Βοήθεια τους η Παναγιά των πολιτικών μας...

Βοήθεια τους η Παναγιά των πολιτικών μας...

Ταμένοι οι μισοί μας πολιτικοί στην Παναγία (που αν δεν είναι από μονοί τους, θα τους τάξουμε εμείς), πήγαν για προσκύνημα στη Χάρη της, σε θέρετρα της Ελλάδος. Φέτος, για να γλιτώσουν σχόλια, κραξίματα και ασεβείς γιούχες, προτίμησαν τα απόμερα εκκλησάκια, με λίγο κόσμο.

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Παπουλια, αποδοκίμασαν την ώρα που έμπαινε στην εκκλησιά της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Θεοτοκιό της Άρτας. Σε ένα χωριουδάκι της Μεσσηνίας για να προσκυνήσει πήγε ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς. Ο Αλέξης Τσίπρας συνεχίζει τις διακοπές του στην Κρήτη, ο Ευάγγελος Βενιζέλος βρίσκεται στη Σκόπελο με τη σύζυγό του, ενώ στα Τρίκαλα, πιο μετρημένα το λες, κάνει οικογενειακές διακοπές ο Φώτης Κουβέλης. Ποιός τη χάρη του Πάνου Καμμένου, που βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα της συζύγου του, την Ικαρία.

Στις μεγάλες Παναγιές της πίστης, η Κυβέρνηση εκπροσωπήθηκε από τους δευτεραγωνιστές του έργου της κυβέρνησης. Έτσι στην Παναγία Εκατονταπυλιανή της Πάρου προσκύνησε ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, στη Μεγαλόχαρη στην Τήνο, πετάχτηκε ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος και στην Παναγιά τη Σουμελά στο Βέρμιο, βρέθηκε ο υφυπουργός Παιδείας Ιωάννης Ιωαννίδης.

Οι αρχηγοί είπαμε, ακόμα και στο προσκύνημα ή το τάμα, την πολυκοσμία την αποφεύγουν!