Η fashion blogger που είδε το πρόσωπό της σε μπλούζες σε όλη την Μ. Βρετανία

Η fashion blogger που είδε το πρόσωπό της σε μπλούζες σε όλη την Μ. Βρετανία

Φανταστείτε να βρίσκεστε για shopping και, ξαφνικά, να βλέπετε το πρόσωπό σας τυπωμένο σε εκατοντάδες μπλουζάκια.

Αυτό ακριβώς έπαθε η 22χρονη φοιτήτρια από τη Σκωτία, Nicola Kirkbride, όταν διαπίστωσε ότι μία φωτογραφία της ίδιας, από το fashion blog της, ήταν τυπωμένη σε φούτερ του πολυκαταστήματος Tesco.

Η κίτρινη μπλούζα που πωλείται στο πολυκατάστημα έχει ένα print που απεικονίζει μία καρδιά φτιαγμένη από μαργαρίτες και το πρόσωπο της 22χρονης στη μέση, με την επιγραφή «Μ'αγαπάει, δεν μ' αγαπάει». Η Kirkbride απευθύνθηκε αμέσως στους υπεύθυνους τομέα ένδυσης του σούπερ μάρκετ αφού αυτοί χρησιμοποίησαν την φωτογραφία της χωρίς την άδειά της, και την τύπωσαν σε χιλιάδες μπλούζες που κυκλοφορούν σε όλη την Μεγάλη Βρετανία. «Το κατάλαβα όταν μία κοπέλα, που δουλεύει στα Tesco έκανε αναφορά στο όνομά μου στο Twitter, λέγοντας ότι έχει δει το πρόσωπό μου σε μπλούζα στη δουλειά της», δήλωσε η Kirkbride στη Daily Mail. «Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Πήγα στο σούπερ μάρκετ της γειτονιάς μου και το διαπίστωσα. Αγόρασα μία από τις μπλούζες επιτόπου. Κόστισε 12 λίρες».

Η φοιτήτρια δήλωσε ότι από την πλευρά του Tesco δεν έλαβε ικανοποιητική απάντηση σχετικά, αφού οι υπεύθυνοι της είπαν ότι δεν έχουν ιδέα για το πώς βρέθηκε εκεί η φωτογραφία της. Εκπρόσωπος του σούπερ μάρκετ δήλωσε ότι το θέμα ερευνάται και βρίσκονται σε επικοινωνία με την Kirkbride.