Πρώτη μέρα στο σχολείο για το πιο μικρόσωμο κορίτσι του Πλανήτη

Πρώτη μέρα στο σχολείο για το πιο μικρόσωμο κορίτσι του Πλανήτη

Η γλυκιά και μικροσκοπική Charlotte πήγε για πρώτη μέρα σχολείο

Όταν στα 5 σου πρωτοπηγαίνεις στο Νηπιαγωγείο, σχεδόν όλα σου φαίνονται τεράστια και, συχνά, τρομακτικά. Φανταστείτε λοιπόν πως ήταν για την, μόλις 68 εκατοστών Charlotte Garside η συγκεκριμένη εμπειρία. Το πιο μοκρόσωμο κορίτσι του κόσμου ζει στη Βρετανία, και από την πρώτη μέρα που γεννήθηκε διεγνώσθη με «προϊστορικό νανισμό», μια σπάνια ασθένεια η οποία σπάνια επιτρέπει στο βρέφος να συμπληρώσει το πρώτο έτος ζωής του.

Παρ'όλα αυτά, η γλυκιά Charlotte βάλθηκε να διαψεύσει τις θεωρίες. Αυτή τη στιγμή, στα 5 της χρόνια πια, μπορεί να ζυγίζει μόλις 9 κιλά και να μην είναι μεγαλύτερη ούτε από το λούτρινο αρκουδάκι της, όμως είναι ένα χαμογελαστό γεμάτο θέληση να ζήσει όσο πιο φυσιολογική ζωή μπορεί παιδί.

Οι γονείς της, Scott Garside και Emma Newman, παλεύουν καθημερινά για την, κυριολεκτική, επιβίωση της κόρης τους και όπως λένε και οι ίδιοι, προσπαθούν να μην την ξεχωρίζουν και να φέρονται διαφορετικά στη Charlotte σε σχέση με τις δυο άλλες κόρες τους, την 12χρονη Sabrina και την 8χρονη Sophie.

Διαβάστε επίσης:

Στις 11 Νοεμβρίου τρέχουμε ΟΛΟΙ στο Μαραθώνιο με την WIND για καλό σκοπό!

#TolisLovedMaria: Όταν η αγάπη είναι πιο δυνατή από το θάνατο