Έφθασε η στιγμή να λάμψεις στο κόκκινο χαλί της Κωτσόβολος στα MAD VMAs 2024 από τη ΔΕΗ!

Έφθασε η στιγμή να λάμψεις στο κόκκινο χαλί της Κωτσόβολος στα MAD VMAs 2024 από τη ΔΕΗ!

Στο booth της Κωτσόβολος, Τεχνολογία και Μουσική γίνονται ένα και κάνουν τον κόσμο μας καλύτερο!

Η Κωτσόβολος ως υπερήφανος χορηγός των MAD Video Music Awards 2024 από τη ΔΕΗ, δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες της φετινής διοργάνωσης να λάμψουν στο κόκκινο χαλί με τη συμμετοχή τους στα activations που ετοιμάζει.

Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να επισκεφθούν το περίπτερο της εταιρείας στο MAD Village, στο Κλειστό Παλαιού Φαλήρου Tae Kwon Do, 18 και 19 Ιουνίου και να το ζήσουν σαν superstars! Την ίδια στιγμή, οι δύο μεγάλοι νικητές που ξεχώρισαν από το ανατρεπτικό project MAD VMA FACE BY ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, θα ζήσουν τη μοναδική εμπειρία να ανέβουν στη σκηνή των MAD VMAs 2024 και να βραβεύσουν αγαπημένους τους καλλιτέχνες!

Φέτος, η Κωτσόβολος ως υπερήφανος χορηγός των MAD Video Music Awards 2024 από τη ΔΕΗ, ενώνει τις δυνάμεις της με τη μεγάλη αυτή μουσική διοργάνωση και με σύμμαχο τη μουσική, κάνουν #REACTforabetterworld, παρακινώντας τον κόσμο για ένα καλύτερο αύριο.

Στις 18 & 19 Ιουνίου, έφτασε λοιπόν, η δική σου στιγμή - YOUR RED CARPET MOMENT - για το κόκκινο χαλί…της Κωτσόβολος! Έλα στο booth, λάβε μέρος στα διαφορετικά activations και ζήσε μοναδικές και fun εμπειρίες.

Organwsh-Gh.png

STRIKE A POSE με AI Photobooth

Αν πάντα ήθελες να τραβήξεις όλα τα φλας πάνω σου, ήρθε η στιγμή σου και δεν πρέπει να τη χάσεις! Strike A Pose, λοιπόν και κλέψε τις εντυπώσεις!

Ως κορυφαίος προορισμός τεχνολογίας αλλά και #MadAboutTech, σε καλούμε να φωτογραφηθείς στο photobooth της Κωτσόβολος και με τη δύναμη του A.I. η φωτογραφία σου θα «μεταμορφωθεί» σε Album Cover ή σε Red Carpet Event ή σε Award Winner. Και ποιο είναι το επόμενο πράγμα που θα κάνεις; Φυσικά να τη δημοσιεύσεις, αφού η φωτογραφία σου θα είναι έτοιμη για ανάρτηση στα Social Media και έτσι θα σου μείνει αξέχαστη η πιο glam στιγμή της μοναδικής αυτής μουσικής βραδιάς!

PLAY για Καλό Σκοπό

Στη φετινή διοργάνωση, η Κωτσόβολος συνδυάζει τη διασκέδαση με έναν περιβαλλοντικό στόχο, γιατί φέτος #WEGOGREEN! Έτσι, σε καλεί να παίξεις στο πιο fun και γρήγορο παιχνίδι «Βρες τις διαφορές», όπου για κάθε μοναδική συμμετοχή, η Κωτσόβολος δωρίζει 5€* στην «Οργάνωση Γη» και πρασινίζει ποδηλατοδρόμους της πόλης μας, για ένα Καλύτερο Περιβάλλον!

Γίνε μέρος της εμπειρίας Κωτσόβολος στα φετινά MAD VMAs 2024 και κάνε REACT, για έναν Καλύτερο Κόσμο για Όλους!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα activations στο κόκκινο χαλί της Κωτσόβολος στα MAD VMAs 2024 μπορείτε να μπείτε εδώ: https://www.kotsovolos.gr/pages/o-kotsovolos-xorhgos-twn-mad-vma-2024

*Οι δενδροφυτεύσεις θα πραγματοποιηθούν έως τον Οκτώβριο 2024 στους Δήμους Αγίων Αναργύρων και Αμαρουσίου.

MAD-Booth-Kwtsobolos.png