Το σχολείο που θέλεις είναι στο χέρι σου: Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία του προγράμματος της Coca-Cola Tρία Έψιλον

Γωγώ Φούντα
Το σχολείο που θέλεις είναι στο χέρι σου: Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία του προγράμματος της Coca-Cola Tρία Έψιλον

Η γνωστή εταιρεία βρίσκεται στο πλευρό των μαθητών...

Η Coca-Cola Tρία Έψιλον, ολοκλήρωσε στις 15 Ιουλίου 2012 τη διαδικασία ψηφοφορίας του προγράμματος «ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ!» αναδεικνύοντας πρώτο το 8ο Δημοτικό Σχολείο και 13ο Ειδικό Σχολείο Ελευθέριου Κορδελιού του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου, το οποίο συγκέντρωσε 4.623 ψήφους.

Η ψηφοφορία διήρκησε ένα μήνα με τη συμμετοχή χιλιάδων μαθητών και πολιτών τόσο από τη Θεσσαλονίκη όσο και από την υπόλοιπη Ελλάδα και το εξωτερικό, οι οποίοι κλήθηκαν να ψηφίσουν τόσο μέσω της σελίδας του προγράμματος στο Facebook, facebook.com/tosxoleiopoutheleis όσο και μέσω των ειδικών εντύπως ψηφοφορίας.

Η Coca-Cola Tρία Έψιλον, αποδεικνύοντας την ευαισθησία της και κρατώντας φυσικά το λόγο της, προχωρά άμεσα στις επισκευαστικές και βελτιωτικές εργασίες που χρειάζονται ώστε το 8ο Δημοτικό Σχολείο και το 13ο Ειδικό Σχολείο Ελευθέριου Κορδελιού του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου, να παραδοθούν ολοκαίνουρια λίγο πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Επιπλέον, η εταιρεία έχει ήδη προγραμματίσει να προχωρήσει σε βελτιωτικές εργασίες και στo 1ο Γυμνάσιο Σταυρούπολης και 106ο Δημοτικό Σχολείο τα οποία αναδείχθηκαν πρώτα σε ψήφους στους Δήμους Παύλου Μελά και Θεσσαλονίκης αντίστοιχα, αποδεικνύοντας εμπράκτως τη δέσμευση και το ενδιαφέρον της για την αντιμετώπιση των αναγκών των τοπικών κοινωνιών όπως αυτό των σχολικών κτιρίων.

Από την πλευρά της η Coca-Cola Τρία Έψιλον θέλει να ευχαριστήσει τους μαθητές, τους γονείς, τους δασκάλους αλλά και τους απλούς πολίτες που βοήθησαν να πραγματοποιηθεί το σημαντικό αυτό πρόγραμμα και δεσμεύεται να συνεχίσει τις πρωτοβουλίες που ανταποκρίνονται στις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας.

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον δραστηριοποιείται στη Θεσσαλονίκη από το 1971. Ως ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας της Μακεδονίας όπου λειτουργεί και δραστηριοποιείται για 41 χρόνια, τόσο η διοίκηση όσο και οι εργαζόμενοι του εργοστασίου συνεργάζονται στενά με τις τοπικές αρχές, υποστηρίζοντας τις ανάγκες του τόπου και συμμετέχοντας στα κοινωνικά δρώμενα της περιοχής. Φέτος υλοποιεί το πρόγραμμα «ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ!» τόσο σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση του Νομού Θεσσαλονίκης όσο και με την υποστήριξη του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής που συντονίζει ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος.