Για 3 ακόμη εμφανίσεις η Ευρυδίκη και οι ΜΠΛΕ στον Σταυρό του Νότου

Για 3 ακόμη εμφανίσεις η Ευρυδίκη και οι ΜΠΛΕ στον Σταυρό του Νότου

Μέσα από τη συνεργασία τους με τίτλο Duets, η Ευρυδίκη και οι Μπλε θα εμφανιστούν ακόμη 3 Σάββατα στον Σταυρό του Νότου.

Η Ευρυδίκη και οι Μπλε μετά την τεράστια επιτυχία, συνεχίζουν για τρείς ακόμη εμφανίσεις στον Σταυρό του Νότου τα Σάββατα 2 - 9 & 16 Μαρτίου, με σκοπό να μας χαρίσουν και πάλι μοναδικές βραδιές με ποτό, μουσική, ιδιαίτερες μελωδικές εκτελέσεις γεμάτες συναισθήματα και έντονους ρυθμούς με χορευτική διάθεση, που μας θυμίζουν πόσο μας λείπουν οι όμορφες στιγμές.

Η Ευρυδίκη, ξεχωριστή και πολυτάλαντη, μεταμορφώνεται μουσικά σε ό,τι επιθυμεί επιβεβαιώνοντας τη διαρκή εξέλιξη της πολύπλευρης τριανταδυάχρονης πορείας της στο ελληνικό τραγούδι, ενώ η Τζώρτζια με τη χαρακτηριστική φωνή και την εκρηκτική παρουσία, βρίσκει ανορθόδοξους τρόπους να σε παρασύρει στον κόσμο των Μπλε. Σύνδεσμός τους, το σαξόφωνο του Γιώργου Παπαποστόλου,
ιδρυτή, συνθέτη και παραγωγού του πλέον 28 χρόνων
επιτυχημένου συγκροτήματος.

ff5ae7a9-ee2a-076a-10ff-8d11bf5f6aa8.jpgΗ συνεργασία τους συναυλιακή και δισκογραφική με τίτλο DUETS, ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2022 με συνεχείς sold out εμφανίσεις στο Σταυρό του Νότου και συνεχίστηκε με εκρηκτικές συναυλίες στην Ελλάδα και την Κύπρο, κερδίζοντας όλο και περισσότερο το κοινό που απαιτεί πλέον τη συνέχισή της.

Τον Φεβρουάριο του 2023 μας παρουσίασαν την πρώτη δισκογραφική τους συνεργασία κυκλοφορώντας το single «Άκου τη Ζωή», που έχει ήδη αγαπηθεί από τους fans, ενώ αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο στούντιο ηχογραφώντας το νέο τους «ΝΤΟΥΕΤΟ», που πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα.

Μην χάσετε τις τελευταίες εμφανίσεις της Ευρυδίκης και των ΜΠΛΕ τα Σάββατα 2 - 9 και 16 Μαρτίου!