ProntoPegno: Η συμπερίληψη και η διαφορετικότητα στην «καρδιά» του ενεχυροδανεισμού

ProntoPegno: Η συμπερίληψη και η διαφορετικότητα στην «καρδιά» του ενεχυροδανεισμού

Μία εκτιμήτρια που ξέρει να δημιουργεί σχέσεις εμπιστοσύνης.

Στην «καρδιά» του κέντρου της Αθήνας, κοντά στην Ακρόπολη, στην οδό Σόλωνος 75, υπάρχει ένα κατάστημα, το οποίο ξεχωρίζει για τη δέσμευσή του στην τεχνογνωσία και τη διαφάνεια στον κλάδο των ενεχυροδανειστηρίων: H ProntoPegno ΕΝΕΧΥΡΟ ΑΓΟΡΑ ΧΡΥΣΟΥ.

Σε αυτό το περιβάλλον, μία ομάδα τριών ατόμων, συμπεριλαμβανομένης της Σίσσυ Γκολετσοπούλου, μιας δυναμικής 36χρονης εκτιμήτριας πολύτιμων λίθων και κοσμημάτων, ενσωματώνουν τις βασικές αξίες της εταιρείας σε κάθε συναλλαγή: Αξιοπιστία, εμπιστοσύνη και ταχύτητα.

Μία εκτιμήτρια που ξέρει να δημιουργεί σχέσεις εμπιστοσύνης

Ο κρίσιμος ρόλος της εκτιμήτριας έγκειται στην ικανότητά της, να δημιουργεί μία σχέση εμπιστοσύνης με πελάτες που επιθυμούν να βάλουν ως ενέχυρα τα τιμαλφή τους. Η Σίσσυ λοιπόν, καλωσορίζει αυτούς τους επισκέπτες στο κατάστημα, αλληλεπιδρά μαζί τους με επαγγελματισμό και ευγένεια, προσφέροντας στον καθένα ξεχωριστά μία εμπειρία που χαρακτηρίζεται από σαφήνεια και ειλικρίνεια από την πρώτη κιόλας επαφή.

Μάλιστα, η Σίσσυ εντάχθηκε στην ομάδα της ProntoPegno ΕΝΕΧΥΡΟ ΑΓΟΡΑ ΧΡΥΣΟΥ το 2022, οπότε και πραγματοποιήθηκε το λανσάρισμα της εταιρείας στην Ελλάδα. Η επιλογή της καθοδηγήθηκε από την επιθυμία της για νέες προκλήσεις και μία ευκαιρία για επαγγελματική ανάπτυξη. «Ο Νικόλαος Κερμελής, Country Manager της ProntoPegno στην Ελλάδα, με πλησίασε και με κάλεσε να εργαστώ μαζί του. Δεδομένου ότι πάντοτε με συνάρπαζαν οι προκλήσεις, δέχτηκα αμέσως την πρότασή του», εξηγεί η Σίσσυ Γκολετσοπούλου. Σήμερα, ως εκτιμήτρια της ProntoPegno, η ίδια βρίσκει ικανοποίηση στο να επιδιώκει το πάθος της για την εξειδίκευση και τη γεμμολογία.

1712670398036-973956040-image003.jpg

Σίσσυ Γκολετσοπούλου, εκτιμήτρια πολύτιμων λίθων και κοσμημάτων της ProntoPegno

Παρά τη νεαρή της ηλικία αλλά και τις προκαταλήψεις που επικρατούν σε αυτόν τον παραδοσιακά ανδροκρατούμενο κλάδο, η Σίσσυ προσεγγίζει κάθε αλληλεπίδραση με αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα. Για την ίδια, η οικοδόμηση σχέσεων που βασίζονται στην εμπιστοσύνη και τον αμοιβαίο σεβασμό είναι απαραίτητη, ενώ παράλληλα τονίζει τη σημασία της υποστήριξης και της εκτίμησης της διαφορετικότητας των φύλων, ως αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας της ProntoPegno.

Πώς η συμπερίληψη και η διαφορετικότητα σχετίζονται με τη διαδικασία του ενεχυροδανεισμού

Ο ενεχυροδανεισμός είναι μια απίστευτα γρήγορη και εύκολη λύση για εσάς που χρειάζεστε ρευστότητα άμεσα. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να φέρετε τα τιμαλφή σας (ρολόγια, κοσμήματα, χρυσό, πολύτιμους λίθους) στο υποκατάστημα της ProntoPegno, όπου ένας ειδικός θα εκτιμήσει την αξία τους. Εάν επιτευχθεί η συμφωνία, μπορείτε στη συνέχεια να υπογράψετε σύμβαση και να λάβετε αμέσως το συμφωνημένο ποσό (έως 500 ευρώ σε μετρητά, υψηλότερα ποσά με τραπεζική κατάθεση). Η διαδικασία είναι τόσο απλή και γρήγορη, που συνήθως δεν διαρκεί περισσότερο από μισή ώρα. Τα υπάρχοντά σας αποθηκεύονται με ασφάλεια στο υποκατάστημα και θα σας επιστραφούν μόλις εξοφληθεί το δάνειο (ένα δάνειο μπορεί να διαρκέσει έως και 1 έτος). Απόδειξη μάλιστα, της αξιοπιστίας της ProntoPegno είναι το γεγονός ότι από τον Μάρτιο του 2023, αποτελεί μέρος της Pignus, της Διεθνούς Ένωσης Εξασφαλίσεων και Κοινωνικής Πίστωσης, ως μέλος που εκπροσωπεί την Ελλάδα (πρώην εκπροσωπούμενη από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο).

Από την άλλη, η πορεία της Σίσσυς στην ProntoPegno είναι αυτή που υπογραμμίζει τη σημασία της συμπερίληψης και της διαφορετικότητας, αλλά και την πολύτιμη συμβολή των γυναικών στον ιταλικό Όμιλο της Banca Sistema, συμπεριλαμβανομένης της ProntoPegno. Ο Andrea Rotunno, Διευθύνων Σύμβουλος της ProntoPegno ΕΝΕΧΥΡΟ ΑΓΟΡΑ ΧΡΥΣΟΥ, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για συμπερίληψη: «Από την έναρξη της λειτουργίας μας στην Ελλάδα, είχαμε ως στόχο τη σύσταση ομάδων που να αποτελούνται από ικανά άτομα- ανεξάρτητα από το φύλο. Η Σίσσυ είναι μια από τις γυναίκες που θέλουμε να αναπτύξουμε στον Όμιλο, καθώς είναι ένα ταλαντούχο άτομο με το οποίο οι ομάδες μας συνεργάζονται καθημερινά».

1712670398160-107921104-image005.jpg

Σε ένα περιβάλλον όπου η εμπιστοσύνη και η ασφάλεια είναι απαραίτητα, η ProntoPegno εστιάζει στην ένταξη της διαφορετικότητας και καλλιεργεί μία κουλτούρα σεβασμού για όλους. Για την ProntoPegno ΕΝΕΧΥΡΟ ΑΓΟΡΑ ΧΡΥΣΟΥ, η ένταξη και η διαφορετικότητα δεν είναι απλά τσιτάτα, αλλά βασικές αρχές που χαρακτηρίζουν κάθε δράση και αλληλεπίδραση.

Ελάτε να γνωρίσετε τη Σίσσυ και την υπόλοιπη ομάδα της ProntoPegno στο κατάστημα της Αθήνας!