Την Παρασκευή στις 21:00 η μεγάλη κλήρωση του Eurojackpot για τα 112 εκατ. ευρώ

Την Παρασκευή στις 21:00 η μεγάλη κλήρωση του Eurojackpot για τα 112 εκατ. ευρώ

Κατάθεση δελτίων στα καταστήματα ΟΠΑΠ - Giga τζακ ποτ 112 εκατ. ευρώ στο Eurojackpot.

Το φράγμα των 100 εκατ. ευρώ έσπασε το έπαθλο του Eurojackpot, το οποίο έφτασε τα 112 εκατ. ευρώ, έπειτα από 10 συνεχόμενα τζακ ποτ. Η κλήρωση για το αστρονομικό ποσό θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, στις 21:00. Όσοι επιθυμούν να διεκδικήσουν τα 112 εκατ. ευρώ της πρώτης κατηγορίας, μπορούν να καταθέτουν τα δελτία τους αποκλειστικά στα καταστήματα ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα μέχρι αύριο στις 19:00.

Στην περασμένη κλήρωση, 4 τυχεροί παίκτες από τη Γερμανία και 1 από τη Φινλανδία, κέρδισαν από 452.799,80 ευρώ ο καθένας, στην 2η κατηγορία του παιχνιδιού.

1.jpeg

Οι ημέρες των κληρώσεων

Το δημοφιλές ευρωπαϊκό παιχνίδι μοιράζει έπαθλα που ξεκινούν από 10 εκατ. ευρώ και φτάνουν μέχρι και 120 εκατ. ευρώ. Όλες οι κληρώσεις του Eurojackpot, κάθε Τρίτη και Παρασκευή, διεξάγονται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας. Όποιος επιθυμεί, μπορεί να τις παρακολουθεί σε μαγνητοσκόπηση, στην επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού.

Στην Ελλάδα, η κατάθεση δελτίων πραγματοποιείται αποκλειστικά στα καταστήματα ΟΠΑΠ, είτε στους πάγκους εξυπηρέτησης, είτε μέσω της εφαρμογής OPAP Store App.

2-(2).jpeg

Οι επιλογές στο δελτίο και οι κατηγορίες κερδών

Το δελτίο του Eurojackpot περιέχει συνολικά 6 στήλες. Κάθε μία περιλαμβάνει 2 πεδία συμπλήρωσης αριθμών. Στο πρώτο πεδίο, οι παίκτες επιλέγουν τουλάχιστον 5 αριθμούς, από το 1 έως το 50, και στο δεύτερο πεδίο τουλάχιστον 2 αριθμούς, από το 1 έως το 12. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα επιλογής πλήρους ή τυποποιημένου συστήματος, τυχαίας επιλογής αριθμών και συνεχόμενων κληρώσεων. Παράλληλα, οι παίκτες μπορούν να συμμετέχουν και σε ομαδικό δελτίο.

Για να κερδίσει κανείς το μεγάλο έπαθλο της πρώτης κατηγορίας, θα πρέπει να προβλέψει σωστά πέντε αριθμούς στο πρώτο πεδίο και δύο στο δεύτερο.

Στο Eurojackpot υπάρχουν 12 κατηγορίες κερδών στις υπόλοιπες 18 χώρες που συμμετέχουν στο παιχνίδι. Στην Ελλάδα, ωστόσο, καθιερώθηκε μια νέα κατηγορία κερδών για όσους προβλέπουν σωστά δύο αριθμούς, έναν σε κάθε πεδίο.

Οι παίκτες του Eurojackpot μπορούν να σκανάρουν τα δελτία τους στην εφαρμογή OPAP Store App για να τσεκάρουν αν έχουν κερδίσει. Παράλληλα, συμμετέχουν και στο πρόγραμμα πιστότητας «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις», μέσω του οποίου διεκδικούν προνόμια και δώρα.

18+ επίγειο |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα