40.000 ευρώ για την Κιβωτό του κόσμου από την Wind

40.000 ευρώ για την Κιβωτό του κόσμου από την Wind

Ο 29ος κλασικός μαραθώνιος Αθηνών ήταν ένας αγώνας για όλους και όλοι μαζί έτρεξαν για την Κιβωτό του Κόσμου.

18.500 δρομείς, Έλληνες και ξένοι έλαβαν θέση στο Παναθηναϊκό Στάδιο και έτρεξαν την Κυριακή στις 13 Νοεμβρίου στην κλασική διαδρομή του Μαραθωνίου των 42.195 χλμ, αλλά και στον αγώνα δρόμου των 5 χλμ. και 10 χλμ. που ονομαστικός χορηγός ήταν η Wind Ελλάς.

Όλοι προσπάθησαν. Πολλοί τερμάτισαν. Άλλοι όχι. Όμως όλοι μαζί με τη συμμετοχή τους και την βοήθεια της Wind Ελλάς στήριξαν το έργο της Κιβωτού του Κόσμου.

Ανάμεσα στους δρομείς ήταν και η Wind Running Team που αριθμεί παραπάνω από 1000 άτομα, αλλά και οι διάσημοι Έλληνες που ανέλαβαν το ρόλο των πρεσβευτών της ομάδας της Wind (Πάνος Βλάχος, Ζέτα Δούκα, Νίκη Κάρτσωνα, Γιώργος Μανίκας, Νικολέτα Ράλλη, Ρέα Τουτουνζή και Χρήστος Φερεντίνος).

Όλοι οι «μηχανισμοί» από το 1 ευρώ για κάθε Like στο Facebook («I like WIND – Πάτα like και πρόσφερε») μέχρι τα 1000 ευρώ για κάθε celebrity που έτρεξε με τη φανέλα της Wind που είχε στήσει η εταιρία κινητής τηλεφωνίας για την ενίσχυση της Κιβωτού του Κόσμου λειτούργησαν και τελικά μαζεύτηκαν 40000 ευρώ για τα παιδιά της οργάνωσης που έχουν πραγματικά ανάγκη τη βοήθεια όλων.

Χτες η Wind στο κατάστημα της στο Μαρούσι έδωσε το ποσό που συγκεντρώθηκε στον πάτερ Αντώνιο και τα παιδιά παρουσία όλων των πρεσβευτών της Wind Running Team. Το Queen.gr ήταν εκεί για να στηρίξει την προσπάθεια της κινητής τηλεφωνίας να ενισχύσει την Κιβωτό του Κόσμου, αλλά και το κλασικό αγώνισμα του Μαραθωνίου.

Τα χαμόγελα στα πρόσωπα των παιδιών μαρτυρούν τη σπουδαιότητα της κίνησης αυτής και όλοι θα έπρεπε να εμπνευστούμε από ενέργειες όπως αυτή της Wind και να δίνουμε μία χείρα βοηθείας σε κάθε ευκαιρία. Μπράβο στη Wind και όσους στηρίζουν οργανισμούς όπως η Κιβωτός του Κόσμου.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τo site της WInd ή τα social media (Facebook και Twitter)

Περισσότερα για την Κιβωτό του Κόσμου:
ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΟΥ
ΖΗΝΟΔΩΡΟΥ 3 & ΚΑΛΛΙΚΛΕΟΥΣ
Τ.Κ. 10442 – ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ. & FAX: +30 210 5141935
ΤΗΛ: +30 210 5141953
Website: www.kivotostoukosmou.org