Βάζουμε τέλος στη ξενομανία! Στηρίζουμε τα ελληνικά προϊόντα!

Βάζουμε τέλος στη ξενομανία! Στηρίζουμε τα ελληνικά προϊόντα!

Τρώει ο Ιταλός μακαρόνια Μέλισσα; Πίνει καφέ Λουμίδη; Πίνει ο Γερμανός μπύρα Mythos; Τρώει λουκάνικα Τζουμαγιάς; Πίνει ο Ολλανδός γάλα Μεβγάλ; Τρώει κασέρι Τρικαλινό; Πίνει ο Γάλλος ελληνικό κρασί ή τσίπουρο; Σε συνέχεια της θερμής ανταπόκρισης που βρίσκει ανάμεσα στους χρήστες του διαδικτύου η πρωτοβουλία που έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό με στόχο να στραφούν οι Έλληνες καταναλωτές στα εγχώρια προϊόντα, επανερχόμαστε διερωτώμενοι:

Γιατί να παίρνουμε εμείς τα προϊόντα των ξένων και μάλιστα κατά προτίμηση; Για να μειώνουμε την ανεργία τους; Αν και συχνά τα εισαγόμενα προϊόντα είναι φθηνότερα, ωστόσο τα λίγο περισσότερα χρήματα που μπορεί να δώσουμε επιλέγοντας ελληνικά προϊόντα επιστρέφουν στη χώρα μας διπλά και τρίδιπλα, πράγμα αναγκαίο τα πιοδύσκολα χρόνια που έρχονται ελέω κρίσης και ΔΝΤ... Επειδή οι πολιτικοί μας δεν θέλουν, αλλά και δεν μπορούν επίσημα λόγω Ευρωπαϊκής Ένωσης, να μποϋκοτάρουν τα ξένα προϊόντα, ας κάνουμε εμείς οι ίδιοι, αυτοβούλως, εντατικές προσπάθειες ώστε να αλλάξουμε τις αγοραστικές μας συνήθειες. Είναι απλό. Από αύριο προτιμάμε ελληνικά προϊόντα αλλά και ελληνικά super markets.

Φανταστείτε πόσα εκατομμύρια ή και δισεκατομμύρια ευρώ ακόμα, διοχετεύονται κάθε χρόνο στο εξωτερικό. Και αυτό γιατί, ή από άγνοια ή από ωχαδερφισμό δεν αγοράζουμε ελληνικά προϊόντα. Και μιλάμε για απλά πράγματα, καθημερινά, όπως γάλα, τυρί, κασέρι, γιαούρτι, σαπούνια, χαρτιά υγείας και κουζίνας, μακαρόνια,...

Διαβάστε περισσότερα στο prionokordela.gr