Τέρμα το μονοπώλιο του Ιησού!

Τέρμα το μονοπώλιο του Ιησού!

Εκτός από τον απόλυτο θρησκευτικό ηγέτη, τώρα μπορούν και άλλοι να ανασταίνονται, με μια 88χρονη Βραζιλιάνα να κάνει την αρχή.

Τρεις μέρες πριν απ' τα Χριστούγεννα, η οικογένεια της 88χρονης Μαρία ντας Ντόρες έλαβε πρόωρα το χριστουγεννιάτικο δώρο της. Η γιαγιά της οικογένειας δεν ήταν και πολύ καλά στην υγεία της, καθώς έπασχε από αλτσχάιμερ και ήταν κατάκοιτη.

Η κατάστασή της χειροτέρεψε και έτσι μεταφέρθηκε με σοβαρά κυκλοφορικά προβλήματα και βουλωμένες αρτηρίες στο νοσοκομείο της Ιπατίνγκα -πόλης στη Βραζιλία- όπου και διαπιστώθηκε από τους γιατρούς ότι απεβίωσε. Όταν όμως η «σορός» της 88χρονης στάλθηκε στο γραφείο κηδειών, οι έκπληκτοι υπάλληλοι δεν μπόρεσαν να μην παρατηρήσουν ότι τελικά οι γριούλα ήταν ζωντανή, μολονότι είχαν μεσολαβήσει αρκετές ώρες από την ώρα «θανάτου» της.

Έτσι λοιπόν, κι αυτοί με τη σειρά τους την έστειλαν πίσω στο ίδιο νοσοκομείο, το οποίο την περιέθαλψε εκ νέου. Μολονότι οι πιθανότητες να είχαμε περίπτωση νεκροφάνειας ή ιατρικού λάθους είναι οι περισσότερες, εμείς ευχόμαστε η συμπαθέστατη γιαγιούλα να αναστήθηκε, αφού όλοι έχουμε που και που ανάγκη από ένα θαύμα!