Τι θα έλεγες να γυμναστούμε στις 25 και 26 Μαΐου δίπλα στη θάλασσα;

Τι θα έλεγες να γυμναστούμε στις 25 και 26 Μαΐου δίπλα στη θάλασσα;

Ένα παραθαλάσσιο γυμναστήριο για όλες και όλους.

Το Πάσχα έφυγε και οι περισσότερες -αν όχι όλες- κλαίμε λίγο (για) το ότι τα ρούχα που μπαίναμε πριν σαν να μην μας είναι τόσο άνετα πια. Εντάξει, μπορεί να «μπήκαν» στο πλυντήριο, αλλά η αλήθεια είναι ότι ξέρουμε ότι η απάντηση δεν κρύβεται (μόνο) εκεί. Δεν το λέμε εμείς, αλλά η ζυγαριά.

Και μπορεί να μπεις στον πειρασμό να κλάψεις τα κιλά που κέρδισες με τόσο κόπο το προηγούμενο διάστημα (δηλαδή με τσουρέκια, κουλουράκια και σοκολατάκια), αλλά δεν θέλουμε τέτοια αντιμετώπιση. Ούτε άγχος για το αν το καλοκαίρι θα προλάβει να μας βρει έτοιμες για την παραλία -το άγχος δεν είναι ποτέ καλός σύμβουλος, ξέρεις.

Αυτό που χρειάζεται είναι να βρούμε όρεξη και χρόνο να γίνουμε λίγο -ή αρκετά- πιο δραστήριες για να μπορέσουμε να αρχίσουμε να «καίμε» ό,τι μας βαραίνει (την ψυχούλα και το σώμα). Και αν το να κλειστείς σε μια αίθουσα γυμναστηρίου σού φαίνεται κάπως βαρετό, ειδικά τώρα που ανοίγει ο καιρός, τι θα έλεγες αν σου λέγαμε ότι μπορείς να ασκηθείς δίπλα στη θάλασσα;

Ένα παραθαλάσσιο γυμναστήριο για όλες και όλους

Φρόντισε να έχεις αθλητικά και διάθεση να… ιδρώσεις και δώσε ραντεβού με την κολλητή σου στην Ακτή Βουλιαγμένης, στις 25 και 26 Μαΐου. Γιατί εκεί συγκεκριμένα; Γιατί εκεί θα πραγματοποιηθεί, για δεύτερη χρονιά, μια διασκεδαστική, once in a lifetime (μέχρι την επόμενη) εμπειρία για τις φίλες και τους φίλους της γυμναστικής αλλά και για όσες και όσους θέλουν να ακολουθήσουν έναν ενεργό και υγιεινό τρόπο ζωής ή απλά να απολαύσουν το θέαμα, κάνοντας μπάνιο στα γαλάζια νερά της Βουλιαγμένης.

Ο λόγος για το ATHENS FITNESS FESTIVAL, που κάνει comeback με ακόμα πιο μεγάλα stages, τόσο μέσα όσο και έξω από το νερό, νέα προγράμματα εκγύμνασης και πάνω από 100 διακεκριμένους εκπαιδευτές από Ελλάδα και εξωτερικό. Και όλα αυτά για να προσφέρει την απόλυτη fitness-wellness-entertainment εμπειρία.

Μία fitness-wellness-entertainment εμπειρία που απευθύνεται στην καθεμία ξεχωριστά

Και επειδή δεν μας αρέσει να μένουμε στα λόγια, θα σου εξηγήσουμε αμέσως πώς ένα παραθαλάσσιο «γυμναστήριο» όπως το ATHENS FITNESS FESTIVAL μπορεί να προσφέρει σε εσένα, αλλά και σε όποια επιλέξεις να πάρεις μαζί σου, μία fitness- wellness- entertainment εμπειρία.

Μόλις πλησιάσεις στην Ακτή Βουλιαγμένης, θα διαπιστώσεις πως έχουν στηθεί ειδικά διαμορφωμένα stages για το φεστιβάλ κατά μήκος της παραλίας. Ο λόγος; Φυσικά, για να σου προσφέρουν τη δυνατότητα να συμμετάσχεις σε διαφορετικά προγράμματα, που ίσως να μην έχεις εξασκηθεί μέχρι σήμερα όπως το aqua fitness, το calisthenics, χορηγία του Χρυσού χορηγού LEOS Fitness Sports Games, τον χορό, το Functional Training, το Indoor Cycling, το Pilates και τη Yoga.

Πέρα από αυτά, ωστόσο, τα νέα stages που αναφέραμε προηγουμένως, έρχονται να εξάψουν ακόμα περισσότερο τον ενθουσιασμό σου με Hybrid Race, the Challenge και Pure Strength Stage - by Technogym, το οποίο θα περιλαμβάνει μια πολύ μεγάλη ποικιλία εξοπλισμού της σειράς Pure line, αλλά και θα σου δώσει την ευκαιρία να είσαι παρούσα στον θεαματικό διαγωνισμό για την ανάδειξη του 1st Greek Pure Strength Man-Woman. Δεν χρειάζεται να σου πούμε κάτι παραπάνω, θα τα καταλάβεις όλα με το που βρεθείς πλάι στη θάλασσα με το αγαπημένο σου athleisure look.

Η επιλογή είναι ξεκάθαρα δική σου και αρκεί να δεις το πρόγραμμα του φεστιβάλ ανά stage και να κλείσεις το εισιτήριό σου, παίρνοντας αυτόματα μέρος στη μεγάλη κλήρωση για να κερδίσεις ένα από τα πέντε Garmin Smartwatch που θα διαθέσει αποκλειστικά η εταιρία για το φεστιβάλ. Χρειάζεσαι κάτι άλλο;

Οδεύοντας λοιπόν, προς το καλοκαίρι, η «λύση» για να γίνεις λίγο πιο δραστήρια αλλά και για να προετοιμαστείς για την παραλία, «κρύβεται» σε ένα παραθαλάσσιο γυμναστήριο -και, συγκεκριμένα, στο ATHENS FITNESS FESTIVAL στην Ακτή Βουλιαγμένης, που φέτος θα πραγματοποιηθεί στις 25 και 26 Μαΐου. Εκεί δηλαδή που μπορείς να συμμετέχεις σε Dance Marathon με μουσική από τον δυναμικό ONEMANSHOW. Με πλήθος προγραμμάτων που απευθύνονται σε όλους και σου προσφέρουν τον εξοπλισμό που χρειάζεσαι αλλά και με τους εξειδικευμένους εκπαιδευτές που θα βρίσκονται στα stages για να σε εμπνέουν με τα προγράμματα γυμναστικής και φόντο τον Σαρωνικό, είναι σίγουρο πως το summer body θα γίνει No1 στα priorities σου.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να βρεις εδώ.