εξειδικευμένη ομάδα ιατρών, νοσηλευτών, διαιτολόγων και ψυχολόγων που θα συμβουλεύουν και θα υποστηρίζουν τα παιδιά κυρίως σε κρίσιμα θέματα καθημερινής ρύθμισης του διαβήτη. Στο χώρο θα πραγματοποιούνται επίσης ενημερωτικές εκδηλώσεις, εκπαιδεύσεις και δράσεις του συλλόγου για τα μέλη και μη της Π.Ε.Α.Ν.Δ., για όλα τα νεοδιαγνωσμένα παιδιά με ΣΔτ1 και τις οικογένειές τους, επιστημονικές διαλέξεις, επιμορφωτικά σεμινάρια, συναντήσεις των παιδιών, καθώς και ψυχαγωγικές δράσεις.