Η γυναίκα μου η τρομοκράτης

Η γυναίκα μου η τρομοκράτης

Όποιος δεν έχει κότσια για διαζύγιο, έχει τα μέσα για να ξαποστείλει τη γυναίκα του στο...Πακιστάν!

Από σατανικό έως εντελώς παρανοϊκό θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αυτό που έκανε ο Βρετανός αστυνομικός προκειμένου να ξεφορτωθεί τη γυναίκα του την οποία είχε βαρεθεί. Η πακιστανικής καταγωγής σύζυγος, έφυγε μια μέρα για επισκεφθεί την οικογένειά της στην πατρίδα της, δε γνώριζε όμως πως ήταν η τελευταία φορά που θα έβλεπε το σύζυγό της.

Ο πανούργος αυτός αστυνομικός, προσέθεσε το όνομα της γυναίκας του στη λίστα υπόπτων για συμμετοχή σε τρομοκρατικές οργανώσεις και γύρισε στο κρεβάτι του για να κοιμηθεί ήσυχα. Αποτέλεσμα; Όταν η γυναίκα του έφτασε στο αεροδρόμιο για να επιστρέψει στην Αγγλία, οι αστυνομικοί την εμπόδισαν να φύγει, χωρίς όμως να της δώσουν πληροφορίες για το θέμα.

Από τότε πέρασαν τρία χρόνια, κατά τη διάρκεια των οποίων ο Βρετανός σύζυγος διαβεβαίωνε τη γυναίκα του πως είχε επιληφθεί του θέματος και έκανε ό,τι περνούσε απ' το χέρι του για να βοηθήσει. Αντ' αυτού, ζούσε τη ζωή του ανέμελος, την πάτησε όμως όταν έκανε άιτηση για προαγωγή.

Ο φάκελός του ερευνήθηκε εξονυχιστικά και όταν οι ανακαλύφθηκε πως το όνομα της γυναίκας του ήταν στη λίστα υπόπτων, κλήθηκε για να δώσει εξηγήσεις. Εκεί, αναγκάστηκε να αποκαλύψει την αλήθεια και να πληρώσει γι' αυτό που έκανε με την επιστροφή της γυναίκας του στη Μεγάλη Βρετανία και την απόλυσή.