Ζητάει από την πρώην σύζυγό του μερίδιο από την αξία των παπουτσιών της!

Ζητάει από την πρώην σύζυγό του μερίδιο από την αξία των παπουτσιών της!

Συμβαίνουν αυτά όταν τα παπούτσια σου κοστίζουν ένα εκατομμύριο δολάρια

Ο Daniel Shak, Αμερικανός επιχειρηματίας, έκανε μήνυση στην πρώην γυναίκα του, Beth, κατηγορώντας την ότι, κατά τη διάρκεια του διαζυγίου τους δεν δήλωσε την συλλογή της από παπούτσια, η αξία της οποίας είναι ένα εκατομμύριο δολάρια. Αυτό που ζητάει ο Shak είναι το χρηματικό μερίδιό του.

Το 35% της αξίας των παπουτσιών ζητάει ο κύριος Shak, σύμφωνα με την New York Post. Τα παπούτσια, που τα περισσότερα είναι του Christian Louboutin, η κυρία Shak απέφυγε να δηλώσει ως μέρος της περιουσίας της το 2009, όταν το εκδιδόταν το διαζύγιο του πρώην ζευγαριού. Ο Shak πιστεύει ότι του τα έκρυβε εσκεμμένα, σε μία κρυφή ντουλάπα στο ρετιρέ τους στην Πέμπτη Λεωφόρο του Μανχάταν, καθώς επίσης και ότι, σύμφωνα με την πραγματική αξία των παπουτσιών, θα αποκομίσει κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια επιπλέον από την κοινή τους περιουσία που μοιράστηκε μετά το διαζύγιο.

Η ίδια η Beth Shak, που είναι ευκατάστατη, μιας και είναι διεθνούς φήμης παίκτρια πόκερ, δήλωσε, στην εφημερίδα, σοκαρισμένη: «Κουνάω το κεφάλι μου και προσπαθώ να καταλάβω. (Ο πρώην σύζυγός μου) υποστηρίζει ότι δεν γνώριζε την ύπαρξη της ντουλάπας μας στο master υπνοδωμάτιο».